اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه آزاد دستگاه نوار قلب ECG

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه آزاد دستگاه نوار قلب ECG

سلام

برای تقویت کننده ابزار دقیق که گفتم AD620 .
    حالا چجوری میشه تستش کرد ؟!
    1) خوب یه مدار پل وتستون ساده که بتونه به پایه های ورودیه AD620 وصل بشه کافیه
    2)تولید موج (سینوسی) بین 0.1 تا 5 میلی ولت با فرکانسی بین 0.1 تا 100 هرتز.

اگه میدونین نیازه مداراش رو بزارم بگین اگه نه که....

برای فیلتر من از یه نرم افزار رایگان و بسیار قوی استفاده می کنم که لینکش رو براتون گذاشتم
    http://focus.ti.com/docs/toolsw/folders/print/filterpro.html

هر وقت کسی مداره AD620 رو بست و ازش جواب گرفت و نتایجش رو گذاشت من قول میدم بقیه کارها رو هم یکی یکی جلو ببرم. اینم واسه این گفتم که حداقل یه پایه واسه این کار پیدا بشه البته رو AD620 تعصبی نیست هر تقویت کننده ابزار دقیقی که پیدا کردین تو ایران خوبه.
    حالا نتایج رو می تونین با Pspice هم بدست بیارین و بذارین.

دیدگاه

با عرض سلام اولا ایول به شما که رشته پزشکی هستی و کارهای مهندسی می کنی ثانیا یکی اینکه وقتی با مولتیمتر اندازه می گیرید آن ولتاژ dc الکترود الکترولیت است نه ولتاژ بدن چونکه سطح بدن عرق دارد محلول نمک وقتی فلز رویش میگذارید ولتاژ 0.5 ولت ایجاد می شود که این همان ولتاژ نیمه پیلی است که توی شیمی پیش دانشگاهی خوانده اید است و ولتاژ سلولهای قلبی یا بدن نیست و شما اول باید این را توسط پ امپ تفاضلی یا همون ad620 رفع و سپس یک های پس فیلتر گذاشته و به سیگنال گین بدهید و یک لوپس فیلتر هم بگذارید که اور سمپلینگ پیش نیاید :nice:

دیدگاه

سلام ...
        تا الان (وبعدا) هم علاقه ام به ساخت دستگاه نوار قلب هست ... اما چند کار تحقیقاتی/فرهنگی پیش اومد، که اولویت رو برای اونها گذاشتم ...
        به هر حال، با شما هستم، وبشکل غیر منظم، تلاشم را در ساخت دستگاه می کنم ...
        فعلاً فرصت خرید تقویت کننده پیدا نکردم ... (یک بار رفتم پیدا نکردم، در مشهد پاساژ سعدی رفتم)

موفق باشید

دیدگاه

سلام اگه ممکنه مدارهاشو بذارین من این پروژه رو برداشتم میخوام انجامش بدم اگه ممکنه کمکم کنین

دیدگاه

من چندتا مدار به معنی واقعی کلمه ساختم از سال( 76 تا حال ) که به ترتیب چندتا شو میگم - خازن سنج خیلی دقیق - سنسور دما سنج خیلی خیلی حساس- آیفون - دزدگیر آلترا سونیک- فرستنده گیرنده fm - سنسور شفت اینکودر 800 پالس در دور - سیستم کنترل و فرمان ماشین بسته بندی دوسر دوخت
            تو این تجربه 14 ساله من هیچ نتونستم یک pcb آ‌رو از معتبر ترین منابع چاپ کنم و المانها رو لحیم کنم و مدار کارکنه به جرات می تونم بگم محال - غیر ممکن است تجربه ای که من در ساخت مدارات فرق بدست آوردم بعد ها دیدم که به اون میگن طراحی سیستم ماجولار بالا به پایین ( نوع اول پایین به بالا و نوع دومش وسط به طرفین و نوع سومش بالا به پایین )

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

من این مدار رو بستم ولی هیچ نتیجهآ‌ای نگرفتم

http://persiandrive.com/905556
              به نظرتون این طرح مشکل داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی

در مورد تقویت کننده:
                یه آسی سی خیلی خوب هست که خودم پارسال 15 تومن خریدمش (AD624) :eek:
                ببخشید این ای سی رو از کجا خریدین؟من میخوام بخرم شده 75 هزار تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــومن :cry:

دیدگاه

ad624 رو 4 سال پیش 30 تومن خریده بودم. الان که دیگه قیمتش سر به فلک میآ‌زنه.میآ‌آ‌تونی از AD620 استفاده کنی که ارزونتره

دیدگاه

تمام مدارها که لینکشون داغونه
                    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

سلام
                      من برای پروژه ارشد همسرم که مهندسی پزشکی بود، این مدار رو مونتاژ کردم و جواب گرفتم.آی سی استفاده شده lm324 هست.
                      این مدار هم خروجی صدا داره هم خروجی برای مانیتورینگ که من مانیتورینگ رو با برد lpc-1768 انجام میدم و بعد با مودم gprs میفرستم روی سرور و اونجا سیگنال آنالیز میشه و آنوتیشن در میاد و بعد بر روش تصمیم گیری میشه.
                      قسمت آنوتیشن رو هم کار کردم و طول qrs-qt-pq رو هم در آوردم.
                      از دوستان اگر کسی فرصت داشت، این مدار رو که فقط pcb اش موجوده لطف کنه قسمت تقویت سیگنال رو بدون بخش صدا و اینها بصورت smd در بیاره لطف بزرگی کرده.
                      چون میخوام سیستم رو بصورت پرتابل جمع و جور با قابلیت ثبت سیگنال روی مموری درست کنم.
                      فقط یک موردی هست، چون من از الکترونیک سررشته زیادی ندارم، فکر میکنم این مدار بخاطر بایاس یا هر مورد دیگری، شکل سیگنال S را بسیار بلندتر از حد نرمال و تیز نمایش میدهد. البته این فقط حدس من هست. دوستان متخصص لطف کنند در این زمینه نظر بدهند.

اگر آی سی ad623 در بازار ایران در دسترس باشد، یک شماتیک دیگر هم هست که از این نمونه بنظرم باید بهتر باشد.
                      لینک مدار
                      www.electro-tech-online.com/custompdfs/2012/06/ECG1.pdf

دیدگاه

سلام
                        اگرهنوز پیگیر پروژه هستید شایدبتونم کمک کتم چون کارم دراین ارتباطه البته شما هم میتونید به بنده کمک کنید

دیدگاه

بله
                          در حال تکمیل کردن قسمت ارسال و آنالیز بر روی سرور هستم.
                          قبلا میخواستم الگوریتم تشخیص طول QT را روی LPC1768 پیاده سازی کنم که بخاطر کمبود رم میسر نشد.
                          الان دارم دیتاها رو میفرستم روی سرور تا آنالیز روی سرور انجام بشه و دیتاها برگرده.
                          اگر مایل بودید در ساخت دستگاه میتونیم همکاری کنیم.

پ.ن : پیغام خصوصی ها به ایمیلم می آید، اما در سایت قادر به پاسخ نیستم.

دیدگاه

سلام
                            فقط به عنوان یه پیشنهاد گوشه ی ذهنتون داشته باشید که پروژه ECG به دلیل سادگی نسبت به باقی پروژه های مهندسی پزشکی واقعا اشباع شده. پس از نظر اقتصادی اصلا توجیه پذیر نیست . پیشنهاد بنده این هست که به سمت کارهای با خلاقیت بیشتر برید و صرف زمانتون موثرتر خواهد بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X