به به.
من هنوزا فرصت دارم تا کنکور یا اگه کنکور حذف بشه، خودم رو برای الکترونیک آماده کنم.
من خودم به الکترونیک خیلی علاقه دارم، ولی پدرم که پزشکه می گه برم مهندسی پزشکی.
هم الکترونیک داره هم پزشکی :mrgreen:
ولی وقتی سی دی معرفی مهندسی پزشکی رو نگاه می کردم، خیلی محدود بود. حالا نمی دونم خوب معرفی نکرده یا کلا مهندسی پزشکی اینطوریه. نظر شما چیه؟
اگه ممکنه اونایی که مهندسی پزشکیآ می خونن خودشون رو معرفی کنن.
سلام.
به نظر من مهندسی پزشکی رشته ی جالبی اما یه چیزایی در موردش شنیدم و خوندم که به نظر می یاد آینده ی کاری جالبی نداشته باشه. :sad:
اگه می شه در مورد بازار کار فارغ التحصیلان کارشناسی و کرشناسی ارشد آن توضیح دهید.
اگه تلاش کنی کار هم هست هعر کی گفته نیست بلد نبوده کار کنه
آینده روشن هست ولی وضع فعلی زیاد خوب نیست یعنی جایگاه خودش رو نداره هنوز اساتیدش اصلا دید صنعتی و تولیدی ندارن همش تئوری و ازمایشگاهی مونده ولی همینش هم جلو رفته به خوبی
با سلام به دوستان عزیز
من میخواستم از دوستان عزیز بپرسم که آیا پارازیت هایی که جدیداً برای ایجاد اختلال بروی کانالهای ماهواره فرستاده میشه برای زنان باردار خطر افرین هستش و آیا راهی برای مقابله یا کاهش این خطرات وجود داره؟؟ با تشکر
:wow:خلاصه حوزه عملکرد مهندسی پزشکی : http://www.medicblog.blogfa.com/post-2616.aspx
1) مدیریت تجهیزات پزشکی: یک مهندس پزشکی به عنوان عضو مجموعه کادر بیمارستانی و مراکز آموزشی درمانی، مواردی نظیر ارزیابی، انتخاب و نظارت بر به کارگیری صحیح و ایمن فناوری پزشکی،مدیریت تجهیزات ( خرید ، تعمیر ، نگهداری ، کنترل کیفیت و توسعه) ،آموزش کاربردی صحیح دستگاهها و مدیریت اطلاعات تجهیزات بیمارستانی و ارائه جدیدترین و کارآمدترین تجهیزاتی که وارد کشور می شود را بر عهده می گیرد.
2) ابزار دقیق پزشکی: در این زمینه طراحی و توسعه سنسورهای زیستی و سیستمهای الکترونیکی به عهده مهندسی پزشکی است و این نوع ابزار در وسایل مانیتورینگ علائم حیاتی و اندازه گیری پارامترهای فیزیولوژیک کاربرد دارد.
3) مدلسازی و شبیه سازی و کنترل سیستمهای فیزیولوژیکی: در حوزه عملکرد این مورد مهندس پزشک با بکارگیری تکنیکهای شبیه سازی الکترونیکی و کامپیوتری روابط کمی و کیفی سیستمهای فیزیولوژیکی و پیش بینی رفتار آنها و چگونگی آنها را بدست می آورد . ساده ترین نمونه این مدلسازی مثلاً مدلسازی سلول با المانهای الکترونیکی است، غشاء سلول مانند خازن، درون سلول، مقاومت و مایع بین سلولی منبع ولتاژی خواهد بود که با آنالیز مداری آن به داده های جالبی خواهیم رسید.
4) تجزیه و تحلیل سیگنالهای فیزیولوژیکی در پزشکی: به طور عمده از روشهای DSP استفاده شده و با آنالایز سیگنالهای قلبی، مغزی یا ماهیچه در ECG ، EEG ، EMG و پردازش این سیگنالها با نرمافزارهای جامع در کاربردهای تشخیصی نقش به سزایی خواهند داشت.
5) پردازش تصاویر پزشکی: در این حوزه از مهندسی پزشکی ، از تکنیکهای مختلف پردازش سیگنالهای دو بعدی وسه بعدی جهت بهبود کیفیت تصاویر پزشکی و استخراج اطلاعات استفاده می شود.
6) توانبخشی: می تواند به عنوان شاخه ای از مهندسی پزشکی شناخته شود که ا زمفاهیم فنی مهندسی در طراحی و ساخت دستگاههای درمانی و فیزیوتراپی به منظور کیفیت بخشیدن به زندگی افراد مددجو استفاده می کند و ادامه حیات را برای اشخاص راحتتر می نماید.
7) اورتز پروتز: طراحی و ساخت این وسایل از زمینه های تحقیقاتی مهندسی پزشکی است.
8) مهندسی مولکولی سلولی و مهندسی بافت: در این حوزه، کاربرد مفاهیم و قوانین مهندسی و علوم زیستی به منظور فهم اساسی از ویژگی ارتباطات در سلولها و بافتهای سالم و آسیب دیده و تغییر خواص بافت و سلولها در جهت بهبود عملکرد بافت مورد بررسی قرار میگیرد.
9) مواد زیست سازگار (بیومواد): در این مورد از ساخت موادی که قابلیت بکارگیری در داخل بدن و سازگاری با دستگاه ایمنی بدن را دارند، زمینه های تحقیقاتی بسیاری در حیطه مهندسی پزشکی داریم.
10) تکنیکهای رهایش دارو: در این زمینه مهندسین پزشکی سعی بر ابداع روشهایی جهت ساخت ماده موثر دارویی به بهترین شکل و در کوتاهترین زمان و حداکثر تاثیر گذاری دارند.
:job:
ثبت شده در مرکز مقالات مهندسی پزشکی شنبه 14 شهریور1388ساعت 19:32 توسط: مجتبی آروین آرشیو نظرات
منابع و جزوات کارشناسی ارشد-دکتری , دفترچه سوالات آزمون دکتری دانشگاه آزاد-نمونه سوالات کنکور کارشناسی ارشد(آزاد و سراسری ) - تمامی رشته ها و گرایش ها. www.phdazmoon.net
با سلام
اگر شما از دروس کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی اطلاع دارید، خواهش می کنم اعلام نمائید و ضمنا کسی با کارشناسی مهندسی برق چه دروس پیشنیازی بایستی در ارشد علاوه بر دروس اصلی بگذراند.
باتشکر-کریمی
با تشکر از اقای اقایی فر
اگه ممکنه در مورد پردازش تصویر 2 بعدی و 3 بعدی و تکنیکهای اون و آیااینکه از مطلب بصورت عملیاتی تو این سیستم ها استفاده میشه یا فقط تحقیقاتیه توضیح بدین و اینکه تصاویر شبیه سازی شده تو چه محیطی و پلات فرمی هستند و ایا از لب ویو هم استفاده میشه
با تشکر
نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد !
SALAM BE HAMe]
man ye soal dar morede tafavote bazare kare mohandesie pezeshkie bioelectric ba mohandesie pezeshkie balini dashtam?
va einke dar zamnie dastgahhaie tasvirbardari kar kardan bishtar be nafe adam mishe to bazare kar ya dar zamine laser?
vala belakhare darim mikhonim ke betonim bazar kar dashet bashim
mamanon misham age dosthaie aziz nazareshon ro began
سلام
میخواستم در مورد بازار کار مهندسی پزشکی بیوالکتریک با بالینی رو بپرسم در ایران؟
من دانشجوی ارشد مهندسی پزشکی در یکی از دانشگاههای خارج از کشور هستم. اینجا در انتخاب تز هستش که گرایش مشخص میشه. من ترم بعد باید درسهای مرتبط با تزم رو بردارم. واسه همین میخواستم ببینم در زمینه تصویربرداری کار کنم یا لیزر ؟ کدومش بازار کار بهتری داره؟
مرسی بابت راهنماییهاتون از الان
دیدگاه