اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

PH Meter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

PH Meter

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من برای پروژه ام یکph meter میخام بسازم اگه کسی در این زمینه کار کرده ممنون میشم اگه راهنماییم کنه,
    من میخام ازیک سنسور که خروجی ولتاژ داره تقویت کنم و برای میکرو بفرستم , ولی تقویت کننده که ساختم به درستی کار نمیکنه مداری که برای تقویت خروجی سنسور انتخاب کردم از اینترنت گرفتم ولی نمیدونم چرا ولتاژهای پایین رو تقویت نمیکنه , یعنی اگه ولتاژ ورودی کمتر از یک ولت باشه تو خروجی چیزی نمیده؟
    این شماتیک مداریه که وصل کردم (Figure 3) , اگه میشه لطفا راهنماییم کنید چکار باید بکنم؟
    http://seniord.ee.iastate.edu/may9918/design_review.html

پاسخ : PH Meter

با سلام
    تقویت کننده اولی که یک بافر است و تقویت جریان میکند.مهم تقویت کننده دومی است که تقویت کننده ولتاژ است.ببین دوست عزیز با تغییر پتانسیومتر R1 می تونی AV تقویت کننده رو تغییر بدی.اینو چطوری تنطیم میکنی؟؟ولتاژ پایه 3 تقویت کننده رو گرفتی ببینی چند ولته؟؟پتانسیومتر R7 رو حذف کن ببین خروجی مدارت چطوری میشه؟؟سنسور PH چیه؟؟

دیدگاه

سنسور ph متناسب با ph محلولی که سنسور داخلش هست یه ولتاز تولید میکنه که این ولتاژ خیلی کمه (-0.4 تا +0.4 ولت به ازای ph از 0 تا 14) که به خاطر مقاومت خروجی بسیار بالای سنسور (در حد گیگا اهم) از یه بافر ابزار دقیق استفاده کردم ولی ولتاژی که در خروجی میده علاوه بر ورودی تقویت شده (البته اگه ورودی زیاد باشه) یه شیفت ولتاژی هم داره که نتونستم حذفش کنم

دیدگاه

پتانسیومتر R7 رو حذف کن و پتانیسومتر R1 را در حالت مینیمم قرار بده و ولتاژ خروجی را در حالتی که سنسور مینیمم خودش باشه بگیر و کم کم پتانیسومتر R1 را شروع به زیاد کردن کن ببین خروجیش چه تغییراتی داره.
        موفق باشید

دیدگاه

سلام با تشکر از راهنمایی که کردین
          من الان میخام از ورودی ADC بخونم و بعد از تبدیل ولتاژ به PH روی eeprom ذخیره کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X