اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه تشخیص آریتمی های قلبی از روی سیگنال ECG با استفاده از شبکه عصبی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه تشخیص آریتمی های قلبی از روی سیگنال ECG با استفاده از شبکه عصبی

نوشته اصلی توسط ehsan mirrahimi
    خیلی خوبه همچین تاپیکی ایجاد شده و دوستان علاقه مند هم دارن نظراتشون رو اعلام می کنن
    من هم آمادگی خودم رو اعلام می کنم می تونم در زمینه ی ویولتش کار کنم البته دو هفته ی دیگه الان یه کار فوری دارم که باید تمومش کنم
    اما یه نکته ای،
    برای اینکه این کار مقاله بشه باید یک حرف تازه درش وجود داشته باشه.
    احتمالا این کار قبلا انجام شده(تشخیص آریتمی با شبکه ی عصبی) و حتی مقاله هم کردنش حالا اگه قراره این کار مقاله بشه
    اولا قراره دقیقا چه کار تازه ای صورت بگیره؟
    و دوما دوستانی که تمایل دارن گروهی کار کنیم اعلام آمادگی کنن
    بعد یه سرچی می کنیم ببینیم روی کدوم ویژگی کار کنیم بهتره (یعنی منظورم اینه قبلا روش کار نشده باشه)
    منتظر نظر دوستان هستم
    سلام.عالیه احسان جان.
    در مورد اینکه مقاله بشه خیلی کار هست، ما دیتابیس رو آماده کنیم چند تا کد روش بنویسیم و جواب هایی که مقاله های دیگه گرفتم رو بگیریم بعدش خیلی کارا میشه کرد، میتونیم تکینک های ترکیب بزنیم میتونیم با RBF کار کنیم و ... میشه مقاله ازش در آورد
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام بچه ها منم دانشجوی مهندسی پزشکی هستم و دارم به طور تخصصی روی ECG کار میکنم یه کار راحتی که تو این زمینه میتونی انجام بدی اینه که مثلا بیایی و چند تا از آریتمی های خاصی رو که مثلا فقط وابسته به دامنه و یا فقط طول نموه (زمان) هستند رو جدا کنی و یه الگوریتم کلی واسه اونا بنویسی اینجوری دیگه نمی خواد زحمت ساختن و تعلیم دادن یه شبکه عصبی رو به خودت بدی البته با شبکه عصبی کار حالت کلی پیدا میکنه اما بدون اون راحت تره فقط شاید یه کمی طول برنامه ات بیشتر بشه باید سعی کنی یه سری از مقالاتی رو که در زمینه استخراج ویژگی هست رو مطالعه کنی و یه کمی هم خلاقیت به خرج بدی .
      کار سختی نیست امیدوارم موفق باشید

دیدگاه

آقا ما آرزو به دل موندیم که یک بحثی تو این سایت بهنتیجه برسه ! ! ! ! :cry2:

این همه ذوق و شوق آخرشم هیچی !!

دیدگاه

سلام فرشته جان .
          منم یه جورایی روی ECG کار می کنم .از اطات خوب شما و دوستان متشکرم. می خواستم اگه ممکنه بیشتر در مورد نویز ECG تو ضیح بدی .اینکه میشه خودت بهش نویز اضافه کنی ؟ چه نویز هایی؟
          من از mfile .raddat از همن سیت physionet استفاده می کنم . که خروجی اش 2 سیگنال روی همه . به ظر شما درست ECG رو می خونم؟؟؟؟؟

با تشکر

دیدگاه

با سلام به همه دوستان
            من هم پروژه پایان دوره ECG دارم و الآن دارم روی جمع آوری اطلاعات کار میکنم در مبحث تشخیص آریتمی بطنی و فوق بطنی و بحث هاتون رو دنبال میکنم
            فقط ی خواسته ای داشتم و اون اینکه مقالات رو در سایت قرار بدید که همه بتونن استفاده کنن فکر میکنم این طوری بهتره. در ضمن کسی از شما میدونه ویژگی های
            آریتمی های SVT و VT چی هست؟

دیدگاه

سلام
              دوستان کسی میدونه pvc جز آریتمی های مورفولوژیکال هست یا غیر مورفولوژیک ؟چطور میتونم راجع به ویژگیهای این آریتمی اطلاعات بدست بیارم
              زندگی زنگ تفریحی است کوتاه
              بچه ها زنگ بعد حساب داریم

دیدگاه

سلام دوستان
                منم موضوع پروژم تشخیص آریتمی قلبی،ولی نمی دونم از چه روشی می خوام استفاده کنم.
                کسی اینجا هس که چندتا مقاله راجع به تشخیص آریتمی قلبی از روی ecg با روشهای مختلف داشته باشه،بتونه برام میل کنه؟
                ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین.

دیدگاه

سلام با تشکر از راهنمایی بسیار خوبتون
                  ببخشید لینکی که در زیر معرفی کردید باز نمیشه و خطای 503 می ده
                  علت به وجود آمدن این خطا به این دلیل است که سرور در زمان بارگزاری سامانه در دسترس نمی باشد این خطا به دلیل OVERLOAD شدن موقت سرور و یا عملیات نگهداری بر روی سرور اتفاق می افتد. :cry:

ممنون میشم اگه لطف کنید یکبار دیگه پلود کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X