اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه کارشناسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه کارشناسی

سلام به همه

می خوام امسال پروژه کارشناسیم رو انجام بدم و تصمیم دارم روی ساخت دستگاه EEG کار کنم. می خواستم بدونم این موضوع خوبه یا قدیمیه. اصلا برای دوره کارشناسی مناسب هست و... ؟ :nerd:
    با تشکر

پاسخ : پروژه کارشناسی

نوشته اصلی توسط Mohsen Khoshnazar
    سلام به همه

می خوام امسال پروژه کارشناسیم رو انجام بدم و تصمیم دارم روی ساخت دستگاه EEG کار کنم. می خواستم بدونم این موضوع خوبه یا قدیمیه. اصلا برای دوره کارشناسی مناسب هست و... ؟ :nerd:
    با تشکر
    دوست من پروپوزال ارشدش تو این حوزه هست.
    وقتی صحبت از ساخت این دستگاه میشه ب وضوح(مثل ECG) نمیشه در موردش اظهار نظر کرد و در واقع عملکرد دستگاهایی ک برای ثبت سیگنال مغزی ب کار میرن، خیلی گسترده و متفاوته.

اگه روی یک بخش کوچک تر و دقیق تر کار کنید، فکر میکنم خیلی بهتر هست.

ضمنن قیمت بالای تجهیزات EEG و دشواری جلب رضایت افراد برای تست دستگاه رو هم در نظر بگیرید.

ی سرچ در مورد EEG Headset های نورو اسکای هم بکنید بهتون کمک میکنه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen Khoshnazar
      سلام به همه

با تشکر
      ثبت سیگنال EEG موضوع قدیمی هستش. اما تو ایران دستگاه های کمی ساخته شدن که بتونن با کیفیت این کارو انجام بدن.
      برای لیسانس خوبه، اما یادتون باشه تقویت کننده های ابزاری خاصی باید استفاده کنید. کم نویز باشه.
      همه اینا یک طرف. شما باید تعداد کانال رو هم در نظر داشته باشی، اینترفیس کامپیوتر و ...
      باید بتونی خوبم پول هزینه کنی.
      راستی استادت هم سر در بیاره !!!
      ---------
      .
      .
      ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy
        ثبت سیگنال EEG موضوع قدیمی هستش. اما تو ایران دستگاه های کمی ساخته شدن که بتونن با کیفیت این کارو انجام بدن.
        برای لیسانس خوبه، اما یادتون باشه تقویت کننده های ابزاری خاصی باید استفاده کنید. کم نویز باشه.
        همه اینا یک طرف. شما باید تعداد کانال رو هم در نظر داشته باشی، اینترفیس کامپیوتر و ...
        باید بتونی خوبم پول هزینه کنی.
        راستی استادت هم سر در بیاره !!!
        آره می دونم. نیاز به فیلتر داریم، تقویت کننده های بدون نویز با گین بالا، مبدل ADC، اینترفیس و... . صرفا می خواستم بدونم این موضوع بدرد می خوره یا نه.

دیدگاه

خوبه که میدونی !!
          اگه بتونی بسازی رزومه خوبی میشه برات. تو ارشد (اگه بخوای ادامه بدی) میتونی کاربرد خاص ازش داشته باشی. مثلا رابط BCI
          ---------
          .
          .
          ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy
            خوبه که میدونی !!
            اگه بتونی بسازی رزومه خوبی میشه برات. تو ارشد (اگه بخوای ادامه بدی) میتونی کاربرد خاص ازش داشته باشی. مثلا رابط BCI
            دقیقا نقشه هایی رو که برای آینده چیدم حدس زدی!!!

دیدگاه

دقیقا نقشه هایی رو که برای آینده چیدم حدس زدی!!!
              چون خودم این راهو رفتم :read:
              فقط حواست باشه دستگاهت رو طوری درست کنی که بعدا بتونی راحت توسعه اش بدی. مثلا سعی کن وایرلس بشه سیستمت، یا مثلا تعداد کانالاتو بتونی زیاد کنی بدون اینکه مدارت تغییر زیادی کنه یا ...
              هر جا گیر کردی، می تونی رو کمک من حساب کنی
              ---------
              .
              .
              ...........

دیدگاه

سلام
                میخاستم ببینم مداش و ساختش و طراحیش چقدر کار میبره؟
                آخه خودم باید این ترم پروژه پایانی ارائه بدم...
                تو این موضوع میشه مقاله ارائه داد؟؟؟ میخام وقتی چندماه وقت میذارم کار درست و حسابی انجام بدم...
                اینم بگم استیدمون چیزی بارشون نیست
                نیاز به ابزار خاصی واسه تست مدار داره؟؟؟
                اصلا میشه بگید این دستگاه چیه و چیکار میکنه و قابلیت های گسترده سازیش چیه؟
                ممنون
                من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی
                ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

دیدگاه

میخاستم ببینم مداش و ساختش و طراحیش چقدر کار میبره؟
                  آخه خودم باید این ترم پروژه پایانی ارائه بدم...
                  طراحیش که به خودتون وابسته هستش، یعنی هر جور که دلتون بخواد. می تونید از چندین توپولوژی استفاده کنید. البته راه حل های ساده تری هم هست که هزینه زیادی میخواد مثلا شما اگر بخواهید با تقویت کننده های ابزاری، فیلتر، adc جدا ببندید برای 4 کانال تقریبا حدود 120 هزار تومان هزینه سخت افزار هست. حالا pcb و اون کنترلری که باید این کارو انجام بده رو من در نظر نگرفتم. اون راه حل ساده تر، کمی پیچیده است اما هزینه اش حدود 300 هزار تومان هستش. با این کار مدارتون خیلی جمع و جور میشه.
                  اینم بگم استیدمون چیزی بارشون نیست
                  این که عادیه ، ناراحتی نداره
                  شما الکترودهای ثبت رو میزاری رو سر بیمار و وصلشون می کنی به دستگاهت، تو کامپیوتر هم سیگنال رو میبینی.
                  تو این موضوع میشه مقاله ارائه داد؟؟؟ میخام وقتی چندماه وقت میذارم کار درست و حسابی انجام بدم...
                  در زمینه ساخت باید بگم رو مقاله برای ژورنال حساب نکن. کنفرانس های خارجی هم احتمال چاپش کمه.
                  اصلا میشه بگید این دستگاه چیه و چیکار میکنه و قابلیت های گسترده سازیش چیه؟
                  کار این دستگاه ثبت سیگنال های مغزی هستش. حتما اسم نوار مغز رو شنیدید. یکی از قابلیت های گسترشش رو هم بالا گفتم. رابط BCI که برای کمک به افراد معلول استفاده میشه. تو اینترنت در موردش یک سرچی بزن. کار روی همین BCI می تونه مقاله خوبی بشه.
                  ---------
                  .
                  .
                  ...........

دیدگاه

ممنونم
                    کلا موضوع پروژه برای اینکه یه کار درست و حسابی باشه و بشه ژورنال ارائه داد و در زمینه مهندس پزشکی باشه سراغ نداری؟
                    پیدا کردن موضوع خوب که با وسایل موجود توی بازار خوب در بیاد برام سخته اگه میشه راهنمایی کنید...
                    اصلا پروژه رو از مهندسی انتخاب کنم کار عاقلانه ایه؟

دیدگاه

کلا موضوع پروژه برای اینکه یه کار درست و حسابی باشه و بشه ژورنال ارائه داد و در زمینه مهندس پزشکی باشه سراغ نداری؟
                      ببین اگه میخوای تو پروژه ساخت مقاله بدی باید بری سراغ ساخت پروتز های بدن. یا اینکه دستگاهی درست کنی مثل همون BCI.
                      اما اگر صرفا دنبال دادن مقاله ژورنال هستی برو سراغ پردازش تصویر، مثلا پردازش تصیاویر MRI
                      اصلا پروژه رو از مهندسی انتخاب کنم کار عاقلانه ایه؟
                      بستگی به خودت داره، اینو بهت بگم ساخت دستگاه های ثبت پزشکی حوصله میخواد. حوصله ساخت و برنامه نویسی.
                      ---------
                      .
                      .
                      ...........

دیدگاه

مرسی
                        چندتا سوال دیگه هم داشتم...شاید مرتبط نباشه
                        چند تا دستگاه تصویر برداری پزشکی جدید میشناسی که بتونم رو پردازش تصویر خروجی اونا کار کنم؟
                        منظورم اینه که جای کار داشته باشه و اشباع نشده باشه...مثلا سی تی اسکن فک کنم مقاله دونیش پر شده...
                        پردازش تصویر با متلب بلدم ... پارسال یه کم opencv کار کردم
                        اگه بخوام پردازش تصویر انجام بدم با کدوم کار کنم بهتره؟
                        اگه بشه هم به دستگاه بسازم و هم پردازش تصویر انجام بدم خیلی عالی میشه...
                        پردازش تصویر،طراحی مدار،میکروکنترلر،برنامه نویسی و... رو بلدم....
                        پردازش تصویر هم باشه فرقی نداره،فقط میخام هم یه رزومه خوب باشه و ژورنال هم حتما بدم...
                        خیلی ممنون از کمکهاتون...

دیدگاه

با تشکر از کتابی که معرفی کردین. خیلی خوب بود.
                          در حین مطالعه کتاب به چند نکته برخورد کردم.
                          اول: توی ساختار دستگاه ها از الکترودی با نام DRL استفاده می کنند. کاربرد دقیق اون چیه؟؟؟؟؟
                          دوم: در حین طراحی یک الکترود اکتیو به دلیل ولتاژ ورودی خیلی پایین، خروجی الکترود دارای آفست می شود. این آفست آیا خوب است و یا باید خذف شود؟؟(با توجه به اینکه برخی از قطعات دارای آفست محدودی هستند)
                          سوم: طبق قوانینی که برای گذاشتن الکترود روی سر وجود داره، تقریبا 21 نقطه موجود است؛ یعنی 21 کانال. ولی برخی از دستگاه های دارای تعداد کانال بیشتری هستند. آیا فرقی می کند؟
                          چهارم: سیگنال مورد نظر برای هر کانال همیشه از تفاضل دو سیگنال دریافتی(یکی رفرنس و دیگری سیگنال اصلی) بدست می آید. چرا باید تفاضلی باشد؟؟؟ و چرا باید هر کانال دارای یک رفرنس هم باشد؟؟
                          با تشکر

دیدگاه

سلام،
                            به عنوان کسی که روی ساخت دستگاه های متعدد سیگنال کاندیشنینگ چندساله کار کردم . اکیدا توصیه میکنم موضوع دیگه ای رو برای کارتون انتخاب کنید ساخت EEG بسیار دشوار هستش. من خودم این کار رو کردم و سابقه بیش از 5 سال طراحی ابزار دقیق در مهندسی پزشکی دارم. پیشنهاد بنده به شما کار کردن روی سیگنال کاندیشنینگ های با سیگنال های قوی تر و مشخص تر مثل ECG هست. زیرا نحوه ی تشخیص عملکرد صحیح تست، طراحی فیلترهای آنالوگ اکتیو low noise low current bias amplifiers و ... کاری دشوار و فراتر از 6 ماه فول تایم رو ازتون میگیره. و در ضمن رزومه ی دانشگاهی اگر بخواید بنده پیشنهادم روی BCI هست نه اینکه ساخت EEG . گرفتن سیگنال EEG کار اصلا جدیدی نیست. و اگر قصد اپلای داشته باشید که اکیدا توصیم کار نکردن رو این موضوع هستش.
                            موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X