اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد دستگاه ecg

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد دستگاه ecg

با تشکر از اینکه پاسخ دادید ..از انجا که دقت مدار ECG دست ساز به اندازه ECG موجود در بازار نیست به همین خاطر باید با چشم پوشی از هزینه ..خروجی این دستگاه را مورد بررسی قرار دهم ..ولی مشکل من در پیدا کردن خروجی می باشد

دیدگاه

مقایسه دو پالس قلب

با سلام خدمت دوستان
      من قصد دارم دو پالس قلب رو که حاصل دو مدار مجزا هست رو با هم مقایسه کنم ..ایا میشه دو پالس رو به صورت مستقیم مقایسه کنم یا باید حتما تبدیلشون کنم به دو پالس به شکل دیگر(مثلا مربعی)..دوستان عزیز اگه کسی در این زمینه کار کرده ممنون میشم کمکم کنه

دیدگاه

پاسخ : مقایسه دو پالس قلب

دوست گرامی

حتما با ساختار PQRST آشنایی دارید ...
        اگر صرفا مقایسه ساده مورد نطر باشد میتوانید صرفا مکان زمانی مکانی هر نقطه را مقایسه نمایید ولی به خاطر داشته باشید حتی فرم قرار گرفتن هر اتصال میتواند دارای اطلاعات زیادی باشد
        مثلا اگر قرار به مقایسه ضربان قلب سالم با بیمار ( یا تشخیص بیماری باشد ) مجبور به مقایسه دقیق دو موج میباشیم .... از این نظر لاجرم از استفاده روشهای پیچیده تر میباشیم
        در این زمینه پژوهشهای زیادی صورت گرفته که با جستجو میتوانید از آنها استفاده کنید
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

با تشکر از پاسختون ..من نیاز به مقایسه دقیق دارم .. اگه سایت خاصی در نظرتون هست که میتونه در این مورد بهم کمک کنه ممنون میشم معرفی کنید

دیدگاه

دوست عزیز
            اول عرض کنم نتیجه این تحقیق شما هر چقدر هم دقیق و درست باشد قابل استفاده در محیط کلینیکی به عنوان تشخیص بیماری نمیباشد زیرا دارای گواهی های استاندارد لازم برای تایید توسط وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی نخواهد بود ولی صرف یک تحقیق میتواند ارزش آزمایشگاهی زیادی داشته باشد
            برای این منظور شما نیازمند ساخت دستگاهی هستید که با اتصال الکترودها به بدن ضربان قلب را صورت یک موج در حافظه ذخیره نماید و یا فایل قابل استفاده در کامپیوتر ایجاد نماید .
            هزینه این بخش با استفاده از میکرو کنترلر و سایر قسمتها ورودی و تقویت کننده کمتر از 200000 تومان ارزیابی میشود ( فروردین 96 و به شرط اجرا توسط خودتان )
            بخش بعدی مقایسه pqrst دستگاه شما با پالس استاندارد توسط نرم افزار و کامپیوتر میباشد که هزینه آن صرفا برنامه نویسی آن میباشد .... و بسته به خودتان متغیر میباشد
            البته میتوان این قسمت را هم توسط میکرو و یک دستگاه مجتمع ( بدون PC ) انجام داد که به نظر بنده هزینه ان بسیار بیشتر میگردد
            در بخش برنامه نویسی به نظر شخصی بنده بهترین روش مقایسه استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای تشخیص آنومالی های الکتروکاردیوگراف میباشد

دیدگاه

خیلی ممنون از اینکه لطف می کنید و کمک می کنید ...دستگاهی که ضربان قلب رو میگیره همون ecg موجود در بازاره که باید روی خروجی اون کار کنم ..پالس استاندارد و قسمت های مقایسه گر رو هم باید بسازم..پالس استاندارد قراره با خروجی ECG مقایسه بشه

دیدگاه

دوست عزیز
                باید در بازار دستگاهی را پیدا کنید قادر به انتقال خروجی به PC باشد ... چون اکثر دستگاههای موجود بارار در مرحله اول ضربان را بر روی کاغذ ثبت میکنند که قابل نگهداری در پرونده و .... باشد و برخی به صورت زنده بر روی مونیتور نیز نمایش میدهند
                تاکید میکنم هیچ روشی استانداردی برای اتصال این وسایل به اسکوپ یا سایر قطعات وجود ندارد

دیدگاه

یعنی شما می فرمایید که از دستگاه ECG استفاده نکنم ؟ و از ECG دست ساز استفاده کنم...مشکل من اینه که باید خروجی دقیقی داشته باشم و ممکنه مدار دست ساز دقیق نباشه

دیدگاه

اگر ECG موجود در بازار قابلیت ارسال تراک به صورت استاندارد را داشته باشه بهترین انتخابه ولی اگر شما قراره دست به مدار داخلی ECG موجود در بازار بزنید از نظر اعتبار با وسایل دست ساز فرقی ندارند

دیدگاه

میشه لطف کنید در مورد این نوع قابلیت (ارسال تراک)بیشتر توضیح بدین

دیدگاه

دستگاه های تجاری امروزی قابلیت اتصال از طریق پورت سریال یا USB یا LAN رو دارند. کافیه نرم افزاری که به همراه دستگاه فروخته می شه رو روی کامپیوتر نصب کنید و داده ها رو منتقل کنید. اما این رو هم بگن که دستگاه های تجاری ارزون نیستند. چرا از ماژولهای ecg که فروخته می شه استفاده نمی کنید؟ هم ارزون تره هم کارتون راه میفته. ضمنا شما نگفتید چند تا و کدوم اشتقاق مد نظرتون هست؟
                        جدیدترین ویرایش توسط habibnia; ۰۹:۳۶ ۱۳۹۶/۰۱/۲۶.

دیدگاه

خیلی ممنون از اینکه لطف می کنید و پاسخ میدید...چند تا سوال از خدمتون دارم ...اینکه راه اندازی این ماژول ECG راحته یا خودش مشکلاتی داره ؟...ایا خروجی این ماژول مانند خروجی ecg بازاره ؟؟...در پاسخ به سوال شما در مورد اشتقاق هدف من تشخیص بیماری است و هنوز در حال تحقیق هستم که کدوم اشتقاق هارو در نظر بگیرم ..نظر شما در این مورد چیه یعنی کدوم اشتقاق ها رو بهتره در نظر بگیرم ؟؟

دیدگاه

من تا حالا با این ماژول کار نکردم. اما به هر حال چون خروجی آنالوگ داره باید نمونه برداری و به داده دیجیتال تبدیل بشه. مثلا با ADC یه میکروکنترلر مناسب .
                            در مورد اشتقاقها طبعا اشتقاقهای اندامی اطلاعات متنوع تری در خودشون دارند. اما اشتقاقهای سینه ای هم اهمیت خودشون رو دارند.
                            اگه با مانیتورینگ های علایم حیاتی آشنا باشید حتما می دونید که میشه اونها رو سه سیمه، چهار سیمه و پنج سیمه وصل کرد. یعنی حتی ممکنه که از لیدهای سینه ای استفاده نشه، ولی با این حال دستگاه بعضی مشکلات قلبی رو می تونه تشخیص بده و اعلام کنه.

دیدگاه

ایا کسی رو می شناسید که رو تشخیص بیماری کار کرده باشه بتونم ازش کمک بگیرم

دیدگاه

متاسفانه مستقیما کسی رو نمی شناسم
                                ولی روی این موضوع خیلی کار شده
                                با سرچ کردن می تونید مقاله های خیلی خوب و متنوعی پیدا کنید. البته بیشترشون به زبان انگلیسی هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X