اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال امواج به مغز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال امواج به مغز

سلام دوستان ..من می خوام امواجی رو که تولید می کنم به مغز ارسال کنم به نظر شما این کار چطور امکان پذیر است؟

پاسخ : ارسال امواج به مغز

نوشته اصلی توسط adrianjavad نمایش پست ها
    سلام، من می خوام امواجی رو که تولید می کنم به مغز ارسال کنم به نظر شما این کار چطور امکان پذیر است؟
    درود؛
    البته هیچ نوع اطلاعاتی نداده اید که چه نوع موجی و با چه دامنه و فرکانسی و با چه روشی می خواهید بفرستید به مغز، اما به هر روی، می خواستم گوشزد کنم اگرچه احتمالا این خیلی خوبه که دوست دارید از این دست تجربیات داشته باشید، اما قطعا این جور پژوهش ها نیاز به سطح دانش(دانش چند رشته ای و بین رشته ای) و تجربه ی بالا و آشنائی با استانداردهای فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی دارد و مثل ساخت یک مدار معمولی و یا مثلا آزمون و خطا پیرامون یک پروژه ی ساده نیست.
    به عنوان مثال، هنگام درمان با Electro Convulsive Therapy یا ECT که همان الکتروشوک مغزی (ویژه ی درمان بیماران شدید اعصاب و روان) است، اتصال کمتر از یک ثانیه ی دو الکترود حامل ولتاژ مستقیم 70 ولت و 200 میلی آمپری، می تواند در بیمار، حالتی شبیه به حمله های صرعی یا تشنج ایجاد کند و فراموشکاری شدید وقایع قبل از شوک را در پی داشته باشد.

جدیدترین ویرایش توسط مهندس نوآور; ۱۶:۴۸ ۱۳۹۶/۰۹/۱۰.

دیدگاه

فکر نکنم مغزا اندام دریافت امواج غیر حواس پنج گانهداشته باشه ! با توجه به اینکه خود مغز امواج صادر می کنه . اگر هم امواج بر مغز تاثیر داشته باشه باید یه چیزی شبیه به امواج مغزی باشه . در کل باید آزمایش کرد تا به یه نتیجه رسید !!!!!

دیدگاه

سلام دوستان ..من می خوام امواجی رو که تولید می کنم به مغز ارسال کنم به نظر شما این کار چطور امکان پذیر است؟
        اگر منظور شما از ارسال امواج ، سیستمی شبه به سیستم شنوایی مصنوعی است ، تا جایی که من اطلاع دارم این کار فقط با کاشت الکترود امکان پذیر است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور نمایش پست ها
          درود؛
          البته هیچ نوع اطلاعاتی نداده اید که چه نوع موجی و با چه دامنه و فرکانسی و با چه روشی می خواهید بفرستید به مغز، اما به هر روی، می خواستم گوشزد کنم اگرچه احتمالا این خیلی خوبه که دوست دارید از این دست تجربیات داشته باشید، اما قطعا این جور پژوهش ها نیاز به سطح دانش(دانش چند رشته ای و بین رشته ای) و تجربه ی بالا و آشنائی با استانداردهای فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی دارد و مثل ساخت یک مدار معمولی و یا مثلا آزمون و خطا پیرامون یک پروژه ی ساده نیست.
          به عنوان مثال، هنگام درمان با Electro Convulsive Therapy یا ECT که همان الکتروشوک مغزی (ویژه ی درمان بیماران شدید اعصاب و روان) است، اتصال کمتر از یک ثانیه ی دو الکترود حامل ولتاژ مستقیم 70 ولت و 200 میلی آمپری، می تواند در بیمار، حالتی شبیه به حمله های صرعی یا تشنج ایجاد کند و فراموشکاری شدید وقایع قبل از شوک را در پی داشته باشد.

ممنون از پاسختون می خوام یه فرکانس سینوسی از فرکانس 0 تا 200 هرتز تولید کنم و به مغز ارسال کنم حالا من تو انتشار مشکل دارم چطور می تونم این انتشار رو انجام بدم ؟حالا اینکه این فرکانس سینوسی باشه یا مربعی رو هم مطمئن نیستم ولی به هر حال مشکل توی انتشار هست
          l

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
          اگر منظور شما از ارسال امواج ، سیستمی شبه به سیستم شنوایی مصنوعی است ، تا جایی که من اطلاع دارم این کار فقط با کاشت الکترود امکان پذیر است
          ممنون از پاسختون ..میشه بیشتر در این مورد توضیح بدین که چطور میتونم از طریق این الکترود ها فرکانس مورد نظر رو به مغز ارسال کنم

دیدگاه

سلام
            من کارم در زمینه طراحی تجهیزات پزشکی شاخه علوم اعصاب هست.
            شما اول باید هدف اصلیتون از ارسال امواج به مغز رو بفرمایید تا بشه درمورد مشخصات و نحوه اجرای اون پروژه تحقیقو عمل کرد.
            موجی که قراره به مغز ارسال بشه قراره چه کاری انجام بده و پیامدهاش چی باشه.
            ضمنا اگه جریان حداکثر 100 میلی آمپر از بدن انسان عبور کنه تجزیه بافت ها و مرگ اون حتمیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Technik Azma نمایش پست ها
              سلام
              من کارم در زمینه طراحی تجهیزات پزشکی شاخه علوم اعصاب هست.
              شما اول باید هدف اصلیتون از ارسال امواج به مغز رو بفرمایید تا بشه درمورد مشخصات و نحوه اجرای اون پروژه تحقیقو عمل کرد.
              موجی که قراره به مغز ارسال بشه قراره چه کاری انجام بده و پیامدهاش چی باشه.
              ضمنا اگه جریان حداکثر 100 میلی آمپر از بدن انسان عبور کنه تجزیه بافت ها و مرگ اون حتمیه.
              ممنون از پاسختون ..من می خوام امواج مغزی رو که در فرکانس 1 تا 200 هرتز است رو بسازم یعنی امواج الفا و بتا و لاندا و.. رو به مغز ارسال کنم و با ارسال این امواج پیامد مربوط به هر موج اجرا بشه ...تو تولید فرکانس مشکلی ندارم فقط تو انتشار و رسیدن ان به مغز مشکل دارم

دیدگاه

یکی از راههای همگام کردن فرکانس مغزی با یک فرکانس خارجی ارتباط از طریق سیستم شنوایی هست.
                یعنی شما یک فرکانس خارجی رو با هدفون به فرد مورد نظر میدید تا با دو گوشش گوش بده.
                تو اینترنت در مورد صداهای بینوورال Binoural یه سرچی بکنید.
                این روش یه سیستم ضبط صدا بصورت سه بعدی هست که میتونه فرکانس مغزی رو پایین یا بالا ببره.
                در حدی که تو منابعی ذکر شده که از اون بعنوان مواد مخدر مجازی استفاده میکنن.

دیدگاه

خب چیزی که شما می فرمایید انتقال فرکانس به صورت صوتی است من دنبال این هستم که بشه انتقال فرکانس به مغز از طریق امواج الکترومغناطیس باشه ایا این کار امکان پذیر نیست ؟؟

دیدگاه

دوستانی که در این زمینه کار کردند لطف کنن راهنمایی کنن ..ایا اصلا امکان ارسال امواج الکترومغناطیس به مغز هست یا به خاطر مشکلاتی که داره قابل پیاده سازی نیست ؟

دیدگاه

دوستانی که در این زمینه کار کردند لطف کنن راهنمایی کنن ..ایا اصلا امکان ارسال امواج الکترومغناطیس به مغز هست یا به خاطر مشکلاتی که داره قابل پیاده سازی نیست ؟
                      با سلام و درود
                      متعدد اتفاق می افتد که فعالیت و به نتیجه رسیدن در شاخه های مختلف علوم نیازمند داشتن دانش در زمینه های گوناگون است و از این رو تعامل داشتن با پژوهشگران و سایر افراد فعال اهمیت می یابد.
                      یکی از راه های آشنایی با افراد فعال در زمینه های مختلف علمی مطالعه ی مقالات پژوهشی مرتبط و مکاتبه با نویسنده ی مسئول می باشد.

در وبگاه دانشگاه ها، پایگاه های اطلاعاتی علمی معرفی شده اند تا بتوان به کتاب ها و مقالات مختلف دسترسی داشت. مانند: ScienceDirect ، Google Scholar ، Scopus و...
                      1- منابع اطلاعات علمی - Library
                      2- پایگاه ها و مجله های علمی الکترونیکی - Library
                      3- پایگاه های اطلاعات علمی دسترسی آزاد - Library
                      4- List of academic databases and search engines - Wikipedia
                      5- Top 10 Databases | Library
                      6- مرکز تحقیقات علوم اعصاب - اهداف مرکز
                      7- معرفی مرکز | مرکز تحقیقات علوم اعصاب
                      8- Symbolic Systems - Stanford » Welcome
                      9- ResearchGate | Share and discover research
                      10- و...

دیدگاه

خب چیزی که شما می فرمایید انتقال فرکانس به صورت صوتی است من دنبال این هستم که بشه انتقال فرکانس به مغز از طریق امواج الکترومغناطیس باشه ایا این کار امکان پذیر نیست ؟؟
                        دوست گرامی
                        مغز انسان دارای هیچ نو شیلد محافظی در مقابل امواج الکترو مغناطیسی نمیباشد و تمام امواج موجود در محیط از مغز انسان نیز عبور میکند ... بنا بر این روش خاصی برای ارسال امواج به مغز موجود نمیباشد ...مثلا اگر شما در یک اتاق آنتن فرستنده ای را قرار دهید و امواج الکترومغناطیسی ایجاد نمایید این امواج بسته به شدت آن وارد مغز همه افراد حاظر در اطراف فرستنده میگردد و در مورد اثر آن نیر تاکنون مطالعات فراوانی صورت گرفته است ...هدف اکثر این مطالعات بررسی اثر مخرب این امواج بر سلولهای عصبی بوده است تا بتوان روشهای حفاظتی در مقابل فرستنده های امواجی مثل موبایل ایجاد نمود ....
                        گفته میشود مطالعاتی نیز در این خصوص به منظور کنترل مغز انسان در جریان میباشد که خوب قاعدتا به طور عمومی منتشر نمیگردد
                        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

هرچند که تا الان خیلی ها به نتیجه رسیدن و شما خبر ندارین و داره استفاده مافیایی در دولت ها میشه و خیلی ها هم به نتیجه نرسیدن
                          اما شما تلاش خودتو کن به دیگران کار نداشته باش و سعی کن یه مقدار محافظه کار تر عمل کنی این موضوع رو خیلی نباید همگانی کنی دولت ها نگران فاش شدن اسرارخوشون هستند چون دارن از این سیستم استفاده میکنن
                          شما اول باید روش پذیرش مغز برای اون سیگنال ها رو بدست بیاری یعنی باید ببینی سیگنال ها رو به چه صورت ارسال کنی با چه فرمتی یا با چه حالت دیکدینگ که برای مغز قابل درک هست
                          بعد که متوجه شدی نوع اطلاعاتت چیه میتونی برای انتشار اون تصمیم بگیری که با انتن باشه یا پد های پوستی یا بلندگو های خاص و....
                          سعی کن انتشار با انتن رو انتخاب نکنی چون امواج و فرکانس های مغز در محدوده 0 تا 50 هرتز هست که 0 مرگ 4 جداشدن روح از بدن و حالت هیپنوتیم طبیعی و زیر 15 ارامش روح هست
                          بطور طبیعی دستگاه هایی برای اندازه گیری فرکانس ها مغز ساخته شده که شما بهش نیاز داری
                          چرا؟
                          چون باید بدونی که فرکانس مغزی که قرار هست روی اون کار انجام بشه چی هست تا بتونی سیگنال هایی که میفرستی با اون فرکانس باشه
                          یا اینکه باید اون سیگنال پیام در محدوده 4 تا 50 هرتز مدام ارسال بشه تا همه فرکانس های مغزی رو دربر بگیره
                          مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix نمایش پست ها
                            هرچند که تا الان خیلی ها به نتیجه رسیدن و شما خبر ندارین و داره استفاده مافیایی در دولت ها میشه و خیلی ها هم به نتیجه نرسیدن
                            اما شما تلاش خودتو کن به دیگران کار نداشته باش و سعی کن یه مقدار محافظه کار تر عمل کنی این موضوع رو خیلی نباید همگانی کنی دولت ها نگران فاش شدن اسرارخوشون هستند چون دارن از این سیستم استفاده میکنن
                            شما اول باید روش پذیرش مغز برای اون سیگنال ها رو بدست بیاری یعنی باید ببینی سیگنال ها رو به چه صورت ارسال کنی با چه فرمتی یا با چه حالت دیکدینگ که برای مغز قابل درک هست
                            بعد که متوجه شدی نوع اطلاعاتت چیه میتونی برای انتشار اون تصمیم بگیری که با انتن باشه یا پد های پوستی یا بلندگو های خاص و....
                            سعی کن انتشار با انتن رو انتخاب نکنی چون امواج و فرکانس های مغز در محدوده 0 تا 50 هرتز هست که 0 مرگ 4 جداشدن روح از بدن و حالت هیپنوتیم طبیعی و زیر 15 ارامش روح هست
                            بطور طبیعی دستگاه هایی برای اندازه گیری فرکانس ها مغز ساخته شده که شما بهش نیاز داری
                            چرا؟
                            چون باید بدونی که فرکانس مغزی که قرار هست روی اون کار انجام بشه چی هست تا بتونی سیگنال هایی که میفرستی با اون فرکانس باشه
                            یا اینکه باید اون سیگنال پیام در محدوده 4 تا 50 هرتز مدام ارسال بشه تا همه فرکانس های مغزی رو دربر بگیره
                            میشه در مورد دیکودینگ و روش پذیرش سیگنال ها بیشتر توضیح بدین ممنون

دیدگاه

مغز امواج رو آنالوگ یعنی با تغییرات دامنه سیگنال بیشتر میپذیره مثل سیگنال های صوت
                              این سیگنال ها وقتی تکرار شونده باشند تاثیر گذار هستند و توسط گوش شنیده میشوند اما مغز اونها رو به ظاهر نادیده میگیره
                              تاکید می*کنم پیام ها باید مدام تکرار شونده باشند

ببخشید که بیشتر نمیتونم در این بحث شرکت کنم چون میدونم که به شدت تحت کنترل هستم
                              مدت هاست نیستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X