اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یادگیری تیا پورتال یا سیماتیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یادگیری تیا پورتال یا سیماتیک

سلام،
    من تازه میخوام یادگیری plc رو شروع کنم، میتونم مستقیما تیاپورتال رو یاد بگیرم یا باید حتما اول سیماتیک رو آموزش ببینم باتوجه به اینکه میگن سیماتیک قدیمی شده.
    و اینکه آیا مرجع خوبی برای یادگیری plc میتونید معرفی کنید.
    خیلی ممنون.

نوشته اصلی توسط Mandana.m نمایش پست ها
    سلام،
    من تازه میخوام یادگیری plc رو شروع کنم، میتونم مستقیما تیاپورتال رو یاد بگیرم یا باید حتما اول سیماتیک رو آموزش ببینم باتوجه به اینکه میگن سیماتیک قدیمی شده.
    و اینکه آیا مرجع خوبی برای یادگیری plc میتونید معرفی کنید.
    خیلی ممنون.
    سلام بسته به شرایط یادگیری و نوع رشته شما هست اگه هیچ اطلاعاتی از عملکرد PLC ندارین ابتدا با mini PLC LOGO شروع کنید سبک و راحت هست بعد به سراغ tia بروید اگر نه تجربه کار کردن با PLC رو دارین میتونین سراغ tia هم بروید یک مقدار سنگین هست ولی قابل یادگیری هست و بعد یک مدتی تمرین میتونین با اون هم کار کنید
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام
      بستگی به زمینه ای داره که میخوای فعالیت داشته باشی، اگر میخوای نفت و گاز و صنایع بالادستی با PLC S7-400 کار کنی Simatic manager اما اگر میخوای در صنایع خرد و متوسط کار کنی مثل ماشین سازی، کارخانجات و غیره TIA Portal کار کن البته در سالهای نچندان دور آینده TIA امکانات Simatic manager رو پوشش خواهد داد اما در حال حاضر برخی قابلیت ها رو پوشش نمیده که یکیش برخی امکانات پر کاربرد همین پردازنده های S7-400 در صنایع بالادستیه، از طرفی Simatic manager هم پردازنده های نسل جدید S7-1200 & 1500 رو پوشش نمیده از یکیش بسته به اولویتت شروع کن بعدا اونم یاد بگیر.
      میگن قدیمی شده رو ول کن اونا اینکاره نیستند هر دو نرم افزار بشدت قوی و الانم پر استفاده هستند منتها باید ببینی شما میخوای با چه پردازنده ای و در چه صنعتی کار کنی.
      آموزش بستگی به سطح علمی خود شما داره، plc مثل بقیه کنترلرهای الکترونیک دو بخش داره سخت افزار و نرم افزار، اگر از برق میای و زمینه ی برقی و دیجیتال داری و باصطلاح دستی بر آتش داری سخت افزار ارزون دست دوم بخر از یوتوب شروع کن، اگر نه دوره های فنی حرفه ای که ارزونتره یا مهندس فرجی بصورت حضوری که گرونتره، اگرم کتابخونی کتابهای انتشارات نگارنده دانش + یوتوب و تمرین
      جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۳:۲۴ ۱۴۰۳/۰۲/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها
        سلام
        بستگی به زمینه ای داره که میخوای فعالیت داشته باشی، اگر میخوای نفت و گاز و صنایع بالادستی با PLC S7-400 کار کنی Simatic manager اما اگر میخوای در صنایع خرد و متوسط کار کنی مثل ماشین سازی، کارخانجات و غیره TIA Portal کار کن البته در سالهای نچندان دور آینده TIA امکانات Simatic manager رو پوشش خواهد داد اما در حال حاضر برخی قابلیت ها رو پوشش نمیده که یکیش برخی امکانات پر کاربرد همین پردازنده های S7-400 در صنایع بالادستیه، از طرفی Simatic manager هم پردازنده های نسل جدید S7-1200 & 1500 رو پوشش نمیده از یکیش بسته به اولویتت شروع کن بعدا اونم یاد بگیر.
        میگن قدیمی شده رو ول کن اونا اینکاره نیستند هر دو نرم افزار بشدت قوی و الانم پر استفاده هستند منتها باید ببینی شما میخوای با چه پردازنده ای و در چه صنعتی کار کنی.
        آموزش بستگی به سطح علمی خود شما داره، plc مثل بقیه کنترلرهای الکترونیک دو بخش داره سخت افزار و نرم افزار، اگر از برق میای و زمینه ی برقی و دیجیتال داری و باصطلاح دستی بر آتش داری سخت افزار ارزون دست دوم بخر از یوتوب شروع کن، اگر نه دوره های فنی حرفه ای که ارزونتره یا مهندس فرجی بصورت حضوری که گرونتره، اگرم کتابخونی کتابهای انتشارات نگارنده دانش + یوتوب و تمرین
        ممنون از توضیحات کاملتون.
        کتابخون هستم. لیسانسم هم برق الکترونیک بوده، یه چند سالی فاصله افتاده فقط.
        دوره های فنی حرفه ای خوبه؟ کامله؟

دیدگاه

ممنون از توضیحات کاملتون.
          کتابخون هستم. لیسانسم هم برق الکترونیک بوده، یه چند سالی فاصله افتاده فقط.
          دوره های فنی حرفه ای خوبه؟ کامله؟
          خواهش میکنم، ببینید اطرافتون نزدیک ترین مرکز فنی حرفه ای چه دولتی و چه آزاد کجاست چون از پایه شروع میکنند و مدرکشم ارزشمنده براتون چه داخل چه خارج، اینکه کیفیت فنی حرفه ای خوبه یا نه بستگی به مدرس و مجموعه ای داره که توش آموزش میبینید اما برای شروع بنظر من بهترین گزینست چون هم زیاد هزینه نمیکنید که وسطش اگر نخواستید ضرر کنید بنسبت دوره های حضوری مهندس فرجی که بالاتر عرض کردم، هم از صفر هر چی لازم باشه بهتون میگند و اگر خودتون دوست داشتید بیشتر پیشرفت کنید به موازات کلاس کتابایی هم که گفتم رو بخونید و تمرین کنید، نمیدونم با چه انگیزه و رویکردی تصمیم گرفتید وارد این عرصه بشید اصولیش اینه که اول برق صنعتی یاد بگیرید بعد برید PLC و تو کار کنترل ابزار دقیق یاد بگیرید، اما اگر فقط میخواید بعنوان برنامه نویس به دور از چالش های سخت افزاری در شرکتها کار کنید و نهایتا تو سایتهای فریلنسری پروژه نرم افزاری بگیرید همون فنی حرفه ای و کتاب خوبه بعدا که خواستید پیشرفته تر شید دوره های حضوری هم برید اما برای شروع زوده.
          ضمنا عرض کنم بازار کارش صرفا تو برنامه نویسی چنگی به دل نمیزنه اما بدم نیست، اینو بعد از پانزده سال سابقه در زمینه اتوماسیون صنعتی عرض میکنم مگر اینکه ارتباطی جایی داشته باشید برا استخدام در شرکتهای معتبر انشا...

دیدگاه

خواهش میکنم، ببینید اطرافتون نزدیک ترین مرکز فنی حرفه ای چه دولتی و چه آزاد کجاست چون از پایه شروع میکنند و مدرکشم ارزشمنده براتون چه داخل چه خارج، اینکه کیفیت فنی حرفه ای خوبه یا نه بستگی به مدرس و مجموعه ای داره که توش آموزش میبینید اما برای شروع بنظر من بهترین گزینست چون هم زیاد هزینه نمیکنید که وسطش اگر نخواستید ضرر کنید بنسبت دوره های حضوری مهندس فرجی که بالاتر عرض کردم، هم از صفر هر چی لازم باشه بهتون میگند و اگر خودتون دوست داشتید بیشتر پیشرفت کنید به موازات کلاس کتابایی هم که گفتم رو بخونید و تمرین کنید، نمیدونم با چه انگیزه و رویکردی تصمیم گرفتید وارد این عرصه بشید اصولیش اینه که اول برق صنعتی یاد بگیرید بعد برید PLC و تو کار کنترل ابزار دقیق یاد بگیرید، اما اگر فقط میخواید بعنوان برنامه نویس به دور از چالش های سخت افزاری در شرکتها کار کنید و نهایتا تو سایتهای فریلنسری پروژه نرم افزاری بگیرید همون فنی حرفه ای و کتاب خوبه بعدا که خواستید پیشرفته تر شید دوره های حضوری هم برید اما برای شروع زوده.
            ضمنا عرض کنم بازار کارش صرفا تو برنامه نویسی چنگی به دل نمیزنه اما بدم نیست، اینو بعد از پانزده سال سابقه در زمینه اتوماسیون صنعتی عرض میکنم مگر اینکه ارتباطی جایی داشته باشید برا استخدام در شرکتهای معتبر انشا...
            بله دقیقا، میخواستم بعنوان طراح و برنامه نویس پروژه بگیرم. اما با توصیه ای که فرمودید سعی میکنم در زمینه سخت افزار هم آموزش ببینم و تمرین کنم.
            واقعا لطف کردید.

دیدگاه

باسلام
              اگر در ابتدای راه هستید و از نظر زمان و هزینه محدودیت ندارید ، پیشنهاد بنده شرکت در کلاس های حضوری موسسات معتبر مثل فنی و حرفه ای یا شرکت های خصوصی مثل قشم ولتاژ هستش . شرکت در کلاس های حضوری این مزیت رو داره که مطالب منسجم هست و میتونید روی خود PLC کارکنید و نتیجه رو بطور عملی ببینید
              اگر امکان شرکت در کلاس حضوری را ندارید ، روش زیر پیشنهاد میشه
              Simatic manager را نصب کنید و در کنار آن PLC sim زیمنس و نرم افزار Factory io نسخه 2.2.2 کرک شده که با سیماتیک منیجر سازگار هست را نصب کنید
              به کمک نرم افزار Factory io میتونید تجهیزات و سنسورها و عملگرهای مختلف رو بصورت کاملا" گرافیکی و سه بعدی کنار هم قرار بدید و در نرم افزار Simatic manager برای کنترل آنها برنامه بنویسید و به کمک PLC sim میتونید بین دو نرم افزار Simatic manager و Factory io ارتباط برقرار کنید و درست مثل اینه که یک PLC واقعی رو به Factory io وصل کرده باشید . ظاهرا" نسخه های جدیدتر Factory io فقط با TIA ارتباط برقرار میکنه و فعلا" برای نسخه های جدید کرک رایگان پیدا نمیشه (البته خودم هنوز وقت نکردم با TIA تست کنم)
              در لینک زیر میتونید محیط Factory io و آموزش کارکردن با آنرا ببینید

توصیه میکنم به جای تمرکز روی محیط برنامه نویسی PLC های مختلف بیشتر روی روش های حل مسئله تمرکز کنید و با کمک این نرم افزار ابتدا دستگاه های ساده و به تدریج دستگاه های پیچیده تر طراحی کنید و سعی کنید با قرار دادن تجهیزات بیشتر و افزایش ایمنی دستگاه و مطرح کردن خواسته های بیشتر از دستگاه ، خودتون رو به چالش بکشید
              ضمنا" بهتره برای استفاده از Factory io از کامپیوتری که رم سیستم و رم کارت گرافیک بالا داره استفاده کنید تا مشکل هنگ کردن و ریست کردن سیستم پیش نیاد .
              موفق باشید

دیدگاه

بله دقیقا، میخواستم بعنوان طراح و برنامه نویس پروژه بگیرم. اما با توصیه ای که فرمودید سعی میکنم در زمینه سخت افزار هم آموزش ببینم و تمرین کنم.
                واقعا لطف کردید.
                یک نکته یادم رفت عرض کنم مفاهیم پایه هم در TIA و هم SIMATIC MANAGER و حتی همون LOGO که دوست خلبانمون بالا به درستی اشاره فرمودند در سطح مقدماتی یکیه و تفاوتی نداره چون شما درگیر تئوری هستید در ابتدا و فقط محیط کمی متفاوته اما دستورات و محتوا یکسانه و از سطح پیشرفته و تکمیلی کم کم تفاوتها آشکار میشه پس خیلی رو این موضوع در ابتدا حساسیت نداشته باشید چون ممکنه فنی حرفه ای که میرید با چیزی آموزش بده که باب میل شما در ابتدا نباشه، بنظرم حتی همون LOGO هم اگر دوره داشت در اون مرکز برید مدرکش رو بگیرید چون مفاهیم اولیه برای شما در ابتدای راه یکسانه همونطور که عرض کردم.
                نکته مهم بعد اینکه فضای کاری و اقتصادی در برنامه نویسی PLC با زبانهای کامپیوتری مثل C، پایتون و غیره و یا زبانهای تحت وب و غیره حتی کنترلرهای نزدیک بهش در الکترونیک مثل آردینو و FPGA و غیره بسیار تفاوت داره.
                اگر دوست دارید یاد بگیرید بحثش جداست اما بعنوان ممر درآمد باید عرض کنم بیزینس پلن شما توجیهی برا این حجم از زحمت که قرار بکشید نداره و با نصف اون زحمت میتونید پول بهتری دربیارید، مشتری های شما در دنیای فریلنس یا پروژه های سطح پائین دانشجویی و یا افراد سودجو هستند.
                موفق باشید
                جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۶:۱۴ ۱۴۰۳/۰۲/۲۴.

دیدگاه

یک نکته یادم رفت عرض کنم مفاهیم پایه هم در TIA و هم SIMATIC MANAGER و حتی همون LOGO که دوست خلبانمون بالا به درستی اشاره فرمودند در سطح مقدماتی یکیه و تفاوتی نداره چون شما درگیر تئوری هستید در ابتدا و فقط محیط کمی متفاوته اما دستورات و محتوا یکسانه و از سطح پیشرفته و تکمیلی کم کم تفاوتها آشکار میشه پس خیلی رو این موضوع در ابتدا حساسیت نداشته باشید چون ممکنه فنی حرفه ای که میرید با چیزی آموزش بده که باب میل شما در ابتدا نباشه، بنظرم حتی همون LOGO هم اگر دوره داشت در اون مرکز برید مدرکش رو بگیرید چون مفاهیم اولیه برای شما در ابتدای راه یکسانه همونطور که عرض کردم.
                  نکته مهم بعد اینکه فضای کاری و اقتصادی در برنامه نویسی PLC با زبانهای کامپیوتری مثل C، پایتون و غیره و یا زبانهای تحت وب و غیره حتی کنترلرهای نزدیک بهش در الکترونیک مثل آردینو و FPGA و غیره بسیار تفاوت داره.
                  اگر دوست دارید یاد بگیرید بحثش جداست اما بعنوان ممر درآمد باید عرض کنم بیزینس پلن شما توجیهی برا این حجم از زحمت که قرار بکشید نداره و با نصف اون زحمت میتونید پول بهتری دربیارید، مشتری های شما در دنیای فریلنس یا پروژه های سطح پائین دانشجویی و یا افراد سودجو هستند.
                  موفق باشید
                  سلام مجدد و ممنون بابت راهنمایی هاتون.
                  من سعی کردم برای راهنمایی بیشتر پیام شخصی برای شما ارسال کنم اما موفق نشدم. چند سوال دیگر هم داشتم که اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید.
                  جدیدترین ویرایش توسط Mandana.m; ۱۴:۴۵ ۱۴۰۳/۰۲/۲۵.

دیدگاه

سلام مجدد و ممنون بابت راهنمایی هاتون.
                    من سعی کردم برای راهنمایی بیشتر پیام شخصی برای شما ارسال کنم اما موفق نشدم. چند سوال دیگر هم داشتم که اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید.
                    حقیقتش من دنبال کار و کسب درآمد هستم. چند سال هست که پروژه دانشجویی و برنامه نویسی مقالات در منزل انجام میدادم و خب دیگه دنبال یک کار درست درمون بودم. حدودا ۹ سالی از لیسانسم فاصله افتاده اما در زمینه کنترل کمی مطالعه داشتم. با چند نفر مشورت کردم بهم گفتن برو سراغ برق صنعتی و plc. تازه میخوام شروع کنم ولی با پیام شما به شک افتادم... میتونید راهنمایی کنید واقعا ارزش تلاش کردن داره؟ من میخواستم برای آزمون نظام مهندسی بخونم ولی این دوستان گفتن وقتت رو تلف نکن، صنعت بهتره... برای من که هنوز اول راه هستم پیشنهاد و یا راهنمایی بهتری دارید؟​
                    سلام، خواهش میکنم، پیام دادم
                    جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۶:۱۱ ۱۴۰۳/۰۲/۲۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X