اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هک نرم افزار کنتور برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هک نرم افزار کنتور برق

با درود و وقت بخیر.
    در این کلیپ یوتیوب ادعا شده که با یسری قطعات ir میشه کنتور برق رو هک کرد.
    با انتی ویروس فایل نرم افزار مربوطه رو اسکن کردم و تروجان تشخیص داد. شما راجع به این ادعا چی فکر میکنید؟
    نمونه ای که کار کنه رو دیدید؟
    سپاس

درود
    حالا فرض کنید که این قطعات و غیره درست کار کنند آیا شما قصد هک کنتور برق را دارید؟؟؟ این کار عملا یعنی سرقت از جیب مردم آیا شما از ما میخواهید شریک جرم شما باشیم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      حالا فرض کنید که این قطعات و غیره درست کار کنند آیا شما قصد هک کنتور برق را دارید؟؟؟ این کار عملا یعنی سرقت از جیب مردم آیا شما از ما میخواهید شریک جرم شما باشیم؟؟؟
      سلام
      فکر نکنم این کار دزدی از من و شما باشه

اگه منم، من راضی ام، نوش جونش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
        درود
        با درود.
        احتراما سوال در مورد روش و یا امکان انجام کاری هست.
        مثل اینکه درباره روش ساخت چاقو بحث نشه ، چون ممکنه باعث جرم بشه.
        در خصوص انجام این کار در شرایط کنونی مملکت دیدگاه های زیادی هست که اینجا جای بحث نیست.

دیدگاه

اگه منم، من راضی ام، نوش جونش
          منم راضیم اینهمه پول قلمبه رو چند دهس چپاول میکنن حالا پول کنتر گاز ایشون تقسیم بشه بین همه چی میشه ؟!!
          نع نع اصلا اعتماد نکن خصوصا با دستگاه بیسیم چون اینا هیچیشون بیسیم نیست اینترنتشونونم داخلایه اونم با سیم :دی اگه بشه درشو باز کرد یا یه نمونه واسه مهندسی معکوس گیر آورد شاید بشه کاری کرد
          جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۷:۱۲ ۱۴۰۳/۰۳/۲۰.

دیدگاه

ولی راهی هست (حتی هنوز ) کنتورای قدیمی یا جدید گاز که آنالوگ هستن رو میشه هک کرد هر چند من نکردم ولی تستا عالی جواب داده راضی بودن :دی
            یه پیام خصوصی بزن بگم بهت یعنی همون ترفند قدیمیه منتها با مقادیر تست شده :دی

دیدگاه

آنتی ویروسها برخی اوقات فایلهای کرک شده (به خصوص منافی جیب شرکا) و پچ و برنامه های مضنون رو هم میزنن ویروس و تروجان قال قضیه رو میکنن. همین باعث میشه بلااستفاده بشن و سیستم کاربر (احتمالا ایران هم) راحت آلوده بشه چون اکثر مواقع خاموشش میکنه!

کنتورای ما همه در حالت بی باری کنتور میندازن و این اداره ها هم هر چی میگیم رسیدگی نمیکنن میگن مگه چقدر بیشتر قبض میاد!! آیا اینها اعتقادی ندارن (شرعی یا وجدانی) اینا حروم و حلال (حق و ناحق) سرشون نمیشه یا یه بیت المالیه داریم دور همی حیف و میل میکنیم؟!! دو روز قبضو دیر پرداخت کنی کلی پیامک تهدید آمیز میفرستن ولی وقتی اشکالی تو شبکه باشه هیچ اعلامی نمیکنن قطع میکنن بعد اگه شانس بیاریم میگن تعمیرات دوره ای داشتیم لامذهبا بگید کی چکار میکنید مردم برنامه ریزی کنن نه 48 ساعت بی خبر خدمات رو قطع کنید! تازه بعضیا به من میگن چون قبضو ندادی هنوز پس حرومه از این خدمات (آب و برق) بیشتر استفاده کنیم.. حق الناس اگه هست برای همه هست.
              سر چارراه پیرمردی اومده بود رو خط عابر حق منو ضایع کرده بود بهش گفتم گفت کجا درسته که من باشم!
              یعنی مردم هم میتونن خود به اوضاع برخی فسادها دامن بزنن و کلونی وار گسترشش بدن و حقوق همو ضایع کنن و به جون هم بیافتن و سرگرم هم بشن چون فلان آدم مدیر یا آدم هیچی کارمند فلانجا اهمال کاره یا ناکارامد یا فاسد و بجای اینکه جمع بشن اصلاحش کنن بیان ازش الگو بگیرن چون دزد دزدی میکنه میگه احتیاج دارم پس ما هم هر وقت احتیاج داشتیم باید برداریم بریم از مردم ؟!
              از همین جاها شروع میشه..
              تو خود اداره میگیم امتیاز موقت بده میگه برو از همسایه بگیر راحت‌تری پول هم کمتر میدی!! مغایر با قوانین آموزش هم میدن از اون ور جبر قوانین رو میکوبن تو سر مشترک؛
              خود کنتورهای امروزی هک شده هستن خطا دارن و اطلاع هم دارن.

برای تست برنامه های مشکوک میتونید از SandBox استفاده کنید. ویندوز هم چنین قابلیتی را دارد.

عذر بابت نقل قول
              جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۸:۵۸ ۱۴۰۳/۰۳/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Windows_xp نمایش پست ها
                با درود و وقت بخیر.
                در این کلیپ یوتیوب ادعا شده که با یسری قطعات ir میشه کنتور برق رو هک کرد.
                با انتی ویروس فایل نرم افزار مربوطه رو اسکن کردم و تروجان تشخیص داد. شما راجع به این ادعا چی فکر میکنید؟
                نمونه ای که کار کنه رو دیدید؟
                سپاس
                با سلام و احترام
                این برنامه امکان تغییر و دستکاری کنتور را ندارد ولی طبق تحقیقی که روی این نرم افزار انجام شده، فایل ارایه شده شامل بدافزاری میباشد که روی کامپیوتر قربانی دنبال فایلهایی که امکان ذخیره Recovery Key یا Recovery Phrase ولتهای ارز دیجیتال باشد میگردد. اگر آنتی ویروس خود را غیر فعال کرده اید و این نرم افزار را نصب کرده اید کامپیوتر شما آلوده شده است. برای مقاله بررسی دقیق این بد افزار میتوانید به صفحه زیر مراجعه نمایید.
                نرم افزار هک کنتور برق Meter Hacking‌ چیست و آیا واقعا کنتور را هک می‌کند؟ با جدیدترین روش سرقت رمزارز از ماینرهای ایرانی آشنا شوید.
                جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۸:۴۳ ۱۴۰۳/۰۳/۲۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X