اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در تعمیر مولتی متر یاکسون 9205a+

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در تعمیر مولتی متر یاکسون 9205a+

سلام دوستان
    مولتی متر در اندازه گیری مقادیر گیج می زد. یه سرچ زدن یه دوستی گفت باید سکتور را تمیز کنم. من هم مولتی متر را باز کردم و صفحه رنج های زیر سلکتور را تمیز کردم ، واقعا کثیف بود. فقط مساله اینه موقع مونتاژ کردن متوجه شدم یکی از پینهای زیر سلکتور از جا در اومده و متاسفانه نمی دونستم محل قرارگیریش کجاس. عکاس رو میزارم دوستانی که اطلاعات دارن لطفا کمک بفرمایند. سپاسگزارم

دیدگاه

دیدگاه

دیدگاه

سلام
          ی ذره بین وردار ببین رد پلاتین کدوم قسمت مونده، ی تجربه شد سلکتور با احتیاط باز کنی حتما قبل تمیز کردن عکس بگیری، تو یوتیوب هم سرچ کن شاید فیلم باز و بستش باشه

دیدگاه

سلام بزرگوار، بله شما درست می فرمایید. دنبال رد پلاتین هم گشتم ولی متاسفانه رد پلاتین نداشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1866 نمایش پست ها
              سلام دوستان
              مولتی متر در اندازه گیری مقادیر گیج می زد. یه سرچ زدن یه دوستی گفت باید سکتور را تمیز کنم. من هم مولتی متر را باز کردم و صفحه رنج های زیر سلکتور را تمیز کردم ، واقعا کثیف بود. فقط مساله اینه موقع مونتاژ کردن متوجه شدم یکی از پینهای زیر سلکتور از جا در اومده و متاسفانه نمی دونستم محل قرارگیریش کجاس. عکاس رو میزارم دوستانی که اطلاعات دارن لطفا کمک بفرمایند. سپاسگزارم
              این 4 تصویر رو ببین مربوط به yaxun-yx-9205a هست یه کم انگار باز فرق میکنه و تنها چیزی بود که به صورت عمومی پیدا کردم . اگه بتونی نمونه پیدا کنی بهتره.
              با دقت چک و اقدام کنید مشکل برطرف بشه :

برای نمایش و دانلود تصویر بزرگتر روی تصاویر کلیک راست و new tab رو بزنید در صفحه جدید تصویر بزرگ رو میبینید یا این لینکهای مستقیم :

منبعش اینه حالا یا مشکل دیگه داشته یا دقیقا مشکل شما رو! :
              Con más de 20 años de historia YoReparo es la mayor comunidad en español acerca de Reparaciones. En YoReparo compartimos, colaboramos, y nos educamos en la reparación de todo tipo de dispositivo para crear un mundo más reparable.

https://adjuntos.yoreparo.com/imagen_post/0007/03/4e21a929e59f592d0115f3eafb58547e1ba1fd4d.png​
              جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۸:۳۴ ۱۴۰۳/۰۴/۰۹.

دیدگاه

سلام ufo173
                از همراهی شما دوست و استاد گرامی سپاسگزارم. دقیقا عکس دوم درست هست و سلکتور درست شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X