اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسورهای اندازه گیری دما

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسورهای اندازه گیری دما

میشه درباره DS18B20 توضیح بیشتر بدید ؟

چندتا برنامه براش پیدا کردم اما باهاش راه اندازی نشد !
    میشه اصلا خود دستوراتش رو توضیح بدید تا خودمون نحوه ارتباط برقرار کردن با رجیسترهاش رو بدونیم ؟ (به زبان بیسیک )
    ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

سلام من با 4 تا سنسور ds18b20 یک دما سنج راه انداختم ولی وقتی که دما رو تا 80 درجه بالا اوردم سنسور ها دیگه اصلا هیچ اطلاعاتی رو نمیفرستادند
      الا هم که وصل میشند بعد چد ثانیه دیگه اطلاعات نمیفرستند.
      ممنون میشم اگه کمک کنید.

دیدگاه

سلام
        اقا من یه پروژه دارم که باید دمای محیط و رطوبت محیط وسه جای دیگه رو اندازه بگیرم و نمایش بدم
        حالا چند تا مشکل
        اول اینکه برای دما و رطوبت محیط ازsht10 استفاده کردم سنسورم اول عادی گرفتم بعد سنسور به حساب خود فروشنده کالیبره شده گرفتم و برای سه تای دیگه ازsmt160 وds1820
        قبلا3تاsmtبود یکیش الکی سوخت و دیگه جنس خوب نبود و 1820رو گرفتم قبلا3تا smtیه دمارو نشون میداد وsht10درجه پایین و بالا و الانم که1820رو گذاشتم هرکدوم یچیزی نشون میده به کدوم اعتماد کنم؟همه مدارات طبق دیتاشیته از برنامه هم مطمئنم چون طبق دیتاشیته و برنامه های نتم همینطور بود.
        مشکل دوم مسافت طولانیه که هیچکدوم از سنسورا جواب نمیده حدود50متر مسافت دارم هیچکدوم سنسورا کار نمیکنن(سنسورا داخل موتور خونه هستند و نمایشگر داخل سالن)بیسیمم فکر نکنم جواب بده چون بدترین شرلیطه و زیرزمین و دوطبقه فاصله عایق بندی شده و...
        الان پیشنهادات چیه؟اولا کدوم دما درسته؟(توفاصله کم کار میکنن)دوم برا مسافت چکار کنم
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X