اگر بخواهیم از چند تا لود سل استفاده کنیم اتصال بین لود سلها چگونه است؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
لود سل
Collapse
X
-
پاسخ : لود سل
نوشته اصلی توسط hamidrb5821اگر بخواهیم از چند تا لود سل استفاده کنیم اتصال بین لود سلها چگونه است؟
استفاده از چند لود سل در کفه های توزین چند پایه :
1- باید کفه متقارن باشد.
2- باید لود سل ها اندازه و مشخصات یکسان داشته باشند.
3- برای دقت های در محدوده 500 قسمتی می توانید سیم لودسل ها را موازی کنید.
4- برای دقت های بالاتر باید تغذیه ها را موازی کنید و سیگنال ها را با تقسیم مقاومتی و پتانسیومتر مرغوب ، به هم وصل کنید و....
با سپاس
گشتی در لاله زار
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141
دیدگاه
-
موازی شدن سیگنالها برام قابل درک نیست !
اگر من از 3 تا لودسل استفاده کنم و سیگنالهاشون رو موازی کنم ، برای این سیگنالها چه اتفاقی میوفته !
چه کاری من بجای 2 تاش ، یه تکیه گاه قرار میدم و فقط جای سومی یه لودسل میذارم !
حالا اگر جای 1 لود سل ، 3 تا بذارم ، دقتم هم زیاد میشه دیگه ؟
دیدگاه
-
استفاده از یک یا دو لودسل در بیشتر ساختارها امکان پذیر نیست چون فشار باید کاملن عمود به لودسل وارد بشه.البته از تکیه گاه در بعضی ساختارها مثل توزینهای دینامیک نوارنقاله ها استفاده میشه ولی در بیشتر موارد بعلت تکرار پذیری و دقت بیشتر استفاده از 3 یا 4 لودسل نیاز است.مثل توزین هوپر ها و صفحات
وقتی لودسلها را موازی میکنید همه اونها معادل یه لودسل عمل میکنند چون مقاومتهای هر شاخه از پل اونها با هم موازی میشه.
دیدگاه
-
من نیاز به دقت 1 نهایت 5 گرم دارم
الان یه لودسل 50 کیلویی zemick چینی دارم و با ماژول lt9000 وصلش کردم ، باید 5 گرم دقت داشته باشه ، اما در عمل با کلی میانگین گیری 10 گرم نوسان داره
حالا می خوام 3 تا لودسل 20 کیلویی رو با زاویه 120 درجه وصلشون کنم و بعد بخونمشون
اینطور که متوجه شدم باید 3 تاشون رو با هم موازی کنم
20 کیلویی ، دقتش باید 2 گرم باشه و اگر چینی اون رو درنظر بگیرم باید 4 گرم دقت بهم بده!
حالا اگر 3 تا 20 کیلویی با هم موازی بشن ، دقتم چند میشه ؟ 1 گرم میشه ؟
دیدگاه
-
من با دمبل کالیبره کردمش :mrgreen:
10 کیلو دمبل گذاشتم روش
اول یه عددی بدون وزنه نشون میداد ، اون رو از خودش کم کردم که صفر بشه و بعد 10 کیلو رو گذاشتم روش ،یه عددی نشون می داد و من اون رو در یه عددیm ضرب کردم که همون 10000گرم رو نشون بده ، و بعد اون عدد m رو در هر عددی که لودسل میده ضرب میکنم
کارم درسته ؟
دیدگاه
-
شما کجا این تنظیمات را انجام دادید؟مگه مبدل یا همون کارت 9000 که گفتید تنظیم صفر و اسپن نداره؟
اگه تو میکرو یا کامپیوتر این محاسبات را کردین بهتره یه ورودی برای صفر کردن مقدار اندازه گیری در نظر بگیرید تا با مثلا 1 کردن یک ورودی هر مقداری که اندازه گیری میشه صفر در نظر گرفته بشه.با این کاری که شما کردین هر بار که صفر دستگاه به هم بخوره (که بسیار هم محتمل هست) باید برنامه را تغییر بدید.
یه نکته دیگه هم اینکه برای کالیبره اسپن سیستم توزین با ظرفیت 50 یا 60 کیلو حداقل وزنه 40 کیلویی دقیق لازمه.
دیدگاه
-
من با برنامه نویسی کامپیوتر صفر کردن رو انجام دادم و بعد یه وزنه گذاشتم روش و دیدم از عددی که خونده میشه رو در 22.2222333 ضرب کنم ، عدد خونده شده با اون وزنه من یکی میشه
بعدش یه کره 100 گرمی گذاشتم رو دمبل 10 کیلوییم ،100 گرم کره رو 57 گرم نشون میداد
تو میکرو میخونمش ، اما موندم چی جوری ضرب و تقسیم رو باید انجام بدم ، نمیدونم شاید از سادگی خیلی زیاد ، گیر کدم
بخوام بهتر توضیح بدم ، این کد فقط عدد خونده شده توسط ماژول رو نمایش میده
کد:// LCD module connections sbit LCD_RS at RE2_bit; sbit LCD_EN at RE3_bit; sbit LCD_D4 at RE4_bit; sbit LCD_D5 at RE5_bit; sbit LCD_D6 at RE6_bit; sbit LCD_D7 at RE7_bit; sbit LCD_RS_Direction at TRISE2_bit; sbit LCD_EN_Direction at TRISE3_bit; sbit LCD_D4_Direction at TRISE4_bit; sbit LCD_D5_Direction at TRISE5_bit; sbit LCD_D6_Direction at TRISE6_bit; sbit LCD_D7_Direction at TRISE7_bit; //---------------------------------- char i=0; char *receive=0; char load[7]; unsigned long int adad =0; void init(){ uart1_init (9600); trisc=1; delay_ms(300); Lcd_Init(); Lcd_Cmd(_LCD_CLEAR); Lcd_Cmd(_LCD_CURSOR_OFF); adcon0 |=0x00; adcon1 |=0x0f; cmcon |= 7; INTCON.GIE = 0b00000000; } void main() { init(); while (1) { if (UART1_Data_Ready()) { UART1_Read_Text(receive,".",12); delay_ms(100); } load[0] = receive [3]; load[1] = receive [4]; load[2] = receive [5]; load[3] = receive [6]; load[4] = receive [7]; load[5]= receive [8]; lcd_out(1,1,load); delay_ms(100); } }
دیدگاه
-
شما با این ضریب حداقل دقتی که میتونید داشته باشید همون 22 گرمه
مبدلتون خیلی ضعیف بنظر میاد.با حسابی که من کردم بار کامل را به 2250 پوینت تبدیل میکنه (در صورتیکه لودسل 50 کیلویی باشه) که برای یه مبدل وزن خیلی کمه
بهرحال من اطلاعاتی راجب این ماژولی که استفاده کردین ندارم اگه میخاید اطلاعاتی راجب اون بهم بدید تا بتونم بهتر کمکتون کنم.همچنین راجب کل سیستمتون اطلاعات بدید: سایز صفحه توزین-تعداد و ظرفیت لودسل-میلی ولت به ولت لودسل-خروجی ماژول-نحوه ارتباط با کامپیوتر-نقش میکرو در این سیستم و ...
دیدگاه
-
ممنونم از کمکتون
یه ظرف استوانه ای میخوام در نظر بگیرم و توش آب بریزم
میخوام وزن آب رو مونیتور کنم ، و اگر در حد 1 گرم ( همون 1 سی سی ) به من دقت بده ، خیلی خوبه
حداکثر وزن آب و ظرف و... هم 50 کیلو میشه
الان یه لودسل 50 کیلویی چینی با یه ماژول سطح پایین دارم
از بالا ، نتیجه گرفتم که بهتره از 3 تا لودسل 20 کیلویی استفاده کنم که سه طرف ظرفم باشه ، تا دقتم بره بالاتر
یه ماژول خوبم باید تهیه کنم ، اگر سراغ دارید ... ؟
نظر شما در مورد این سیتم چی ؟ ( ظرف و آب و ... در محیط پایدار هستند و نوسان ندارند )
دیدگاه
دیدگاه