اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی سنسور برای اندازه گیری فشار خاک مخزن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی سنسور برای اندازه گیری فشار خاک مخزن

سلام
    برای اندازه گیری فشار خاک یک مخزن از چه سنسوری میشه استفاده کرد؟ خاک از نوع ماسه هست یعنی چسبندگی نداره
    من شنیدم که باید از فشار سنج دیافراگمی استفاده کرد.
    اگر کسی پیشنهاد یا تجربه ای داره ممنون میشم توضیح بده.

پاسخ : معرفی سنسور برای اندازه گیری فشار خاک مخزن

اگه لطف کنید واضح تر بگید ممنون میشم

بر داشتی که من کردم که شاید اشتباه باشه oo: از load cell میتونید استفاده کنید :nerd:
    Regards,
    Foad.R

دیدگاه

سلام
      ممنون از پاسختون
      فکر میکنم راه حل خوبی باشه.
      توضیح بیشتر: یک مخزن پر از ماسه. ارتفاع ماسه ممکنه متغیر باشه بنابراین با اندازه گیری فشارش میشه به ارتفاعش پی برد(چون ماسه شبیه یک سیاله )
      اگر کسی پیشنهاد دیگری هم داره دریغ نکنه

دیدگاه

خوب همون لود سل خوبه
        باید زیر زرف بزاریش دقیقا میشه ترازوی دیجیتال و بعد با داشتن چگالی ماسه مورد نظر( که بسته به ترکیبات ان و مقداررطوبتش هست) و داشتن مساحت ظرف میشه ارتفاع ماسه رو حساب کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BlueApple

توضیح بیشتر: یک مخزن پر از ماسه. ارتفاع ماسه ممکنه متغیر باشه بنابراین با اندازه گیری فشارش میشه به ارتفاعش پی برد(چون ماسه شبیه یک سیاله )
          سلام دوباره
          این راهی که معرفی کردید خطای زیادی داره چون هر بار ممکن ماسه های مورد نظر 1رطوبت خاصی داشته باشه که این رطوبت میتونه روی وزن تاثیر زیادی بذاره وحتی اگه ظرفی که ماسه ها درونش قرار میگیره با هر بار اندازه گیری تعویض بشه باز 1خطای بزرگتری بوجود میاد
          استفاده از load cell زمانی خوب جواب میده که تمام متغییر ها به جز وزن ثابت باشه
          1پیشنهاد:در اینجور پروژه ها هر چه قدر توضیحات کامل تر باشه راحت تر میشه معایب را از بین برد :eek:
          موفق باشید.
          Regards,
          Foad.R

دیدگاه

سلام
            اگه منظورتون کنترل و فهمیدن ارتفاع مخزنه چرا از روشهای lاندازه گیری level استفاده نمیکنین که مختص این کارند؟
            میتونید از سنسورهای راداری اندازه گیری level استفاده کنین با یک ترانسمیتر که کامل همه مشخصاتو بده بهتون
            telgram:09396888049

دیدگاه

سلام
              از پیشنهاد همه ممنونم
              راستش لودسل جواب میده و از همون استفاده میکنم. چون شرایط، شرایط آزمایشگاهی هست یعنی ظرف و رطوبت و اینها همگی مشخص هستند و زمان اندازه گیری هم کم هست طوری که پارامتری تغییر نمیکنه
              از توجه همه ممنونم

دیدگاه

سلام. در مراحل تولید بتن استاندارد، از روشی به نام بچینگ استفاده میشه که بر اساس اندازه گیری وزن اجزای مخلوط صورت میگیره. در این روش وزن اجزا توسط لودسلهایی که در زیر ظروف آنها نصب شده اندازه گیری و پیمانه میشه. باز اگر دقیقتر بگید کارتون توی چه حیطه ای هستش راه حل بهتری شاید بشه پیدا کرد.
                تلاش رمز ظفر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X