اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در راه اندازی لود سل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در راه اندازی لود سل

سلام
    من یک لودسل 5کیلوگرمی چینی از جهان کیت خریدم.
    می خواهم یک ترازوی دیجیتال درست کنم با میکروی pic و ولتاژ مورد استفاده من 5 ولت است
    برای اتصال لودسل از lm342 استفاده کردم که دو تا تقویت کننده غیر تفاضلی برای بالا بردن ولتاژ خروجی out+ و out- لوسل قرار دادم
    مشکل اینه در حالت بی باری ولتاژ خروجی دو و خرده ای است اگر مستقیم به میکرو وصل کنم حدود 510 رو روی lcd نمایش میده اگر من گین تقویت کننده ولتاژ رو 2 در نظر بگیرم تقریبا میشه 1020که این معادل کل ظرفیت 10 بیت adc میکرو میباشد البته گین دو برای کار ما مناسب نیست و نیاز به گین بیشتری است که وضع رو بدتر میکنه
    لطفا اگر برای رفع این مشکل ایده ایی دارید خوشحال میشم در میان بگذارید.
    :rolleyes:

پاسخ : کمک در راه اندازی لود سل

نوشته اصلی توسط rezarezaast
    سلام
    من یک لودسل 5کیلوگرمی چینی از جهان کیت خریدم.
    می خواهم یک ترازوی دیجیتال درست کنم با میکروی pic و ولتاژ مورد استفاده من 5 ولت است
    برای اتصال لودسل از lm342 استفاده کردم که دو تا تقویت کننده غیر تفاضلی برای بالا بردن ولتاژ خروجی out+ و out- لوسل قرار دادم
    مشکل اینه در حالت بی باری ولتاژ خروجی دو و خرده ای است اگر مستقیم به میکرو وصل کنم حدود 510 رو روی lcd نمایش میده اگر من گین تقویت کننده ولتاژ رو 2 در نظر بگیرم تقریبا میشه 1020که این معادل کل ظرفیت 10 بیت adc میکرو میباشد البته گین دو برای کار ما مناسب نیست و نیاز به گین بیشتری است که وضع رو بدتر میکنه
    لطفا اگر برای رفع این مشکل ایده ایی دارید خوشحال میشم در میان بگذارید.
    :rolleyes:
    یک وزنه 5 کیلویی بزار رو لود سل وگینو تغییر بده تا ولتاژ به اندازه ولتاژ رفرنس adc بشه.

دیدگاه

سلام. اگه توی سایت سرچ کنید فکر کنم مطالب زیادی راجع به این مورد پیدا کنید.
      اما اینکه ولتاژ در حالت بی باری حدود 2.5 هست احتمالا بخاطر اینه که شما ولتاژ تحریک لود سل رو همون 5 گرفتین و تقویت کننده ها رو هم بصورت single supply دارین استفاده میکنین اینطوری گراند مجازی تقویت کننده ها میشه وسط 5 ولت یا همون 2.5 . بهتره تقویت کننده رو بصورت double supply استفاده کنید با تغذیه +5و -5 ولت . برای بدست آوردن ولتاژ -5 از +5 هم میتونید از آی سی ICL7660 معروف به 7660 استفاده کنید

دیدگاه

از راهنمایی تون ممنون
        به نظر شما نمی تونم از راه حل ساده تر ی استفاده کرد با استفاده از ابزاری که در دست دارم
        مثلا از یک تقویت کننده ایی که آنالوگ ورودی out+ و out- رو از هم کم کنه بعد تفاضلش رو تقویت کنه
        لطفا اگر تجربه ای دارید راهنمایی کنید.

دیدگاه

فکر میکنم بدلیل حساسیت بالایی که این سنسورها دارند (یا در واقع بهتره بگم مقدار تغییراتشون فوق العاده کمه) من دیدم که بچه ها از تقویت کننده و مبدلهای A/D مخصوص اینکار استفاده کرده بودند. من چون تجربه کار با این قطعات رو ندارم نمیخوام گمراهت کنم. بهتره که سایت رو بگردی

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6779#msg276779
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6924#msg286924

دیدگاه

با سلام مجدد خدمت تمام دوستان .
              نیاز به یک راهنمایی مقدماتی تر دارم.نحوی بایاس لودسل.برای این کار من رنگ سبز را به به 5 ولت رنگ سفید رو به زمین و رنگ مشکی و رنگ قرمز را به عنوان خروجی منفی و مثبت در نظر گرفتم.
              متاسفانه خروجی تنها یک مقدار ثابت است و با اعمال فشار به لودسل تغییری در آن دیده نمیشه.
              آیا تغییر ولتاژ در خروجی آنقدر کم است که با اومتر قابل اندازه گیری نیست یا سیم بندی من مشکل داره
              با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X