اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فاصله سنج به غیر از اولتراسونیک؟؟؟!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فاصله سنج به غیر از اولتراسونیک؟؟؟!

ببخشید دوستان!
    اندازه من از 80 سانت تغییر کرد به حدود یه وجب! :rolleyes:
    من برا اندازه 15 سانت بازم باید از التراسونیک استفاده کنم یا مادون قرمز؟!! :redface:
    آن زنده که کاری نکند ، مرده به از اوست

دیدگاه

اگه پول ندارین راه های ارزونتری هم هست. من خودم سنسور درست کردم. برای کار شما که فقط میخواین اگه یه جسم از یه حدی به شما نزدیکتر شد آلارم فعال شه بهترین راه اینه که 2 تا سنسور درست کنید یک فرستنده و یک گیرنده. 2 تا پیکاپ لیزری خراب پیدا کنید( اپتیک سی دی پلیر) عدسی شونو بدون اینکه صدمه ببینه جدا کنید. یه لوله خودکار پیدا کنید که با عدسی همقطر باشه. 2 قطعه 1.5 سانتی از لوله خودکار جدا کنید. دور لوله نوار چسب مشکی بپیچید. عدسیو به یک سمت لوله بچسبونید. حالا یک ال ای دی قرمز معمولی سمت دیگه لوله نصب کنید و روشنش کنید. مجموعه رو یک وجبی دیوار یا هر فاصله ای که میخواین نگه دارید ال ای دی رو عقب و جلو کنید تا نقطه ای متمرکز و روشن روی دیوار ببینید. اگه نیاز بود لوله رو کوتاه تر کنیدتا کانون عدسی تو اون فاصله بدست بیاد. محل نصب ال ای دی رو دقیق علامتگزاری کنید. 2 تا مجموعه رو طوری روی دستگاه حسگر نصب کنید که هر 2 نقطه نورانی در فاصله مورد نظر کاملا روی هم بیفتن. حالا ال ای دی هارو بردارید و بجای یکی ال ای دی فرستنده و بجای اون یکی گیرنده مادون قرمز نصب کنید. به فرستنده سیگنال بدید، هر وقت گیرنده سیگنالو دریافت کرد به فاصله مورد نظر رسیدید. برای بعضی عدسی ها که کانون کوچکی دارن باید سر ذره بینی ال ای دیو با سیم چین بشکنید و جاشو سوهان بزنید تا صاف شه. که بتونه به عدسی نزدیکتر بشه
      ترانزیستور، خازن، مقاومت ، مقداری سیم لحیم و دیگر فکر با عمل

دیدگاه

یه سری سنسور شارپ هست که حدود 20000 تومن قیمتشه واسه کارای صنعتی استفاده میشه . روش استفاده ازشون هم این طوری که باید ولتاژ خروجی شون رو نسبت به یک ولتاژ مرجع سنجید و با ولتژ مرجع مقایسه کرد . ما ها با ADC مکرو این کارو میکردیم . تو این روش لا زم نیست فاسله رو با زمان اندازه بگیری لیکن دقتش به آلترا سونیک نمیرسه وله خیلی کار باهاش راحته . خیلی خیلی راحته .

با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X