اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی اسن سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی اسن سنسور

سلام دوستان عزیز این سنسور رو کسی میشناسه ؟؟؟
    این رو چطور می تونم بایاس کنم .می خوام به میکرو متصلش کنم
    http://www.robotshop.com/ProductPict....aspx?id=24046

پاسخ : راه اندازی اسن سنسور

[ihttp://www.robotshop.com/ProductPictureViewer.aspx?id=24046mg][/img]

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ویبره سنسور

سلام

اساتید گرامی به یاریم بشتابید این دیتا شیتشه یک نگاهی کنید :cry: ببینید چی به چیه؟؟؟؟
      http://www.meas-spec.com/downloads/LDT_Series.pdf

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ویبره سنسور

سلام مرسی از دوستانی که کمک نمی کنن
        آقا این سنسورو تکون می دم یه ولتاژای کمی می ده زیر 1 ولت حالا [glow=red,2,300]یک تقویت کننده[/glow] مشتی معرفی کنید که در محدوده زیر 1 کیلو هرتز کارکننه و ولتاژ این سنسور رو برسونه به حد ورودی ADC میکرو

دیدگاه

سلام.

اینجوری که کسی نمیتونه کمکت کنه. حداقل اسم سنسور رو بگو. از رو شکل که نمیشه اسمش رو فهمید.

من فکر میکنم که سنسور لرزشه؟ آره؟ از نوع پیزو هم هست؟ درسته؟

مدل یه مدل دیگه رو تو اینترنت دیدم (با نام Minisense 100) که حدود 5 ولت به ازای هر g خروجی میده.

سنسور شما خروجیش کمتره؟

اگه خروجیش اونقدرا کم نیست، میتونی به جای استفاده از تقویت کننده، ولتاژ مرجع ADC رو کم کنی.
          مثلا اگه ولتاژ مرجع یک ADC که 10 بیت رزولوشن داره رو برابر با 1.024 (یا 1.00) ولت قرار بدی، میتونی ولتاژها رو با دقت 1 میلی ولت اندازه بگیری.
          خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed8419215
            سلام.

اینجوری که کسی نمیتونه کمکت کنه. حداقل اسم سنسور رو بگو. از رو شکل که نمیشه اسمش رو فهمید.

من فکر میکنم که سنسور لرزشه؟ آره؟ از نوع پیزو هم هست؟ درسته؟

مدل یه مدل دیگه رو تو اینترنت دیدم (با نام Minisense 100) که حدود 5 ولت به ازای هر g خروجی میده.

سنسور شما خروجیش کمتره؟

اگه خروجیش اونقدرا کم نیست، میتونی به جای استفاده از تقویت کننده، ولتاژ مرجع ADC رو کم کنی.
            مثلا اگه ولتاژ مرجع یک ADC که 10 بیت رزولوشن داره رو برابر با 1.024 (یا 1.00) ولت قرار بدی، میتونی ولتاژها رو با دقت 1 میلی ولت اندازه بگیری.
            سلام بله ویبره سنسوره .
            خروجیش با چیزهایی که تو دیتاشیتش هست تفاوت داره ..
            خروجیش در حد میکرو ولته و یک شکل موج سینوسی مانند با فرکانس حدود 180 هرتز داره ( البته این چیزیه که با اسکوپ اندازه گیری کردم)
            ...........

نمیشه به ازای هر g 5 ولت خروجی بده یعنی اگه وزن 100گرم روش باشه وخمش کنه 500 ولت خرجی میده؟؟؟؟!!!!!!!1 oo: :angry:

دیدگاه

سلام.

منظور از g، گرم نیست؛ منظور گرانشه زمینه.
              (آقا شرمنده من اون لینک دیتا شیتش رو ندیده بودم :redface.

اگه این سنسور رو بگیری دستت و خروجیش رو با اسکوپ بگیری، اون خروجی فقط متناسب با لرزش دستته.
              برا استفاده از این سنسور فکر کنم نباید بدنش رو جایی پیچ کنی. فقط پینها باید به مدار لحیم بشن.
              وقتی سنسور بلرزه، متناسب با لرزش (فکر کنم دقیقا متناسب با شتاب) بهت خروجی میده.

اون جوری که من از دیتا شیت فهمیدم هم با اضافه کردن یه وزنه کوچیک، میشه فرکانس روزنانسش رو پایین آورد (و لبته خروجیش رو هم زیاد کرد).

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed8419215
                سلام.

منظور از g، گرم نیست؛ منظور گرانشه زمینه.
                (آقا شرمنده من اون لینک دیتا شیتش رو ندیده بودم :redface.

اگه این سنسور رو بگیری دستت و خروجیش رو با اسکوپ بگیری، اون خروجی فقط متناسب با لرزش دستته.
                برا استفاده از این سنسور فکر کنم نباید بدنش رو جایی پیچ کنی. فقط پینها باید به مدار لحیم بشن.
                وقتی سنسور بلرزه، متناسب با لرزش (فکر کنم دقیقا متناسب با شتاب) بهت خروجی میده.

اون جوری که من از دیتا شیت فهمیدم هم با اضافه کردن یه وزنه کوچیک، میشه فرکانس روزنانسش رو پایین آورد (و لبته خروجیش رو هم زیاد کرد).

بله اون وزنه کوچیک که می گی تو یکی از مدلهای اون هست که خودش یه تیکه فلزی وزنه مانند داره .سنسوری هم که کن دارم از این نوعه
                ولی خروجی AC شو چجوری به میکرو بدم
                هرکاری می کنم انگار نه انگار که به ADc میکرو چیزی وصله

دیدگاه

سلام.

ولی خروجی AC شو چجوری به میکرو بدم
                  خروجی AC رو میتونی با یک مدار یکسوساز ایده آل (با پ امپ) یا یک یکسوساز عادی (اگه خروجیت زیاده) وصل کنی به میکرو.

هرکاری می کنم انگار نه انگار که به ADc میکرو چیزی وصله
                  یعنی چی؟ اگه خروجیش رو با اسکوپ بتونی ببینی، پس با میکرو هم میتونی اندازش بگیری.

دیدگاه

خروجی که با اسکوپ دیده میشه شبیه نویزه(قاطی پاتی) ولی دامنش به نسبت تحریک زیاد میشه
                    با ولت متر DC هم خروجی داره در حدود چندمیلی ولت
                    ولی با ADC میکرو میخوره انگار نه انگار باید حتماً تقویت بشه

دیدگاه

سلام
                      این سنسور از نوع سنسور های پیزو الکتریک هستش . وفتی بهش فشار میدید به شما یک ولتاژ می ده شما همه جوره می تونید تقویتش کنید راجع به سنسور های پیزو جستجو کنید انواعش هست . :job:

نشود دوباره بگو

دیدگاه

ممنون
                        نه راش انداختم تقویتش کردم چون با خروجیش آشنا نبودم سخت بود
                        کمتر باهاش کار کردن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X