دوستان کسی می دونه پالسی که از سنسور سرعت سنج ارسال میشه به ecu چطور میشه نمونه گرفت؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ecu
Collapse
X
-
پاسخ : ecu
سلام،عضویتتون رو تبریک و خوشامد میگم
من کمی اطلاعات در این موارد دارم ایشالا مفید باشه.این سنسورهای سرعت با داشتن یک پایه خروجی میتونن به صورت پالس اطلاعات مربوط به سرعت لحظه ای رو به ECU ارسال کنن.اینایی که من دیده بودم محل قرارگیریشون روی دیفرانسیل(حالا بسته به ماشینه دیگه) درست روی دنده کیلومتر بودن.این دنده هم دقیقا روی شفت خروجی گیرباکس نصب شده و در واقع سرعت پلوسها یا چرخها رو اینجوری میشه نمونه برداری کرد.این سنسورها از نوع اثر هال هستن فکر کنم(طبق چیزایی که خوندم میگم اینها رو) و در سرعتهای بالاتر از 2km/h در هر دور گردش میل لنگ 8 پالس ارسال میکنن و اطلاعات زیر با این پالسها به ECU ارسال میشن:
1- درک سرعت و نمایش آن
2- فهمیدن دنده درگیر خودرو
3- تصحیح دور آرام وقتی خودرو در حرکت است
4- بهینه کردن شتاب
5- کاهش مکثهای خودرو
حالا چجوری نمونه برداری کنی؟ خوب خیلی خیلی سخته و شایدم نشدنی!! چرا؟ چون:
نکته تشخیصی: این سنسور روی شفت خروجی گیرباکس هست پس تا تو دنده نذارید هیچ اثری نداره و تو دور آروم غیر فعاله.
یعنی باید ماشین راه بره! خوب میخواین چکار کنین؟من پیشنهاد میدم یک سیم بلند به پایه خروجیش وصل کنید و ولتاژش رو بگیرید البته باید سیمش نازک باشه تازه بازم شاید نشه چون اینا سوکتی هستن و احتمال داره جا نخوره.اگر تونستین ولتاز بخونید با توجه به سطح ولتاژ تصمیم بگیرید چکار باید کرد.
موفق باشید.
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
-
پاسخ : ecu
نوشته اصلی توسط m1_hero98دوستان کسی می دونه پالسی که از سنسور سرعت سنج ارسال میشه به ecu چطور میشه نمونه گرفت؟جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
دیدگاه
دیدگاه