اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آشنایی با تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آشنایی با تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق

سلام دوستان عزیز
    من تازه در رشته برق فارغ التحصیل شدم چندمورد کاری برام پیش اومد که در همه آنها نیاز به تخصص ابزار دقیق و اتوماسیون داشتند .
    من خودم سعی کردم ابزار دقیق را یاد بگیرم اما نتوانستم زیاد موفق بشم
    کسی مرجع مناسبی در زمینه ابزار دقیق می شناسه که خود آموز باشه و به صورت کار بردی بتوان ابزار دقیق را یاد گرفت؟
    ممنون میشم اگر بتوانید کمکم کنید.

پاسخ : آشنایی با تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق

نوشته اصلی توسط آرتمیس
    سلام دوستان عزیز
    من تازه در رشته برق فارغ التحصیل شدم چندمورد کاری برام پیش اومد که در همه آنها نیاز به تخصص ابزار دقیق و اتوماسیون داشتند .
    من خودم سعی کردم ابزار دقیق را یاد بگیرم اما نتوانستم زیاد موفق بشم
    کسی مرجع مناسبی در زمینه ابزار دقیق می شناسه که خود آموز باشه و به صورت کار بردی بتوان ابزار دقیق را یاد گرفت؟
    ممنون میشم اگر بتوانید کمکم کنید.
    من سه واحد ابزار دقیق پاس کردم و PDF کتاب رو دارم اگه فکر می کنی بدرد میخوره برات پلود کنم ولی چیزی که هست تئوری و فکر نمی کنم که بدرد بازار کار بخوره

دیدگاه

سلام دوست عزیز ....من می تونم کتاب ابزار دقیق کاربردی رو بهت معرفی کنم نوشته : مهندس رضوی پناه و مهندس بوذری
      کتاب جامع و کاملی است وبه نظرم خیلی روان هم توضیح داده است.
      بهت پیشنهاد می کنم که حتمآ این کتاب رو بخونی

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        من هم کتاب ابزار دقیق را بهتون معرفی می کنم ..کتابی بسیار کاربردی و جامعی است از انتشارات ایده نگار است

دیدگاه

سلام
          متاسفانه اون چیزی که توی دانشگاه به عنوان ابزار دقیق تدریس میشه خیلی به درد بازار کار و صنعت نمیخوره. من کتاب آموزش جامع STEP7 از انتشارات آفرنگ که با عنوان سری کتابهای مثلث نارنجی منتشر میشه رو پیشنهاد میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X