با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
شما می تونین از راه های زیادی برای این کار استفاده کنید ولی
بسته به شرایط کاری باید بهترین روش رو انتخاب کنید :nerd:
یک سوال اینکه کار شما یک کار صنعتی در ابعاد بزرگه
یا یک کار کوچک مثلا در زمینه ی رباتیک؟؟؟
در صورت صنعتی بودن کار میشه محفظه ای رو در نظر گرفت
که فشار سیال داخل اون با تغییرات زاویه تغییر کنه و با سنسور فشار زاویه رو اندازه گرفت.
یا با سنسور های سلونوئیدی با تغییرات زاویه اندوکتانس در سنسور تغییر کنه میشه زاویه رو اندازه گرفت.
هر چی هست باید از سنسور هایی با رفتار خطی در این سیستم استفاده کرد.
موفق باشید...
:nerd:
هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.
دقت انکودر چقدره؟
یعنی مینیمم زاویه قابل اندازه گیری توسط اون چقدره؟
سلام دوست عزیز
برای انکودرها دقت های متنوعی وجود دارد ولی به نظرم دو مدل 500 و 1000 پالس عمومی تر و در دسترس تر است. تعداد این پالس هم به این معنی است که این انکودر از دو حلقه با 500 یا 1000 شکاف تشکیل شده اند که با هم 90 درجه اختلاف فاز دارند. با این انکودرها شما میتوانید یک دور را در مد 4x تا اندازه 2000 یا 4000 قسمت اندازه بگیرید یعنی دقتی در حدود 360/2000=0.18 و 360/4000=0.09
من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
میشه عکس یک انکدر رو نشون بدید.
چه جوری میشه با میکرو ارتباطشو برقرار کرد؟
سلام
اگر یه سرچ توی google بزنید به سرعت مطالب مورد نیاز درباره انکودر رو پیدا میآکنیدآ (همون طور که خودتون هم آشنا هستید، در جامعه لینوکسیآها در چنین شرایطی، گاهی از عبارت JFGI استفاده میآکنند). ولی به طور کلی انکودرهای چرخشی خیلی شبیه موتورهای کوچک dc هستند. درباره اتصال به میکرو نیز خروجی انکودرها معمولا به صورت دیجیتال است و از دو کانال تشکیل شده است. این دو کانال (A و آB) در صورت گردش شفت یک موج مربعی تولید میآآکنند که با شمردن تعداد پالسآها میآتوان به مقدار زاویه چرخش و همچنین سرعت دست پیدا کرد. همچنین اختلاف فاز موجود بین دو کانال علاوه بر افزایش دقت اندازهآگیری، امکان تعین جهت حرکت را نیز میآدهد. برای استفاده با میکرو، باید هر دو کانال رو به دو اینتراپت خارجی میکرو متصل کرد و در هر تغییر کانالآها با توجه با وضعیت کانال دیگر یک واحد به استپآهای شمرده شده اضافه یا کم کرد.
من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
دیدگاه