اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب لودسل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب لودسل

نوشته اصلی توسط madanpazhoh
    با سلام من بیش از 12 سال است که روی انواع لودسل ها کارکردم و دستگاههای صنعتی زیادی هم ساختم که در اکثر کارخانه ها کار میکند اکر دقیقا بکی دستگاه باید چکاری انجام بده فکر کنم بتونم راهنمایت کنم با آرزوی موفقیت وسربلندی تمام جوانان.
    دوست عزیز از اینکه برای کمک به من اومدی واقعا خوشحالم و تشکر میکنم
    چند تا پست قبلتر کار دستگاه رو گذاشتم

نوشته اصلی توسط _reza_
    یه فک متحرک دارم که با سرعت یک میلی متر تا 10 میلی متر ( بسته به نمونه مورد آزمایش) بسمت پایین حرکت میکنه
    نیرویی که ماکزیمم وارد میکنه 970 کیلو هست که تغییر شکل نمونه زیرش با یک خطکش دیجیتال اندازه گیری میشه
    (نمونه مورد آزمایش میتونه یک پروفیل فلزی یا چیزی شبیه به اون باشه)

هرچه که قطعه ما کوچکتر و ظریفتر باشه فشار وارده و سرعت حرکت فک کمتر میشه
    مثلا مینیمم نیرو 20 کیلو هست که با سرعت یک میلیمتر بر دقیقه وارد میشه
    و ماکزیمم نیرو 970 کیلو هست که با سرعت ده میلیمتر بر دقیقه وارد میشه

فکر کن در حالت مینیمم که نیرو 20 کیلو هست دقت اندازه گیری وزنی باید یک گرم باشه
    اما این لودسل باید همچنین بتونه ماکزیمم نیرو رو هم اندازه گیری کنه
    این شرح قبلیش بود که برای حل کردن مشکل مینیمم ماکزیمم نیرو از سه لودسل استفاده کردم که توی برنامه میکرو برنامه ریزی کردم که موقع عوض کردن لودسل نوع اون هم خودبخود تشخیص داده بشه. (البته به این دلیل که لودسلهای توی بازار همه کلاس سه بود و چیز دقیقتری پیدا نکردم)
    اما حالا که دستگاه ساخته شده به یه مشکل دیگه هم برخورد کردم اونم تغییر شکل لودسل هست. شما که لودسل کارکردی حتما میدونی.
    نمونه مورد آزمایش باید 24 ساعت زیر بار باشه که این خودش لودسل رو خراب میکنه. اگر هم از لودسل قویتری استفاده کنم دقت رو ازدست میدم!

استفاده راحت از رپیدشیر و مگاپلود و سایر سرورها
    http://rapidbaz.com/from/26877

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
      میدونم یکم دیر وارد بحث شدم، ولی میگم شاید به درد آیندگان بخوره

منم در پروژهآ‌ای از یک لودسل نیم تنی استفاده کردم. برای یک دستگاه تست کمک فنر خودرو.
      من درباره خود لودسل اطلاعات زیادی ندارم و بخشی از کار به عهده همکارم بود (مثل تهیه لودسل)

من اون لودسل رو با دقت تفکیک ۱۵ بیت تونستم درایو کنم.
      توضیحاتی در اینجا دادم، شاید مفید باشه :smile:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21006.0
      دوست عزیز مطالب بسیار کاملی بود. تشکر میکنم

البته بحث اینجا بیشتر مربوط به خود لودسل هست تا درایو کردن اون
      اگه خود لودسل دقت پایینی داشته باشه (مثل اونی که شما عکسش رو گذاشتین) درایو کردنش با دقت بالا تاثیر زیادی نداره. فکر نمیکنم اون لودسل دقتی بیشتر از 150 گرم داشته باشه.

اما در کل من از مطالب خوبتون کلی استفاده کردم.

دیدگاه

با سلام

دوست عزیز لودسل های موجود در بازار 3000 دیو»ن یا 3000 قسمتی هستن و میتوانند با دقت 15 کرم با یک لودسل 15000 کیلو نمایش بدن البته به ای تو دی هم ربط داره ولی نشد نداره من خودم حداقل در 100 تا از پروزهها استفاده کردم .وبهترین لودسل کرهای است که دفتر فروشش در خیابان مطهری بنام cas و بعد ریویر است موافق باشی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madanpazhoh
          با سلام

دوست عزیز لودسل های موجود در بازار 3000 دیو»ن یا 3000 قسمتی هستن و میتوانند با دقت 15 کرم با یک لودسل 15000 کیلو نمایش بدن البته به ای تو دی هم ربط داره ولی نشد نداره من خودم حداقل در 100 تا از پروزهها استفاده کردم .وبهترین لودسل کرهای است که دفتر فروشش در خیابان مطهری بنام cas و بعد ریویر است موافق باشی .
          دوست عزیز ممنون که راهنمایی کردی
          من برا دستگاهی که ساختم از چند لودسل استفاده کردم که برای فشارهای مختلف تعویض بشن
          اما این دقتی رو که میگید نگرفتم
          با یک لودسل 3000 قسمتی دقت 20 گرم رو در 200 کیلوگرم بدست آوردم ( لودسل یونیورسال c3 )
          اگه آدرس دقیقتری از فروشگایی که گفتی بدی ممنون میشم

دیدگاه

سلام
            مشخصات لودسل مورد نظرتون رو برای من بذارید شاید بتونم در تهیه کردنش بهتون کمک کنم .
            email : m.a.nasseri@gmail.com

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز،

فروش انواع لودسل ،نمایشگر ،کامپیوتر صنعتی ،سنسور گشتاور،ترانسمیتر ، کامپیوتر صنعتی، اتوماسیون صنعتی، منبع تغذیه، -کنترلر وزن
              66564708-9

دیدگاه

سلام
                مطالب جالب و مفیدی بیان کردید.
                خیلی وقت پیش یک نوع لودسل در یک آزمایشگاه دیدم چیز جالبی بود. الان که می خواهم تهیه اش کنم با مشکل رو به رو شدم. اسم دقیق این نوع خاص رو نمی دونم.
                یه صفحه مربعی شکل تخت و نازک رو در نظر بگیرید که چهار ردیف چهار تایی از مربع های کوچک سیاه رنگ روی آن قرار دارد. کل مجموعه به همراه سیم های اتصالش در داخل یک پوشش پلاستیکی قرار دارد. چند تا سیم خروجی داشت. طرز کارش هم این طوری بود که وقتی جسمی رو روی آن قرار می دادید به هر سمتی که فشار بیشتری نسبت به سایر بخش ها وارد می شد، نیروی وارده و هم چنین نقطه تقریبی ورودی نیرو رو به صورت علائم الکتریکی می فرستاد. کسی می دونه این چه نوع سنسوری هست؟ انصافا چیز خیلی جالبیه. :rolleyes: در حقیقت یه نوع سنسور لودسل ماتریسی صفحه تخت هست.
                جدای از آن کسی سنسور سنجش فشار یا لود سلی می شناسه که از نوع صفحه ای باشه و ضخامت کمی داشته باشه؟ برای زیر پای یک روبات انسان نما می خواهم. :icon_razz: برای حفظ تعادل. این که مثلا الان به کدوم سمت زیر پای روبات فشار بیشتری داره وارد می شه. معنیش اینه که روبات به کدام سمت خم شده و در حال از دست دادن تعادلش هست.

پیروز و سربلند باشید.
                آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
                پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

دوستان با سلام در اینترنت جستجو کنید میتوانید cas را پیدا کنید مشگل نیست و دوست عزیز استفاده از چند لودسل در دستگاههای تست کشش و فشار اصلا درست نیست شما باید یاد بگیرید دستگاههای صنعتی بسازید. موفق باشید. :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X