سلام به دوستان عزیز
ما همه تو صنعت برای ساخت دستگاه می تونیم روش هایی رو برای مکانیزم بهتر ماشین آلات و پروسه مربوط به اون استفاده کنیم. :agree:
اولین سوال... یعنی چی؟
منظور من اینه که مثلا اگر یک مخزن مایع پشت کامیون و یا به هر صورت مخزن با سطح غیر ثابت رو میخواهید اندازه گیری کنید.چیکارش کنیم؟؟؟؟ :eek: نترسید ما اینجا با هم جمع شدیم که هرکی هرچی بلده به اون یکی یاد بده تا یک زمانی مثلا به خاطر یک دستگاه ترب خورد کنی نمونه ایرانی نباشه و چینی اون فقط باشه با قیمت خفن رو باید خریداری کرد
oo:
خوب زیاد حرف زدم بریم اصل مطلب.. :icon_razz:
تصمیم گرفتم روش آموزش مثل دانشگاه باشه و من سرفصل بدم خودتون برید دنبالشون... :read:
آموزش روش های اندازه گیری مخازن مایعات:
رادار:

رادار گیج:

آلتراسونیک:

خازنی:

شاخکی:

مقاومتی(رسانا):

رادیومتریک:

هیدرواستاتیک:

گیج:

گیج میله ای:

شناوری:

توپ های شناور(تو بازار به اسم فلوتر معروفه):

Displacement:

وزنی(زیر پایه های مخزن):

این سری رو فقط مایعات گفتم و اگه در مورد هرکدوم سوال داشتید بفرمایید تا بقیه دوستان جواب بدن
.سری بعدی در مورد روش های اندازه گیری مخازن جامدات صحبت میکنیم اما به شرطی که در مورد روش های اندازه گیری مخازن مایعات حداقل 3 تا روش رو با هم بررسی کنیم. :evil: :evil: :icon_razz: :biggrin:
جامدات کنترلشون سخت تره چون تو مخزن که ریخته میشن مثل بز وایمیسه نگاه میکنه به سنسور..مثل کوه میشن از بس بد قلق هستن اینا... :angry:
ما همه تو صنعت برای ساخت دستگاه می تونیم روش هایی رو برای مکانیزم بهتر ماشین آلات و پروسه مربوط به اون استفاده کنیم. :agree:
اولین سوال... یعنی چی؟

خوب زیاد حرف زدم بریم اصل مطلب.. :icon_razz:
تصمیم گرفتم روش آموزش مثل دانشگاه باشه و من سرفصل بدم خودتون برید دنبالشون... :read:
آموزش روش های اندازه گیری مخازن مایعات:
رادار:

رادار گیج:

آلتراسونیک:

خازنی:

شاخکی:

مقاومتی(رسانا):

رادیومتریک:

هیدرواستاتیک:

گیج:
گیج میله ای:

شناوری:

توپ های شناور(تو بازار به اسم فلوتر معروفه):

Displacement:

وزنی(زیر پایه های مخزن):

این سری رو فقط مایعات گفتم و اگه در مورد هرکدوم سوال داشتید بفرمایید تا بقیه دوستان جواب بدن

جامدات کنترلشون سخت تره چون تو مخزن که ریخته میشن مثل بز وایمیسه نگاه میکنه به سنسور..مثل کوه میشن از بس بد قلق هستن اینا... :angry:
دیدگاه