اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور فشار بسیار کوچک با دقت بالا و محدوده‌&#

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور فشار بسیار کوچک با دقت بالا و محدودهآ‌&#

نوشته اصلی توسط حامد خان
    حالا چرا متاسفانه؟ ناراحتی چرا ؟ بخند خدا بزرگه کار نشد نداره
    این همه من از شما یاد گرفتم .حالا نوبت منه تا یک چیزی بلدم به شما بگم
    شما بهتره شابلون جای پا رو در بیارید و بعدش تعداد زیادی کلید فشاری (از اینایی که زیر موبایل هست همونی که اسمشو نمیدونم) با حساسیت کم زیرش بذارید.طرح رو بدید بیرون جاهایی PCB میزنن چاپ کنه که عالی میشه.

اضافه شده در تاریخ :
    این سایت رو الان پیدا کردم .شاید به دردت بخوره
    از روش خوبی استفاده کرده
    http://fab.cba.mit.edu/classes/863.12/people/calisch/14/foot.html
    لطف داری دوست عزیز
    اون کلیدای پوش باتوم که شما میفرمایید 0 و 1 مده ها!!!! یعنی یا وصله یا قطع!!! سنسور فشار که نیست :eek: :eek: اونم فشار کالیبره ا دقت بالا!! نمیدونم شاید این قابلیتم داره من اطلاع ندارم. اگه امکانش باشه بیشتر توضیح بدین :rolleyes:
    واقعا لینک جالبی بود چقدرهم قشنگ فیلم مسی رو پک کرد ( من که ندیدم همچنی چیزی نمیدونم دستگاهش اینجام هست یا نه!)
    وای موندم چجوری فشارو اندازه داره میگیره آخه oo: oo: دوتا صفحه مسی که رو هم قرار گرفته فشار اندازه میگیره!! شاید وجود یا عدم وجود فشارو داره اندازه میگیره، مثل سنسور SFR یا همچین چیزی !؟

دیدگاه

مثالی میزنم تا شاید حرف منو بهتر متوجه بشید
      یک مربع 4 تا زاویه داره
      یک لوله زنبور 6 تا زاویه داره
      یک دایره بینهایت زاویه داره
      11.JPG -

شما هرچی سنسور هاتون بیشتر باشن به راحتی میتونید نمودار دقیق تری به دست بیارید.حتما باید سنسور فسار بزاری؟شما اگه 2000 تا سنسور فشار بزاری 1500 تاش ماکزیمم فشار رو نشون میدن.یعنی 1500 تا قرمز
      بهتر نیست روشتو عوض کنی؟
      سنسور SFR یا FSR ؟کدومشون رو میگی؟
      کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

تو همون سایتی که عکسش رو اول گذاشتی این رو پیدا کردم که اونم همین روش رو انجام داده.
        کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد خان
          شما هرچی سنسور هاتون بیشتر باشن به راحتی میتونید نمودار دقیق تری به دست بیارید.حتما باید سنسور فسار بزاری؟شما اگه 2000 تا سنسور فشار بزاری 1500 تاش ماکزیمم فشار رو نشون میدن.یعنی 1500 تا قرمز
          بهتر نیست روشتو عوض کنی؟
          چه ربطی داره! شما به سنسور فشار هم مثل یه کلید نگاه میکنید! سنسور نیرو یا فشار! بر اساس میزان فشار خروجیش متفاوت هست نه اینکه چون 1500 تاش به کف پا میخوره و یه فشاری بهش میاد حتما ماکزیمم هست!
          چون یه قسمت از پا مثلا پاشنه یا پنجه ممکنه بیشتر از اطراف نیرو وارد کنه! و بیشتر سنسور رو خم یا تحت تاثیر قرار بده!
          شما به دید دیجیتالی به یه قضیه ی انالوگ دارید نگاه میکنید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aslan modir
            بله. تنها سنسور فشاری که در بازار موجود هست همینیه که شما تصویرشو قرار دادی.
            بقیه سنسورهایی که داخل سایتا و تو بازار دیدم یا دقت مناسبی ندارن یا خیلی بزرگن، طور کل سنسور فشار سطح زمینش خیلی محدوده.
            من خیلی از این طرح ابتکاری شما که از پیزو استفاده کردین خوشم اومد، دوتا خواهش ازتون دارم اگه امکانش باشه
            1- اینکه لطف کنی یکم بیشتر از تجربیاتی که در زمینه ی این سنسورهای پیزو بدست آوردی برام بگی، رنجی که اندازه گرفتی، دقت انازه گیریت، طریقه ی راه اندازی سنسور و اتصال به میکرو و ای تو دی، همچنین پارامترهای احتمالیی که میتونه خورجیشونو مشکل دار کنه مثلا گرما و...
            جالبه که بدونی نمونه های آمریکایی ای دستگاه با سنسورهای پیزو کار میکنن. من خیلی تمایل دارم حداقل امتهانشون کنم.
            2- میخواستم نظر شمارو در مورد " استرین گیج " بدونم. باهاشون آیا کار کردین؟ و میتونن سنسورهای خوبی برای کار من باشن یا نه؟ و اگه تجربه ای باهاشون دارین بگین لطفا :redface:
            واقعا ممنونم :redface:
            از وقتی که به این تاپیک اختصاص دادین
            سلام دوباره
            بایت تاخیر در پاسخ ازتون عذر میخوام

1- من از پیزو دوتا استفاده کردم ، یکی تویه هوشمند سازی روشنایی منزل بودکه پیزو زیر چندتا کاشی چسبونده میشد و به محض این که یه نفر از روی کاشی رد میشد ، پیزو یه ولتاژ لحظه ای تولید میکرد و از تقویت ولتاژ میشد بفهمی که یه لامپ رو خاموش را روشن بکنی
            کار بعدی هم برای rpm سنج موتور بود

2-دوستان توضیح کافی دادن

یه راه خوب :
            شما میای مثل همین لینک پد های دوطرف رو اماده میکنی و بجای این که پد ها رو به هم بچسبونی ، میای پدهای مسی هر طرف رو به یه طرف یک کفی کفش اسفنجی میچسبونی
            خوب حالا شما یه سری خازن ساختی که اگه روی کفی کفش فشار بیاری اسفنج فشرده تر میشه و ظرفیت خازنی اون قسمت تغییر میکنه
            با اندازه گیری این خازن ها میتونی میزان فشار رو هم محاسبه کنی

دیدگاه

پاسخ : سنسور فشار بسیار کوچک با دقت بالا و مح&#1583

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
              سلام دوباره
              بایت تاخیر در پاسخ ازتون عذر میخوام

1- من از پیزو دوتا استفاده کردم ، یکی تویه هوشمند سازی روشنایی منزل بودکه پیزو زیر چندتا کاشی چسبونده میشد و به محض این که یه نفر از روی کاشی رد میشد ، پیزو یه ولتاژ لحظه ای تولید میکرد و از تقویت ولتاژ میشد بفهمی که یه لامپ رو خاموش را روشن بکنی
              کار بعدی هم برای rpm سنج موتور بود

2-دوستان توضیح کافی دادن

یه راه خوب :
              شما میای مثل همین لینک پد های دوطرف رو اماده میکنی و بجای این که پد ها رو به هم بچسبونی ، میای پدهای مسی هر طرف رو به یه طرف یک کفی کفش اسفنجی میچسبونی
              خوب حالا شما یه سری خازن ساختی که اگه روی کفی کفش فشار بیاری اسفنج فشرده تر میشه و ظرفیت خازنی اون قسمت تغییر میکنه
              با اندازه گیری این خازن ها میتونی میزان فشار رو هم محاسبه کنی
              خواهش میکنم
              بله بعد کلی بحث و تحقیق از آخر با جناب VOYAGER2020 عزیز به همین نتیجه رسیدیم که از پیزو استفاده کنیم.
              واقعا نازنین مردی هستن از دیار علم و ادب خیلی خوشحالم از آشناییشون :rolleyes:
              ------
              حتما بقیه نتیجه ها رو اعلام میکنم.
              راستی شما برای کالیبره کردن سنسورت خیلی زمان گذاشتی؟ کاره وقت گیری بود؟
              و با توجه به اینکه تغییرات خیلی سریع هستند و فرکانس بالاس از چه میکرو کنترلی استفاده کردین در همن پروژه RPM ؟

دیدگاه

اختیار داری :redface: - شما خودتون راه و روش رو پیدا کردید- منم یاد گرفتم - منم از اشنایی شما خوشحالم
                امیدوارم موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سنسور فشار بسیار کوچک با دقت بالا و محد

نوشته اصلی توسط aslan modir
                  خواهش میکنم
                  بله بعد کلی بحث و تحقیق از آخر با جناب VOYAGER2020 عزیز به همین نتیجه رسیدیم که از پیزو استفاده کنیم.
                  واقعا نازنین مردی هستن از دیار علم و ادب خیلی خوشحالم از آشناییشون :rolleyes:
                  ------
                  حتما بقیه نتیجه ها رو اعلام میکنم.
                  راستی شما برای کالیبره کردن سنسورت خیلی زمان گذاشتی؟ کاره وقت گیری بود؟
                  و با توجه به اینکه تغییرات خیلی سریع هستند و فرکانس بالاس از چه میکرو کنترلی استفاده کردین در همن پروژه RPM ؟
                  من برای دور سنج از ساختار زیر استفاده کردم که با هر بار دور زدن موتور اون قسمتی که با رنگ صورتی مشخص کردم یه ضربه به پیزو میزنه که پیزو یه ولتاژ تولید میکنه که این ولتاژ بعد از تقویت به کانتتر میکرو (مگا64) اعمال میشه رو دور ها شمرده میشه
                  البته این روش برای دور های زیر 1000rpm به مفدار 1درصد و برای دورهای 1000تا3000rpm ، ر 8درصد خطا داره که این مقدار خطا به کیفیت پیزو بستگی داره

کارایی هم من توش از پیزو استفاده کردم نیاز به کالیبره کردن نداشت

اگر یه جایی رفتین که یه پیزو با اندازه ای که میخواین داشت حتما به تعداد بالا ازش بخرید چون پیزو های مختلف موجود توی بازار خیلی با هم فرق دارن

دیدگاه

با سلام
                    من خودم برای پروژه ام خیلی به دنبال سنسور فشار کوچک گشتم و پی دی افی شبیه کاری که شما میخاهید انجام بدید را دیدم که در اون از سنسور fsr استفاده کرده هم خیلی کوچیکه و ظرفیتش 10 کیلو هست و دقت 0.1 کیلو دارد اگر دقت بالاتر میخاید و ظرفیت بالاتر باید به دنبال لودسل بگردید که با توجه به این که اندازه کوچیک میخاید تهران میتونید تهیه کنید ولی قیمت اش خیلی بالاست و اصلا به صرفه نیست بهتره با همون fsr کار کنید

دیدگاه

با سلام
                      من پروژه ای شبیه کار شما را دیدم در اون از سنسور fsr استفاده شده بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahsa9
                        با سلام
                        من پروژه ای شبیه کار شما را دیدم در اون از سنسور fsr استفاده شده بود
                        دوست عزیز fsr در عمل فقط برای شناسایی وجود یا عدم وجود بار (وزن) استفاده میشه. مثل پای روبات وقتی داره حرکت میکنه و...
                        اصلا ایده ی جالبی نیست پیشنهاد میکنم شمام دنبالش نرید.

دیدگاه

به نظر شما لودسلی به اندازه ی 1در 1 سانت با ظرفیت 100 کیلو میتونم پیدا کنم تهران؟

دیدگاه

ساخت یه نمونه سنسور فشار

http://www.instructables.com/id/How-...og-Pressure-S/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahsa9
                              به نظر شما لودسلی به اندازه ی 1در 1 سانت با ظرفیت 100 کیلو میتونم پیدا کنم تهران؟
                              اگه بفرمایید برای چه کاری میخواین استفاده کنین بهتر میتونم راهنماییتون کنم :smile:

دیدگاه

سلام .

یک وسیله ی خیلی ساده است شبیه انبر که سطح مقطع دو طرف این انبر 1 سانتی متر هستش حالا من میخوام ببینم که جسمی که بین این انبر قرار میگیره و فشرده میشه چقدر نیرو بهش وارد میشه همین.در ضمن ارتفاع سنسورم هم باید کمتر از 1 سانتی متر باشه که حداکثر نیرو یی که این انبر به جسمم وارد میکنه را اندازه بگیرم و به واقعیت نزدیک باشه چون جسم باارتفاع کم زیرش قرار میگیره.
                                ممنون میشم از راهنماییتون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X