اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

سلام دوستان
    تراشه ی AD7194 قیمت گرفتم، روی ده عدد دونه ای 40 تومن.
    اگر لازم دارید، به بنده پ.خ بدهید تا تعداد کامل برای واردات رو بدونم
    طبیعتا هرقدر تعداد بیشتر بشه، قیمت پایین تر میاد.
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

دوستان لطفا به نتایج عملی نگاه کنید.اشکمو درآورده :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::

http://upload7.ir/uploads//a5426c1fe59057be3859c6d290afe60e0eead1f2.jpg

http://upload7.ir/uploads//724878339f07fdb880458b6afe4a37f3e482e641.jpg

http://upload7.ir/uploads//92bd8d6e2321e98fd7f1883a5317c43b90e73367.jpg

http://upload7.ir/uploads//5b520dfe4a0038035344343991c7f10d924b1f0f.jpg

http://upload7.ir/uploads//dd355501929ba078767a51a2f243315867f0c6f3.jpg

دیدگاه

همونطور که تو عکسا معلومه یهو 20 میلی ولت کم میشه ازش :cry: :cry: :cry:
        بعد اگه حتی چند میکروولت عوضش کنم دوباره درست میشه و مقدار دقیق رو نشون میده :cry:

دیدگاه

دارم یه AD دیگه رو تست می کنم.شاید مشکل از AD باشه.چون قبلا به خاطر یه اشتباهی خیلی داغ کرد.
          برام آرزوی موفقیت بکنید لطفا :cry: :cry: :cry:
          تموم شد نتیجه رو میگم.

دیدگاه

دوستان درست شد.مشکل از مدار یا AD نبود.مشکل از برنامه هم نبود.مشکل فقط از کامپایلر بود....
            به هر حال یه جوری دورش زدم که تو گوشش بمونه لایسنس نخواد.هرچند تصمیم گرفتم لایسنسشو بخرم.

دیدگاه

دوستان سلام
              من با این ADC می خوام یک لودسل رو بخونم
              روی PCB کار کردم و الان ADC رو میخونم و مشکلی ندارم
              حالا میخوام ADC رو کالیبره کنم, انجا گیر کردم
              چهار حالت کالیبراسیون رو خیلی گنگ توضیح داده
              کسی میتونه 4 حالت رو توضیح بده و پروسیجر کالیبره کردنش با لودسل باید چطوری باشه که خود ADC وزن رو بهم بده؟
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9735
                دوستان سلام
                کسی میتونه 4 حالت رو توضیح بده و پروسیجر کالیبره کردنش با لودسل باید چطوری باشه که خود ADC وزن رو بهم بده؟
                ممنون
                با سلام

کالیبراسیون AD7190

برای انجام کالیبراسیون، صرف نظر از حالت کالیبراسیون بکار رفته بر روی کانال انتخاب شده، کنترلر داخل ADC باید خروجی مدولاتور را برای دو وضعیت مختلف ورودی آنالوگ ثبت کند. این نقاط "ورودی صفر" یا Zero-Scale، و "ورودی حداکثر" یا Full-Scale هستند. با این تبدیلات، کنترلر داخلی میتواند شیب گین را برای محاسبه تابع انتقال ورودی به خروجی مبدل بدست آورد.
                AD7190 چهار حالت کالیبراسیون ارائه میدهد که از طریق بیتهای MD2 تا MD0 در رجیستر Mode برنامه ریزی میشوند. این حالتها عبارتند از:
                1. کالیبراسیون مقیاس صفر داخلی (internal zero-scale، یعنی 0 V داخلی)
                2. کالیبراسیون مقیاس کامل داخلی (internal full-scale، یعنی VREF/Gain داخلی)
                3. کالیبراسیون مقیاس صفر سیستم (system zero-scale، یعنی حداقل ورودی خارجی)
                4. کالیبراسیون مقیاس کامل سیستم (system full-scale، یعنی حداکثر ورودی خارجی)

در کالیبراسیون داخلی، ورودی صفر و ورودی حداکثر مربوطه، به صورت اتوماتیک و داخلی به پینهای ورودی ADC متصل شده و ADC نقاط کالیبراسیون را در داخل مبدل تعیین میکند. نقطه "مقیاس صفر" با اتصال کوتاه ورودیها به یکدیگر (AIN(+)=AIN(-)=AVDD/Gain) برای تعیین ضریب کالیبراسیون در داخل ADC بکار میرود. ضریب "مقیاس کامل" با اعمال ولتاژ AVDD/Gain به ورودیهای مدولاتور به صورت داخلی تعیین میشود.

توجه: سیگنالهای متصل شده به ورودی آنالوگ تا وقتی که در محدوده مجاز ولتاژ ورودی هستند بر رویه کالیبراسیون تاثیر نمیگذارند.

کالیبراسیون سیستم یک پروسه دو مرحله ای است. در ابتدا باید نقطه "مقیاس صفر" به مبدل اعمال شود. قبل از بارگذاری کالیبراسیون مقیاس صفر سیستم، این ولتاژ باید به ورودی آنالوگ مبدل اعمال شده و باید تا کامل شدن مرحله کالیبراسیون پایدار بماند. با اتمام کالیبراسیون، خروجیRDY صفر شده و مبدل به حالت idle میرود. پس از کامل شدن کالیبراسیون مقیاس صفر، حداکثر ولتاژ ورودی به مبدل اعمال شده و پروسه کالیبراسیون مقیاس کامل بارگذاری میشود. این ولتاژ باید قبل از کالیبراسیون به ورودی اعمال شده، و در سرتاسر مدت کالیبراسیون پایدار بماند. خروجی RDY در خاتمه مرحله دوم نیز پائین میرود تا کامل شدن کالیبراسیون سیستم را نشان دهد.
                برای شروع کالیبراسیون، مقادیر مربوطه را در بیتهای MD2 تا MD0 بنویسید. هنگامیکه کالیبراسیون در حال انجام است، پین DOUT/RDY و بیت RDY در رجیستر Status بالا میروند. با کامل شدن کالیبراسیون، محتوای رجیسترهای کالیبراسیون مربوطه پدیت میشوند؛ بیت RDY در رجیستر Status صفر شده و پین DOUT/RDY پائین میرود (اگر CS پائین باشد)، و AD7190 به حالت idle باز میگردد.

رویه کالیبراسیون وابسته به این است که کدامیک از حالات تک قطبی و یا دو قطبی استفاده شود. در حالت تک قطبی، کالیبراسیون سیستم بین دو نقطه انتهایی تابع انتقال انجام میشود، در حالی که در حالت دو قطبی، کالیبراسیون بین نقطه وسطی و حداکثر ورودی مثبت انجام میشود.

کالیبراسیون باید هنگام تغییر کانالهایی که دارای وضعیت عملیاتی مختلفی (از قبیل تغییر گین، پلاریته و دما) هستند انجام شود.
                خطای نشتی به خاطر تغییر دما است. کالیبراسیون به طور موثری میتواند هر خطای مرتبط با نشتی دما را حذف کند. کالیبراسیون داخلی، تاثیر نشتی دما را در داخل ADC حذف میکند. کالیبراسیون سیستم میتواند برای حذف خطاهای نشتی در داخل خود ADC و همچنین حذف خطاهای نشتی مرتبط با سیگنال مدار خارجی استفاده شود. همچنین تکنیک chopping به طور پیوسته آفست و نشتی آفست را حذف میکند. با فعال کردن chop، نیازی به کالیبراسیون مقیاس صفر داخلی نیست. بنابراین اگر وضعیت عملیاتی (از قبیل گین، پلاریته، دما) هنگام تغییر کانالها متفاوت باشد، انجام کالیبراسیون لازم است. اگر دو کانال به طور مشابه پیکربندی شده و کالیبراسیون داخلی استفاده شود، بعد از تغییر کانال، دیگر نیازی به انجام کالیبراسیون نیست. اما در صورت استفاده از کالیبراسیون سیستم، بعد از تغییر کانال، این کالیبراسیون دوباره باید انجام شود زیرا سطوح ورودی آنالوگ اعمال شده ممکن است متفاوت باشد.

موفق باشید.

دیدگاه

با سلام خدمت تمام اساتید و خصوصا جناب آقای بسطام بیرامی (بنیانگذار این تاپیک)
                  می خواستم در صورت امکان دوستانی که از 7190 بهمراه لودسل استفاده نموده اند درخواست کنم که نتایج رزولوشن خود را برحسب بیت flickerless در دو سمپلینگ 5 و 50 اعلام فرمایند. :rolleyes:
                  با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط timetrig
                    می خواستم در صورت امکان دوستانی که از 7190 بهمراه لودسل استفاده نموده اند درخواست کنم که نتایج رزولوشن خود را برحسب بیت flickerless در دو سمپلینگ 5 و 50 اعلام فرمایند. :rolleyes:
                    با تشکر
                    سلام،
                    در این مورد در صفحات 6 و 10 بحث شده:
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100295.msg643489#msg643489
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100295.msg643542#msg643542
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100295.msg645538#msg645538
                    به نظر میرسه بیشتر رزولوشن بدون فلیکری که دوستان جواب گرفتن حدود 18 بیت در نرخ 4.7 بوده است.

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط timetrig
                      با تشکر
                      سلام
                      حتی در ریت 100 سمپل می شه به رزولوشن 14 بیت رسید. که همین 14 بیت هم دقت خیلی بالایی است.

نوشته اصلی توسط reza9735
                      دوستان سلام
                      ممنون
                      این تراشه در حالت تناسبی به کالیبراسیون خاصی نیاز ندارد. یعنی اگر واقعا برای لودسل نیاز به کالیبراسیون داشته اید، به مدارتون هم شک کنید
                      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

باعرض سلام خدمت دوستان :
                        تبریک میگم به دوستانی که موفق به راه اندازی این تراشه شدند به این همه خلاقیت و پشتکار برای راه اندازی این تراشه باید آفرین گفت مخصوصا به آقا مرتضی و استادشون و آقا بستام. :applause: :nice: :job:
                        قرض از مزاحمت من هم علاقمند شدم برای ساخت ترازوی دیجیتالی و تراشه رو هم طبق گفته دوستان رفتم حضورا از دفتر آقای فلاح گرفتم البته خود آقای فلاح نبود. اما یه مشکلی برای راه انداری دارم اون هم اینه که pcb مدار رو ندارم از دوستان خواهش میکنم pcb که دارن و از اون نتیجه گرفتند رو در سایت قرار بدند تا بقیه هم استفاده کنند . مثل اینکه برای کشیدن pcb نکات زیادی رو باید رعایت کرد.
                        آقا بسطام در ابتدا pcb رو کشیدند اما من لینک دانلود رو پیدا نکردم .
                        از دوستان خواهش میکنم گر کسی pcb مدار رو داره قرار بده و در اصل با این کار ذکات علمش رو داده.
                        ((((((((((((تشکر))))))))))))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazl.mo
                          باعرض سلام خدمت دوستان :
                          تبریک میگم به دوستانی که موفق به راه اندازی این تراشه شدند به این همه خلاقیت و پشتکار برای راه اندازی این تراشه باید آفرین گفت مخصوصا به آقا مرتضی و استادشون و آقا بستام. :applause: :nice: :job:
                          قرض از مزاحمت من هم علاقمند شدم برای ساخت ترازوی دیجیتالی و تراشه رو هم طبق گفته دوستان رفتم حضورا از دفتر آقای فلاح گرفتم البته خود آقای فلاح نبود. اما یه مشکلی برای راه انداری دارم اون هم اینه که pcb مدار رو ندارم از دوستان خواهش میکنم pcb که دارن و از اون نتیجه گرفتند رو در سایت قرار بدند تا بقیه هم استفاده کنند . مثل اینکه برای کشیدن pcb نکات زیادی رو باید رعایت کرد.
                          از دوستان خواهش میکنم گر کسی pcb مدار رو داره قرار بده و در اصل با این کار ذکات علمش رو داده.
                          :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
                          سلام
                          فک میکنم ذکات علم همین چیزایی هست که مرتضی جان گفتند
                          بقیه چیزا دیگه جز ذکات حساب نمیشه فک کنم میشه ماهی دادن به طرفه جای ماهیگیری یاد دادنه
                          یادمه مرتضی هر سوالمو با چنتا سوال جواب میداد و ازم میخواست که برم دنبال جوابشون تا بفهمم داستان چییه
                          البته من به دلیلی که pcb بردم برای جایی طراحی کردم و حق انتشارش مربوط به اوناست نمیتونم فایلشو قرار بدم
                          درایور شبکه و nRF24L01
                          کاتالوگ محصولات
                          کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                          شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                          فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazl.mo
                            باعرض سلام خدمت دوستان :
                            با سلام.

دوست عزیز من اولین باری که این تراشه رو راه انداختم روی بردبرد با برد تبدیل زیر بستم به راحتی تا 15 بیت جواب داد.

اینم فایلش:
                            http://s6.picofile.com/file/8176429400/PCB1_PcbDoc.html

در رابطه با نکات مربوط به PCB هم به بخش GROUNDING AND LAYOUT دیتاشیت مراجعه کنید همه نکات لازمو گفته.

امیدوارم کارتون رو راه بندازه.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر فلاح
                              با سلام.

دوست عزیز من اولین باری که این تراشه رو راه انداختم روی بردبرد با برد تبدیل زیر بستم به راحتی تا 15 بیت جواب داد.

اینم فایلش:
                              http://s6.picofile.com/file/8176429400/PCB1_PcbDoc.html

در رابطه با نکات مربوط به PCB هم به بخش GROUNDING AND LAYOUT دیتاشیت مراجعه کنید همه نکات لازمو گفته.

امیدوارم کارتون رو راه بندازه.

موفق باشید.
                              عالیه اگر به قول مرتضی به 15 بیت پایدار رسیده باشید اونم با بردبرد
                              چون اینقد سلف و خازن پارازیتی داره که مدارای معمولی هم گاهی درست کار نمیکنن
                              درهرصورت من پیشنهاد میکنم حداقل dead copper روی بردو بردارید که خودش یکی از عوامل نویز حساب میشه
                              و این که زیر 7190 هم توی همون قسمت گراندینگ گفته زمین باشه اینم بهتره انجام بدید
                              زوایای 90 درجه روی ترک ها رو هم 2تا 45 یا حتی منحنی کنید
                              اینطوری شاید عملکرد مدار خیلی بهتر بشه
                              درایور شبکه و nRF24L01
                              کاتالوگ محصولات
                              کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                              شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                              فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

با سلام

این برد تبدیل رو دو سه سال پیش فقط برای راه اندازی اولیه و کار با رجیسترها زدم، ممنون که اشکالاتش رو گوشزد کردید. مدار من روی pcb و همچنین روی بردبرد با استفاده از خازنهای mkt به دقت 16 بیت فیکس رسید و هیچ مشکلی نداشت. 15 بیت رو فقط جهت اطمینان نوشتم. البته لودسل من یه لودسل 6 سیمه مرغوب بود و با لودسلهای 4 سیمه تستش نکردم.

موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X