اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور اندازه گیری دوران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور اندازه گیری دوران

نوشته اصلی توسط alielcr
    سلام
    شما میتونید از انکودرهای absoluteاستفاده کنید
    مثلا شما میتونید از یه انکودرabsoluteبا رزولوشن360کهکد خروجیشم باینری هست برای زاویه و موقعیت لحظه استفاده کنید که نیازی به کالیبره شدن نداره چون به ازای یک زاویه خاص خروجیش ثابته خب این از زاویه اون لحظه نشانگرتون
    برای تعیین دورتون هم میتونید از یه انکودر دیگه مثل قبلی استفاده کنید به این ترتیب که نسبت انکودر و با اون شفت با فولی یا چرخ دنده نسبت مثلا 1به 10 کنید یعنی با 10 دور چرخیدن شفت انکودرتون یک دور بچرخه
    مثلا شما اگر توی دورهفتم و زاویه75 باشیدانکودر دوم زاویه 252 رو نشون میده که252 تقسیم بر 36 میشه دور هفتم (اگر رزولوشنش360 باشه)وانکودر اول هم زاویه75رونشون میده که در نهایت 7ضربدر 360 به اضافه 75 میشه مقدار حرکت شفتتون
    ممنونم
    سیستمی که گفتید دقیقا در سری قبلیش ازش استفاده میکردن و بنا به دلایلی که من هنوز خبر ندارم کنار گذاشتنش. خروجی هم بصورت کد گری بوده
    حالا من دنبال یه سیستمی جایگزین همین موضوع هستم
    واقعا ممنونم از کمکتون :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.rasooli
      ممنونم
      سیستمی که گفتید دقیقا در سری قبلیش ازش استفاده میکردن و بنا به دلایلی که من هنوز خبر ندارم کنار گذاشتنش. خروجی هم بصورت کد گری بوده
      حالا من دنبال یه سیستمی جایگزین همین موضوع هستم
      واقعا ممنونم از کمکتون :applause:
      با سلام
      شما هر راهی میگن رو رد میکنید
      بهتر نوع و مدل سنسوری که موجود هست رو اعلام کنید
      هر کس با ان کار کرده یا اطلاعی داره کمک شما کنه
      .
      البته در این دستگاه ها و مخازن فشار سنج انالوگ میذارن
      برحسب فشار موجود بر حسگر فشارسنج که در کف دستگاه هست فشار در صفحه عقربه دار بیرون نشون داده میشه
      کاری هم به برق نداره
      .
      فشار سنج دیجیتال برای مواردی هست که بخوان منبع رو از اتاق کنترل چک و تنظیم کنن
      یعنی مرکز ابزار دقیق شرکت
      .
      بازم میگم بهترین راه ارتفاع سنج التراسونیک هست
      میندازن داخل منبع
      به همراه مایع بالا و پایین میشه و با ارسال موج و برخورد اون به کف ارتفاع رو نشون میده
      ارتفاع از کف ظرف
      همجاهم کاربرد داره حتی در مخازن سیمان و نفت و....
      فقط یک سیم جریان میخواد که به همراه سنسور بالا و پایین بشه و اطلاعات رو بده برد
      برد عدد کنه و روی سون سگمنت یا صفحه نمایش بده
      هربار هم برق بره و بیاد موقعیت خودش رو گزارش کرده و کاری به حالت قبل و بعد ندارن
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000
        با سلام
        شما هر راهی میگن رو رد میکنید
        بهتر نوع و مدل سنسوری که موجود هست رو اعلام کنید
        هر کس با ان کار کرده یا اطلاعی داره کمک شما کنه
        .
        البته در این دستگاه ها و مخازن فشار سنج انالوگ میذارن
        برحسب فشار موجود بر حسگر فشارسنج که در کف دستگاه هست فشار در صفحه عقربه دار بیرون نشون داده میشه
        کاری هم به برق نداره
        .
        فشار سنج دیجیتال برای مواردی هست که بخوان منبع رو از اتاق کنترل چک و تنظیم کنن
        یعنی مرکز ابزار دقیق شرکت
        .
        بازم میگم بهترین راه ارتفاع سنج التراسونیک هست
        میندازن داخل منبع
        به همراه مایع بالا و پایین میشه و با ارسال موج و برخورد اون به کف ارتفاع رو نشون میده
        ارتفاع از کف ظرف
        همجاهم کاربرد داره حتی در مخازن سیمان و نفت و....
        فقط یک سیم جریان میخواد که به همراه سنسور بالا و پایین بشه و اطلاعات رو بده برد
        برد عدد کنه و روی سون سگمنت یا صفحه نمایش بده
        هربار هم برق بره و بیاد موقعیت خودش رو گزارش کرده و کاری به حالت قبل و بعد ندارن
        موفق باشید
        :biggrin:
        ببینید من که آزار ندارم وقت اساتید و دوستانی رو که دارن بی دریغ راهنمایی میکنن بگیرم :redface:
        از همه عزیزانی هم که قصدشون کمک هست و راهنمایی میکنن صمیمانه تشکر میکنم
        این پروژه یه سری محدودیت ها داره که باید رعایت بشه و دست من هم نیست
        تقریبا هر مدلی رو که فکرش رو بکنید ما براشون توضیح دادیم و ردش کردن (البته دلایلشون هم قابل قبول بوده) نمونش برای همین سیستم التراسونیک جواب این بود که دمای مخزن تا حدود 100 درجه هم میره و تحت فشار هست و دقت و همچنین عمر سنسور رو تحت تاثیر قرار میده. دیگه خودتون هم 100 درصد التراسونیک کار کردید و میدونید برای طول 20 یا 30 متر نمیشه به دقتی در حدود 1 میلیمتر دست پیدا کرد. سایر قضایا مثل حساب کردن سرعت صوت در محیط های تحت فشار و بدست آوردن ضرایبش و ... بماند
        چیزی که به ما اجازه داده شده اینه که از همون سیستم شفت که روی خود مخزن از ابتدا نصب کردن کار کنیم. وگرنه راه های دیگه ای هم هست برای اینکار(کلا اجازه دستکاری و یا تغییرات در سیستم مخزن رو نداریم)

تا اینجا بهترین راه حلی که ارائه شده توسط دوست عزیز Majid-BN بوده که به نظر کار آمد و درست میاد(باید روی یکسری قضایاش کار کرد)

باز هم از همه دوستان ممنونم و تشکر میکنم که من رو راهنمایی میکنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X