اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فایل تصویری نقشه خوانی یک پتروشیمی با حجم کم توسط یه مهندس با 28 سال سابقه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فایل تصویری نقشه خوانی یک پتروشیمی با حجم کم توسط یه مهندس با 28 سال سابقه

نمیدونم تا بحال یه آدم کاملا خبره و متخصص تو یه رشته رو گیر آوردید باهاش صحبت کنید یا نه ؟!

این فایل که براتون آماده کردم یه نقشه ابزار دقیق هست که توسط یه مهندسی که ۲۷ سال تو پترو شیمی کارش ابزار دقیق بوده توضیح داده میشه

خیلی حالیش بود ، منم سریع با موبایل از نقشه ای که داشت توضیح میداد فیلم گرفتم

نقشه ، نقشه کامل یک یو نیت پترو شیمیه

http://www.4shared.com/file/66909447/534358f1/MOV00006.html

پسورد فایل زیپ شده :
    elecnoavar.blogfa.com

پاسخ : فایل تصویری نقشه خوانی یک پتروشیمی با حجم کم توسط یه مهندس با 28 سال سابقه

سلام عزیزم
    این استاد باتجربه ماله شیرازه وآخر کلاهبردارها بود تو فنی و حرفه ای درس میداد و مثلا ما شاگردش بودیم اما حاضرم برات با دست خط خودش بهت ثابت کنم که از من میخواست تا با وسایلی که تو محیط کارگاه هست کار کنم و بهش آموزش بدم.جدیدا پرتش کردن بیرون و رفته تو کار گلدکوییست
    اولش واسه ما هم از این مزخرفات میگفت.
    اون نقشه هم به طول دومتر بود وما هم ازش کپی داریم ولی حیف پول چون اون ناقصه.

دیدگاه

پاسخ : فایل تصویری نقشه خوانی یک پتروشیمی با حجم کم توسط یه مهندس با 28 سال سابقه

نقشه خوانی کنترلی رو آموزش میده؟PFD و P&ID رو میگه؟ این سایت که فیلتر شده و با فبلتر شکنم که من نمیتونم دانلود کنم.چجوری دوستان می تونن من نمیدونم!!!!!
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

فا?ل تصو?ر? نقشه خوان? ?ک پتروش?م? با حجم کم توسط ?ه مهندس با 28 سال سابقه

سپاسگذارم
        اگه بیشتر بود خیلى بهتر بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X