اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سلام دوستان وقت بخیر.یک دریل پیچ گوشی باوسایل مستعمل میخواستم درستکنم ولی توقسمت کلاچ کردنش موقع سفت شدن پیچ گیرهستم.یکی کمک کنه ایابوسیله سانسوربخصوصی یاترانزیستوری چیزی میشه که موقعیکه دریل دورش کم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سلام دوستان وقت بخیر.یک دریل پیچ گوشی باوسایل مستعمل میخواستم درستکنم ولی توقسمت کلاچ کردنش موقع سفت شدن پیچ گیرهستم.یکی کمک کنه ایابوسیله سانسوربخصوصی یاترانزیستوری چیزی میشه که موقعیکه دریل د

بحث دیناموباطری راخارج ازاین گفتگواوردم فقط جهت مکمل توضیحاتم.اصل مطلب درموردگیربکس بودکه عرضکردم هم دوروکم میکنه وهم قدرتش عالیه.برای هرموردی هم میشه ازش استفاده کردجاهاییکه گشتاورودورکندشرط باشه.اماجواب سوالتون درمورددینام وباطری چراغ.دینام برقش بستگی به سرعت تاب دادن هندل دستی داره وتاحدود۳۰ولت هم میرسه.ولی باطریشون کوچکه وامپراژهم شارج دینام خیلی خیلی پایینه وهم باطری.به اندازه نیازمثلاسه تاال ای دی چراغ قوه شارج میکنه

فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk

دیدگاه

پاسخ : سلام دوستان وقت بخیر.یک دریل پیچ گوشی باوسایل مستعمل میخواستم درستکنم ولی توقسمت کلاچ کردنش موقع سفت شدن پیچ گیرهستم.یکی کمک کنه ایابوسیله سانسوربخصوصی یاترانزیستوری چیزی میشه که موقعیکه دریل د

خارج ازبحثم هست ولی جهت اطلاع خودم ازتون یه سوال میکنم.یک دینام توضایعات عسلویه گیرم اومده ژاپنی اصله.امپرنزده ولی ولتش زده ۲۴.ولی متاصفانه روتورش توسیم پیچش قطعی هستکه بایدسیم پیچ بشه.ولی سوالم اینجاست.روتورش زغالی روش نبودفقط انبرکهاراداشتوفابریک همینطوره.بعدبجای کوموتاتوردوتاحلقه همونجاش سواره که نشونگرتغذیه روتورازبرق دی سی هست.بعدبالشتک یااستاتورش هم سه فازبایدباشه حالااستفاده چنین دینامی بنظرت کجامیتونه باشه که تغذیه دی سی هم میخواد.خیلی کیفیتش عالی هست که ادم عاشقش میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aza0 نمایش پست ها
        بحث دیناموباطری راخارج ازاین گفتگواوردم فقط جهت مکمل توضیحاتم.اصل مطلب درموردگیربکس بودکه عرضکردم هم دوروکم میکنه وهم قدرتش عالیه.برای هرموردی هم میشه ازش استفاده کردجاهاییکه گشتاورودورکندشرط باشه.اماجواب سوالتون درمورددینام وباطری چراغ.دینام برقش بستگی به سرعت تاب دادن هندل دستی داره وتاحدود۳۰ولت هم میرسه.ولی باطریشون کوچکه وامپراژهم شارج دینام خیلی خیلی پایینه وهم باطری.به اندازه نیازمثلاسه تاال ای دی چراغ قوه شارج میکنه

پیشنهاد من این که اون چراغ هندلی دستکاری نکنید و خودش ارزشمند تر از این هست که بخواید باهاش یه پیچ گوشتی شارزی درست کنید
        بهتره یه موتور گیبرکس دار که براتون عکسشو گذاشتم تهیه کنید و 12 ولت و با استفاده از همین مدار که دوست گرامی زحمت کشیدن و برای شما طراحی کردن استفاده کنید و برای باتری هم میتونید از هر باتری 12 ولتی استفاده کنید و سیستم شارز هم که جداست
        این پیچ گوشتی باید سبک و راحت و قوی باشه و مصرف زیادی نداشته باشه که اون موتور که بهت معرفی کردم خوب بود و قدرت مناسبی داره
        میتونید پیچ گوشتی رو هم به اداپتور وصل کنید برای مواقعی که برق در دسترس هست
        و اون پمپ بنزین هم برای موارد دیگه استفاده کنید که حتما بکار میاد خیلی جاها و میتونید استفاده بهینه تری ازش داشته باشید
        یادتون نره الان همه چی گرونه و ساختن یه پیچ گوشتی برقی ارزشش نداره که کلی وسیله رو بخاطرش شل پل کنید
        موفق باشید

دیدگاه

گیربکس درسته برای دورپایین درورودی وبالادرخروجی هست ولی وقتی درنصب برعکس بشه میشه ازتندبه کندوگشتاورکن به زیاد

دیدگاه

ازبابت این مساعلی که میفرماییدکاملامتین وحق باشماست.ولی اگه یادت باشه اولشم عرضکردم باوسایل مستعمل که توخونه دارم.چون درکل من ازبچگی عاشق ابزاروالکترونیک بودمه ولی چیزی نشدم.بعدهیچوقتم وسایل مستعمل یاسوخته رابیرون نمیریزم.کلا ایناهمشون یجاشون میلنگیده که قابل تعمیر واستفاده درنقش خودشون نبوده.مثلاهمین پمپ بنزینهااگه درجریانباشین بعدازچندوقت ضعیف میشنه وتاگرم بشن مکش ندارن وخودروخاموش میشه.خوب دلیلش جزعی هست ولی ازداخله.چندتاساچمه داره بعدازمدتی کچل میشن وپمپ گیرمیکنه.اگه پمپ بازکنی جهت تعویض ساچمها.که بعدش اصلاایمنی نیستوباکوچکترین نشتی اکسیژن خودرومیره توهوا.پس این پمپ میشه یکبارمصرف.بعدازخرابی دورمیندازنش فقط همون موتوردرونش میمانه وابتکاروسلیقه خودت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
              با درود
              چه جالب
              راستی اون دیود هرزگرد ؟ ایا میشه از 1n4148 استفاده کرد و یا از گزینههای دیگه؟ و چرا از 1n4148 استفاده میشه در هرزگرد ها ؟
              همچنین درود بر شما ،
              بله اون دیود هرز گرده.
              مزیت 1N4148 در اینه که سرعت عملکردش
              بسیار بالاتره ولی عیبی که داره اینه که
              جریان برگشتی کمتری رو میتونه از خودش
              عبور بده.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام باتشکرازشمادوست گرامی.فقط یک مسعله هستکه من از۲۴ولت میخواستم استفاده کنم که بایدکم بشه

میشه برای 24 ولت هم از این مدار استفاده
              کرد، فقط لازمه که به ماسفت حرارت گیر
              وصل کنین.
              موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

خارج ازبحثم هست ولی جهت اطلاع خودم ازتون یه سوال میکنم.یک دینام توضایعات عسلویه گیرم اومده ژاپنی اصله.امپرنزده ولی ولتش زده ۲۴.ولی متاصفانه روتورش توسیم پیچش قطعی هستکه بایدسیم پیچ بشه.ولی سوالم اینجاست.روتورش زغالی روش نبودفقط انبرکهاراداشتوفابریک همینطوره.بعدبجای کوموتاتوردوتاحلقه همونجاش سواره که نشونگرتغذیه روتورازبرق دی سی هست.بعدبالشتک یااستاتورش هم سه فازبایدباشه حالااستفاده چنین دینامی بنظرت کجامیتونه باشه که تغذیه دی سی هم میخواد.خیلی کیفیتش عالی هست که ادم عاشقش میشه

من چیزی در این موارد نمیدونم و باید یه تاپیک جدا برای این موضوع ایجاد کنی و چند تا عکس هم اضافه کنی تا دیگر دوستان شاید بتونن کمک کنن

گیربکس درسته برای دورپایین درورودی وبالادرخروجی هست ولی وقتی درنصب برعکس بشه میشه ازتندبه کندوگشتاورکن به زیاد
                بستگی به گیربکسش داره در همه گیربکس ها نمیشه این کار کرد و اینجوری نیست از هر گیربکسی برای هر چیزی استفاده کنید
                این گیربکس برای این وسیله طراحی شده و توان و سرعت و گشتارش برای این محاسبه شده
                بهتره این چراغ هندلی خراب نکنید من خیلی ازش خوشم میاد شما قدرشو نمیدید

مثلاهمین پمپ بنزینهااگه درجریانباشین بعدازچندوقت ضعیف میشنه وتاگرم بشن مکش ندارن وخودروخاموش میشه.خوب دلیلش جزعی هست ولی ازداخله.چندتاساچمه داره بعدازمدتی کچل میشن وپمپ گیرمیکنه.اگه پمپ بازکنی جهت تعویض ساچمها.که بعدش اصلاایمنی نیستوباکوچکترین نشتی اکسیژن خودرومیره توهوا.پس این پمپ میشه یکبارمصرف.بعدازخرابی دورمیندازنش فقط همون موتوردرونش میمانه وابتکاروسلیقه خودت
                میتونی به عنوان یه پمپ اب ازش استفاده کنی و قرار نیست حتما توی ماشین دوباره استفاده بشه
                یا بفروشیش و غیره و بهر حال گزینه مناسبی برای این پیچ گوشتی نیست با توجه به ابعاد و ماهیتش

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                همچنین درود بر شما ،
                بله اون دیود هرز گرده.
                مزیت 1N4148 در اینه که سرعت عملکردش
                بسیار بالاتره ولی عیبی که داره اینه که
                جریان برگشتی کمتری رو میتونه از خودش
                عبور بده.
                .
                با سپاس
                از چند تا بصورت موازی هم که نمیشه استفاده کرد درسته ؟
                ایا میشه به جای دیود از اسنابر خازن و مقاومت دو سر ماسفت استفاده کرد ؟
                یا از هر دو استفاده کرد هم دیود و هم اسنابر ؟
                اگه بخوایم برای یک موتور 12 ولت دی سی اسنابر بذاریم { دو سر تیغه های رله به طور مثال } از چه مقادیری استفاده کنیم ؟
                5 نانو 250 ولت و مقاومت 33 خوبه ؟

دیدگاه

اینکه عرضکردم خرابه هرتکع اش یکجارفته ولی اگه خوشتم میادودوسداری سالمشم هست اجازه بده برات بفرستم یکیشو

دیدگاه

اینکه عرضکردم خرابه هرتکع اش یکجارفته ولی اگه خوشتم میادودوسداری سالمشم هست اجازه بده برات بفرستم یکیشو

ممنون دوست عزیز
                    شما لطف دارید
                    به هر حال اونی که سالمه رو میتونی بهینه تر کنی و به عنوان شارژر و چراغ مسافراتی ازش بهره ببری
                    یه همچین چیزی شاید 500 هزار تومن قیمت داشته باشه
                    سعی کن روی بهینه تر کردنش کار کنی
                    دسته هندلشو میتونی بلند تر کنی تا گشتاور وردیت بیشتر بشه
                    جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۰۲:۵۶ ۱۴۰۰/۰۴/۱۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
                      من چیزی در این موارد نمیدونم و باید یه تاپیک جدا برای این موضوع ایجاد کنی و چند تا عکس هم اضافه کنی تا دیگر دوستان شاید بتونن کمک کنن

بستگی به گیربکسش داره در همه گیربکس ها نمیشه این کار کرد و اینجوری نیست از هر گیربکسی برای هر چیزی استفاده کنید
                      این گیربکس برای این وسیله طراحی شده و توان و سرعت و گشتارش برای این محاسبه شده
                      بهتره این چراغ هندلی خراب نکنید من خیلی ازش خوشم میاد شما قدرشو نمیدید

میتونی به عنوان یه پمپ اب ازش استفاده کنی و قرار نیست حتما توی ماشین دوباره استفاده بشه
                      یا بفروشیش و غیره و بهر حال گزینه مناسبی برای این پیچ گوشتی نیست با توجه به ابعاد و ماهیتش

با سپاس
                      ایا میشه به جای دیود از اسنابر خازن و مقاومت دو سر ماسفت استفاده کرد ؟
                      یا از هر دو استفاده کرد هم دیود و هم اسنابر ؟
                      اگه بخوایم برای یک موتور 12 ولت دی سی اسنابر بذاریم { دو سر تیغه های رله به طور مثال } از چه مقادیری استفاده کنیم ؟
                      5 نانو 250 ولت و مقاومت 33 خوبه ؟
                      بله درسته، به دلیل تلرانس ساخت
                      قطعات الکترونیک ،با موازی کردن دیود ها فقط
                      یک یا دو تا از دیود ها عمل میکنه و بقیه تقریبا
                      هیچ عمل نمیکنن. اونم با این قطعات فیک و قلابی!
                      یا میشه به جای دیود از اسنابر خازن و مقاومت دو سر ماسفت استفاده کرد ؟
                      بله میشه، ولی علی رغم
                      اینکه هزینه افزایش پیدا میکنه و حجم کار افزایش
                      پیدا میکنه، به اندازه یه دیود نمیتونه کار خودش
                      رو درست انجام بده!
                      اسنابر خودش برای مدارات سویچینگ و
                      دیمر های PWM و برش موج طراحی
                      شده و به درد حذف ولتاژ برگشتی موتور ها یا
                      بوبین رله به درد نمیخوره.
                      باز هم سوالی بود در خدمتم.
                      موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...