اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپیوتر صنعتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کامپیوتر صنعتی

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
    شرکت ما از همین کامپیوتر های معمولی استفاده میکه با یک کارت مولتی پورت moxa که 8 تا پورت سریال میده
    کارت moxa رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ تو بازار چیزی پیدا نکردم. (قیمتش چنده)
    استفاده از 8 تا usb2serial حدودا 80 هزار تومان میشه. به نظر شما مشکلی پیش نمیاد اگه ازش استفاده کنم؟
    استفاده راحت از رپیدشیر و مگاپلود و سایر سرورها
    http://rapidbaz.com/from/26877

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _reza_
      استفاده از 8 تا usb2serial حدودا 80 هزار تومان میشه. به نظر شما مشکلی پیش نمیاد اگه ازش استفاده کنم؟
      شما می خواهید از این ماژول های مبدل استفاده کنید؟ به نظر من به جای استفاده از اون ها از این آی سی FT232 استفاده کنید. دونه ای 5500 است. خیلی هم خوب و راحته!
      محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
      آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

با سلام،
        جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به کامپیوتر صنعتی با ما تماس بگیرید!
        66564708-9

دیدگاه

سلام
          دوستان عزیز، در خرید کامپیوتر صنعتی باید به نکات زیر توجه کنید:

1- بیشتر فروشندگان با مونتاژ قطعات موجود در بازار(حتی قطعات دست دوم) ،سیستمی به مشتری می فروشند که از نظر ما نه تنها صنعتی نیست بلکه می توان با هزینه معادل آن چند عدد از بهترین نوع کامپیوتر های معمولی را خرید.
          2-کامپیوتر صنعتی می بایست دارای درجه حفاظت لازم جهت گرد و غبار،نویز،ارتعاش،ضربه را دارا باشد.
          3-کامپیوتر صنعتی می بایست طبق استانداردهای معمول FCC,CE ساخته شده باشد.
          4-کامپیوتر های صنعتی مورد استفاده در سالهای قبل از نوع رک مانتد می باشند و از نظر ما به علت خنک کاری با فن این سیستمها،دارای IP لازم نیستند و بعد از مدتی به علت ورود گرد و غبار به داخل سیستم دچار اختلال می شوند.
          جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت زیر مراجعه نمایید:
          www.aspek.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X