اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور رطوبت و سرعت هوا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور رطوبت و سرعت هوا

من میخوام یک رطوبت سنج و دما سنج و سرعت سنج هوا ( فشار هوا ) با AVR بسازم ..
    سنسور دما زیاد هست ولی سنسور رطوبت دقیق و هوا هم هست ؟
    چنده ؟؟؟ خروجیش چیه ؟؟؟ دقیق هست یا نه ؟؟؟

پاسخ : سنسور رطوبت و سرعت هوا

سنسور های رطوبت معمولا دارای سنسور دما هم هستند به ندرت مدلی پیدا میشه که خطی باشه قیمتش هم ار دو سه هزار شرو میشه تا حدود 10 هزار

در مورد فشار هوا هم سنسور هایی تازه وارد شدند که قیمتشان کمی بالاتر است البته بسته به فشار شان
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman4web
      SHT75 سنسور رطوبت و دما در یک پک خروجی دیجیتال 27000 تومان

O2A سنسور رطوبت و دما در یک پک خروجی دیجیتال 10000 تومان

S2H خروجی مقاومتی 2 پایه 5000 تومان

باز هم هست .... برو جهان کیت بپرس 66705778

موفق باشید

دیدگاه

سلام
        یک مدار و کد آن به زبان C برای SHT 75که بوسیله atmega16 راه اندازی شده لطفا معرفی کنید

دیدگاه

سلام .کسی با سنسور sht11 کار کرده ؟ در واقع این سنسور یه سنسور رطوبت و دما (تو یه پک )دیجیتال و "کالیبره" باید باشه اما دما و رطوبت رو اصلا دقیق نشون نمی ده . رطوبت کمتر و دما بیشتر از مقدار واقعیه.کسی می دونه مشکل چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman4web
            یک سنسو هستش مال شرکت هانی ول 25000 هزار تومن هستش خروجیش بسیار خطی و خیلی عالیه اینم شماره تلفن مغازه توی تهران
            021-66715432 داره این سنسور را

دیدگاه

salam dostan man sensor hs1101 ro pishnahad mikonam gheimat paieni ham dare to bazar ham pore

دیدگاه

سلام داداش اولا فارسی بنویس دوما یک توضیح درباره سنسورت به زبان شیرین فارسی بنویس نه فینگلیش
                ممنون
                :bye
                kohsarimog@gmail.com
                بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
                [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

SHT11_75_,......عالین من همشونو ازمایش کردم خیلی خوب جواب میده. تو بسکام سورسش هست
                  SH1101 یا SH1100 سنسور خازنی هستند که از 1 تا 99 درص و مقدار خازنی ان از 150 تا 190 پیکو میباشد و عالی جواب میده که قیمتش 3 تا 5 هزاره.

دیدگاه

sensor hh10d :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b_65864
                      سلام .کسی با سنسور sht11 کار کرده ؟ در واقع این سنسور یه سنسور رطوبت و دما (تو یه پک )دیجیتال و "کالیبره" باید باشه اما دما و رطوبت رو اصلا دقیق نشون نمی ده . رطوبت کمتر و دما بیشتر از مقدار واقعیه.کسی می دونه مشکل چیه ؟
                      منم همین مشکل رو دارم
                      از کاتالوگش اینطور دستگیرم شده ، که سنسور رطویت ، رطوبت رو در دمای 25 درجه نشون میده و با دیتاهای دمایی که بیرون میده باید این رطوبت اصلاح بشود

توش فرمولش رو نوشته ، اگر دما بالاتر از 25 باشد ، به رطوبت هم اضافه میشه و اگر از 25 کمتر باشه ، از مقدار رطوبت کم میشه
                      و دما هم فررمول داره ....
                      درست گفتم ؟

دیدگاه

راجب سنسور حرارت از مقاومت ntc و یا ptc مقاومت بالا استفاده کن که قیمتش حدود 100 تومن است
                        راجب سنسور رطوبت هم اگه بخواهی خودت سنسور رطوبت بسازی باید بگم که سنسور رطوبت یک خازن ساده است خوب ظریب دی الکتریک آب خیلی خیلی زیاده میتونی راحت خودت بسازی
                        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X