اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور منفرد برای سنس فلزات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور منفرد برای سنس فلزات

با سلام
    من برای ساخت یک فلز یاب بهینه و دیجیتالی نیاز به یک سنسور منفرد دارم که بتونه فلز رو سنس کنه و خروجی حتی المقدور دیجیتال داشته باشه
    در فلزیاب های رایج اکثرا از روش های آنالوگ مثل آنالیز تغییرات شار یک سیم پیچ یا امواج صوتی استفاده میشه که هیچکدوم دارای یک سنسور خاصی نیستند و نیاز به مدار جامع و کامل هست
    اگر بتونید یک سنسور جدا برای این کار به من معرفی کنید یا حتی یک برد آماده و جمع و جور ممنون میشم

پاسخ : سنسور منفرد برای سنس فلزات

بالاخره این سنسورها رو پیدا کردم
    این سنسورها که جز سنسورهای صنعتی هستند تحت عنوان metal detector زیر مجموعه ای از inductive proximity sensors هستند
    بیشتر کاربرد اونها زیر نوار نقاله هایی است که مواد معدنی رو جابجا می کنند در ضمن در کارخانجات نیز کاربرد های گوناگونی دارند
    البته از لحاظ قدرت کمی محدود هستند به اینصورت که بیشترین برد مستقیم اونها 65 میلی متر و بیشترین برد شعاعی اونها 100 میلی متر هست
    از انجا که این سنسورها صنعتی هستند قیمت بالایی هم دارند
    خروجی این سنسورها هم می تونه آنالوگ و هم دیجیتال باشه
    اگر کسی اطلاعات بیشتر خواست من رو در جریان بگذاره

دیدگاه

قیمت ارزونترینش چقدره(سنسور فلز)

دیدگاه

سلام
        از سنسور cs209a استفاده کن که دو خروجی active low و active high داره که با یک سلف کوچیک تا 10cm رو با دقت عالی نشون میده قیمتش هم 6000 تومان هست.پرشین تو امجد داره.فقط باید از خازنهای 0.01 خطا استفاده کنی و یک مقاومت 10k با یک مولتی ترن 10k رو با هم سری کنی و برای فید بکش استفاده کنی.یه همین نام search کن دیتا شیتش رو میبینی.من از این تو یک پروژه ابزار دقیق صنعتی استفاده کردم عالی بود.تازه هم اومده.یک ic کوچک smd هست .فیبرش هم من طراحی کردم دارم.اگه خواستس بگو
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

salam
          agar mishe sensorhaie ba omgh bishtaro moarefi ****d mamnoon misham gheimatash mohem nist vali toie iran bodanesh baram moheme
          ba kamal tashakor

دیدگاه

سلام
            آقای نجفی ما منتظریم
            ممنو ن میشم هرچه سریعتر نقشه را بذارید
            یا علی

دیدگاه

سلام
              من می خوام دیگه خودم دست به کار بشم
              "مثل این که سر اقای نجفی خیلی شلوغه" :sad:
              اما دوستان می دونن که سیم پیچ برای ای سی cs209a باید چند دور باشه - از سیم چه شماره ایی باید استفاده کرد - قطر سیم پیچ باید چقدر باشه
              اگر دوستان کمک کنند ممنون می شم
              یا علی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مولوی اردکانی
                با سلام
                من برای ساخت یک فلز یاب بهینه و دیجیتالی نیاز به یک سنسور منفرد دارم که بتونه فلز رو سنس کنه و خروجی حتی المقدور دیجیتال داشته باشه
                در فلزیاب های رایج اکثرا از روش های آنالوگ مثل آنالیز تغییرات شار یک سیم پیچ یا امواج صوتی استفاده میشه که هیچکدوم دارای یک سنسور خاصی نیستند و نیاز به مدار جامع و کامل هست
                اگر بتونید یک سنسور جدا برای این کار به من معرفی کنید یا حتی یک برد آماده و جمع و جور ممنون میشم
                انجمن تخصصی فلزیاب ایران پالس
                www.iranpuls.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xmega128a1
                  سلام
                  من می خوام دیگه خودم دست به کار بشم
                  "مثل این که سر اقای نجفی خیلی شلوغه" :sad:
                  اما دوستان می دونن که سیم پیچ برای ای سی cs209a باید چند دور باشه - از سیم چه شماره ایی باید استفاده کرد - قطر سیم پیچ باید چقدر باشه
                  اگر دوستان کمک کنند ممنون می شم
                  یا علی
                  سلام
                  من هم همین مشکلو دارم
                  از دوستان کسی اطلاعاتی داره ...

دیدگاه

یه سنسور از زیمنس یه مدت تو بازار بود. متاسفانه نام و نشونش رو فراموش کردم.
                    تلاش رمز ظفر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X