اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل دقت هنگام کار با سنسور lm35؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل دقت هنگام کار با سنسور lm35؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط r-el
    :applause:ممن.نم ازت حالا اگه من به این متغیر مقدار مثلا3بدم هربار که این ساعت برنامه رو از اول شروع میکنه و مثلا برق میره و میاد مقدارش 3میشه؟
    منظورت رو نفهمیدم ولی فقط بگم این متغیر مثل بقیه متغیرهای DS هستش دقیقا مثل ثانیه که شما فقط یک بار تنظیمش میکنی دیگه خودش تغییر میکنه و نیازی نیست وقتی برق قطع و وصل میشه دوباره تنظیم بشه
    درضمن گفته بودم به زیربرنامه settime برو نه به زیر برنامه Setdate
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

کل تاپیکو نخوندم بعدا نگید جوابت نا مربوطه یا یکی دیگه این پیشنهاد رو داده و..... :eek:
      من این مشکل رو داشتم مثلا وقتی دما 25 درجه بود دما روی نمایش گر بین 15و35 در حال تغیر بوود :eek:
      با یک خازن 220uf
      روی پابه خروجی مشکل حل شد
      یه تکنیک برنامه نویسی هم جواب خوب جواب میده
      50 تا نمونه از دما برداری (یا بیشتر ) با فواصل زمانی 5 میلی ثانیه
      با هم جمع کنی تقسیم بر تعداد کنی
      (اصل معدل گیری )
      خیلی خوب جواب میده
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
        منظورت رو نفهمیدم ولی فقط بگم این متغیر مثل بقیه متغیرهای DS هستش دقیقا مثل ثانیه که شما فقط یک بار تنظیمش میکنی دیگه خودش تغییر میکنه و نیازی نیست وقتی برق قطع و وصل میشه دوباره تنظیم بشه
        درضمن گفته بودم به زیربرنامه settime برو نه به زیر برنامه Setdate
        اره ببخشید :redface: :icon_razz:حالا یه مشکل جالب من برناممو روی ساعتای کوچیک که میریزم درسته فقط از adc0استفاده میکنم مشکلی نداره ولی روی این بزرگا(40*100)این مشکل هست چون ازadc5یعنی(portc.5)استفاده میکنم فدقی بین این دو پین هست؟
        و البته هم.ن برنامه adc5روبعضی ساعتام جواب میده ولی رو اکثرشون دما اشتباه و حدود30-35است و فقط یه دونه ساعتام دمارو بهadc5درست نشون میده بذارید یبار از اول کامل بگم
        من ساعت25*70و40*100میزنم چندتااز25*70که قبلا میزدم ازadc0استفاده میکردمعالی بود،رو طرح جدید کهpcbعوض شداز5استفاده کردم و مشکلاتم شروع شدولی در عین ناباوری یکیشون همیشه درست نشون میده فقط یکی نمیدونم چرا حالا شما بگین
        یه ای سی با یه برنامه رو یه ساعت باadc5دما16-17و همون ای سی ر و بقیه ساعتا30-35حدود20تا ساعت هستند نمیفهمم :cry:
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

کسی نیس :cry:خواهشا نظر بدید مشکلو کجا میبینید شما :cry2:
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

شما خودتون بی زحمت یه بار پست بالا رو بخونید
            Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

خداخیرا بده دوست عزیز من مشکلمو مطرح کردم شما میدونی قضیه چیه :cry2:
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نشد؟کسی نیس یاری رساند؟ :angry: :cry:خواهش میکنم
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                  نشد؟کسی نیس یاری رساند؟ :angry: :cry:خواهش میکنم
                  دوست عزیز این مشکل شما خیلی عجیبه برای همین کسی جواب نمیده
                  میکروی یکی از ساعتهای خراب رو با ساعت سالم عوض کن اگه تغییری نکرد جای سنسور ها رو عوض کن ببین چی میشه
                  تا بفهمیم مشکل از کجاست
                  پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

حرف بچه هارو شنیدم!
                    بدون شک ولتاز مبنا مورد داره روی داخلی 2.65 اگر اشتباه نکنم تنظیم کنید جواب میده البته با دقت 1 درجه . در این حالت به ازای هر 10MV 1مقدار به متغیر ADC اضافه میکنه.
                    تو عمل که میبندی یک خازن 104 با سنسور موازی کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X