اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور جریان ACS758LCB-100B؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور جریان ACS758LCB-100B؟؟؟؟؟

سلام..
    من یه سنسور جریان 100 امپری تهیه کردم .. ایم سنسور به ازای هر امپر 20 میلی ولت خروجی داره...
    زمانی که جریان ازش عبور نمیکنه ولتاژ خروجی 2.5 ولت هست.. و عبور هر یک جریان مثبت 20 میلی ولت اضافه میشه و عبور هر جریان منفی 20 میلی ولت کم میشه از 2.5 ولت...تو دیتا شیتش اینا رو دیدم..
    مدار من برای جریان AC هست...وفتی جریان ac برقرار میشه ولتاژ خروجی سنسور هم AC میشه...
    به همین خاطر نمیشه دادش به ADC میکرو... باید احتمالا یکسو بشه..درسته؟؟؟؟
    یه مدار یکسو کننده میخواستم معرفی کنین برای خروجی این سنسور..؟؟؟یا هر روش پیشنهادی..
    ممنونم

پاسخ : سنسور جریان ACS758LCB-100B؟؟؟؟؟

مدار که نمیخواد یدونه دیود تو مسیر سنسور قرار بده از توی adc هم شرطی بزار که اگه هیچ ولتاژه تحویل نگرفت اونو معیار آزمونش قرار نده
    *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
    *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

سلام...ممنون...
      من با بسکام کار میکنم..میشه بفرمائین به چه صورت؟؟؟؟
      در ولتاژ ac بجای هر 3.28امپر ,در ولتاژ 0.14خروجی تغییر داریم....
      میکرو میتونه انقد دقیق باشه که صدم ولت ر هم نشون بده...(منظورم اینه که خیالم بابت ولتاژی که نشون میده راحت باشه.. من الان مقدار دریافتی از adc رو بر 204.6 تقسیم کردم که شد ولتاژ...تا دو رقم اعشار رو هم تنظیم کردم که نشون بده....)درسته به این صورت..
      بعد برای تبدیل این ولتاژ به جریان در میکرو چه فرمولی بزارم..
      ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebka85
        سلام...ممنون...
        میکرو میتونه انقد دقیق باشه که صدم ولت ر هم نشون بده...(منظورم اینه که خیالم بابت ولتاژی که نشون میده راحت باشه.. من الان مقدار دریافتی از adc رو بر 204.6 تقسیم کردم که شد ولتاژ...تا دو رقم اعشار رو هم تنظیم کردم که نشون بده....)درسته به این صورت..
        ممنونم
        ADC تا 0.024 ولتاژ دقت دارد یعنی با دقت 0.57 آمپرو تشخیص جریان قابل انجامه
        اگر قت بیشتری میخوای پیشنهاد من استفاده از بافره دلیلشم اینه که برای 3.28 آمپر دلتا تتا ولتاژ 0.14 خیلی کمه حتما از بافر بهره ببر
        مثلا اگه بتونی ولتاژ رو در 35.7 ضرب کنی دقت اندازه گیری جریان میشه 159 میلی آمپر یعنی دقت به همون اندازه که ولتاژو بیشتر کردی بهتر میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebka85
          سلام...ممنون...
          ممنونم
          اگر ولتاژ دی سی خروجی ،متناسب با جریان هست بجای میکرو بهتره از ولتمتر های دیجیتال که در بازار موجوده واز لحاظ ظاهر شبیه دیسپلی است استفاده بشه

دیدگاه

برای جریان های دی سی سنسور های 500 و یا 1000 آمپری هم پیدا میشه توی بازار ؟
            معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

سلام..
              ممنون به خاطر جواب هاتون..
              تقویت ولتاژ رو به چه صورت انجام بدم؟؟؟؟
              با اپ امپ/؟؟؟ یه مدار اگه امکان داره بزارین..
              این سنسور به ازای هر یک امپر 20 میلی ولت خروج داره یعنی من نیمتونم 100 میلی امپر رو اندازه بگیرم؟؟؟
              سنسور 200 امپری من دیدم و شنیدم که سنسور های امپر بالا تر هم هست...
              ممنون..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebka85
                سلام..
                ممنون به خاطر جواب هاتون..
                تقویت ولتاژ رو به چه صورت انجام بدم؟؟؟؟
                با اپ امپ/؟؟؟ یه مدار اگه امکان داره بزارین..
                این سنسور به ازای هر یک امپر 20 میلی ولت خروج داره یعنی من نیمتونم 100 میلی امپر رو اندازه بگیرم؟؟؟
                سنسور 200 امپری من دیدم و شنیدم که سنسور های امپر بالا تر هم هست...
                ممنون..
                این سوالت رو اگه میخوای درست و حسابی جواب بگیر توی یکی از تالارهای مرتبط برق مطرح کن

دیدگاه

سلام دوست عزیز من با این سنسور کار کردم. . ولتاژ مرجع میکروت 1 ولت بزار و یه تقسیم ولتاژم بزن تا 5 ولت خروجی آی سی آمپر مترت بشه 1 ولت. اونوقت دقیقه دقیق با adc میشه خوندش. در ضمن ورودی این آی سی با خروجیش در حد چندین کیلو ولت ایزوله شده هستش و هیچ ربطی به خروجیش نداره که مدار یکسو ساز بزارید
                  طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                    سلام دوست عزیز من با این سنسور کار کردم. . ولتاژ مرجع میکروت 1 ولت بزار و یه تقسیم ولتاژم بزن تا 5 ولت خروجی آی سی آمپر مترت بشه 1 ولت. اونوقت دقیقه دقیق با adc میشه خوندش. در ضمن ورودی این آی سی با خروجیش در حد چندین کیلو ولت ایزوله شده هستش و هیچ ربطی به خروجیش نداره که مدار یکسو ساز بزارید
                    صورت مسئله همون شد تازه سر خونه اولم نرفتیم چون مدار سنگینتر شد
                    دوست عزیز بحث ما بحث دقت کم میکروکنترلره حالا اگه ولتاژ آمپرسنج رو تقسیم کنیم مال میکرو هم 1 ولت کنیم با فرض اینکه دقت ولتسنجی adc میکروکنترلر 5 برابر بهتر بشه تازه میشه همون
                    برعکس باید دنبال مدارهایی باشن که ولتاز مرجع امپرسنج رو چند برابر (حدود 35 حداکثر)کنه و بعد اونو به میکروکنترلر بفرستن

دیدگاه

والا منکه کاری که گفتم کردم خوبم جواب گرفتم
                      طب اسلامی

دیدگاه

سلام..
                        اگه از دو پایه IP+ و IP- یه جریان متناوب رد بشه خروجی سنسور هم متناوب میشه چون موج سینوسی از حداکثر میشه صفر و بعد منفی... زمانی که حداکثر هست ولتاژ خروجی زیاد میشه و زمانی که صفر میشه خوب ولتاژ هم همون مقداری میشه که جریانی عبور نمیکنه و اگه منفی بشه که از ولتاژ کم میشه....

من تو خروجی سنسور چه مداری بزارم که یکسو کنه و بعد تقویت..
                        ممنون میشم که مدارش رو بزارین..خیلی خیلی ممنون

دیدگاه

میدونم دوست عزیز ولی لازم به این کار نیست. شما همیجوری وصل کن.حداکثر مقدارش باید بخونید دیگه اگرم پلاریته عوض شد باید تو ال سی دی بشه نشون داد که مستقیم خروجی به میکرو وصل کنید میشه
                          طب اسلامی

دیدگاه

سلام..
                            اگه ممکنه مداری که طراحی کردین رو بزارین..
                            شماتیکش یا برنامش رو..
                            ممنون

دیدگاه

کافی مدار بالار ببندید. توی برنامتونم به مدت 200میلی ثانیه مثلا باید پایر باید چک کنید و هر مقدار توی یه متغیر بریزید بعد ماکسیمم مقدارش پیدا کنید روی اون تغییرات انجام بدید
                              طب اسلامی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X