اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور های گاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور های گاز

با سلام خدمت تمامی دوستان
    میخواستم بپرسم که من به تازگی یک سنسور گاز (MQ9) با AVR راه انداختم . مشکلم اینجاست که این عددی که به ADC میده معیار (کمیت) مشخصی مثل گرم بر سانتی متر مکعب یا PPM یا هرچیز دیگه ای داره که بشه با اون مقدار گاز رو به یه صورتی مثل : کم ، متوسط ، زیاد نشون داد یا نه :angry:
    من چند هفتس دارم دنبال این میگردم ، ممنون میشم اگه از دوستانی که با این سنسور کار کردن بهم یه اطلاعاتی بدن . :cry
    راستی سنسوری برای تشخیص گاز اکسیژن هست ؟؟؟ اگر هست ممنون میشم که دیتاشیتش رو بهم بدین .
    مرسی

پاسخ : سنسور های گاز

با سلام
    توی مجله نویز9 به طور کامل در مورد سنسورهای گاز توضیح داده شده:
    http://eca.ir/noisemagazine/?p=199

اینو هم بگم که سنسور mq-9 حساس به کلیه گازهای مشتعل و co هست.

یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

سلام
      تمامی سنسور های گاز با قیمت روز و دیتا شیت
      http://www.jk-sensor.com/default.asp...E-7D6488550ACA
      سنسور های اکسیژن همون O2 هست

دیدگاه

ممنون از دوستان خوبمون "میلاد" و "ebka85" ...
        میخواستم از آقا میلاد بپرسم که من خیلی از نویز سر در نیاوردم ... :read: اما فکر کنم عددی که به من میده بر حسب ppm هست درسته ؟؟؟ اگه نیست ممنون میشم فرمولشو بهم بدین ...
        (ببخشید اینقد سوال میپرسم !)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AWE
          بشه با اون مقدار گاز رو به یه صورتی مثل : کم ، متوسط ، زیاد نشون داد یا نه :angry:
          وقتی گاز( بسته به نوع گازی که سنسور تشخیص میده) توی محیط بیشتر میشه ولتاژ خروجی سنسور فورا افزایش میابه از این طریق میتونید نشتی گاز را تشخیص بدین.
          اگه منظورتون این نیست پس :NO:
          نوشته اصلی توسط AWE
          میخواستم از آقا میلاد بپرسم که من خیلی از نویز سر در نیاوردم ... :read: اما فکر کنم عددی که به من میده بر حسب ppm هست درسته ؟؟؟ اگه نیست ممنون میشم فرمولشو بهم بدین ...
          (ببخشید اینقد سوال میپرسم !)
          اگه اشتباه نکنم: ولتاژ خروجی سنسور وابسته به ppm گاز محیط هستش (البته من علمم اینقدر در مورد ppm .. زیاد نیست ها)
          شما باید از روی نمودار های موجود در دیتا شیت نوع گاز و مقدار ppm را تشخیص بدی.

یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

راستیتش من برای تشخیص مقدار گاز توی معادن میخوام . یعنی مثلا دی اکسید کربن رو اندازه بگیره و به صورت : کم ، زیاد ، متوسط نشون بده ...
            برای نشون دادن اون برحسب ppm هم فکر کنم باید فرمول داشته باشه ... ممنون میشم اگه اون فرمول رو بهم بدین (راستی توی صفحه 72 نویز یه رابطه بود که نفهمیدم مال چیه . حالا مربوط به چی میشه ؟)
            به نظرتون چیکار کنم ؟

دیدگاه

عذر میخوام یعنی کسی نیست توی این سایت به این بزرگی به من جواب بده ؟ :angry:
              این مقداری که سنسور گاز به من میده و من از ADC میگرم رو با چه رابطه ای به واحد PPM تبدیل کنم ؟

دیدگاه

بابا خودمو کشتم ، به خدا کارم فوریه ... :angry:
                کسی این رابطه رو نمیتونه برام بنویسه ؟ :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X