اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای سنسور دزدگیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی برای سنسور دزدگیر

نوشته اصلی توسط arvinfx
    من خیلی اطلاعات ندارم ولی میدونم همه چیش آمادس و فقط یه خروجی 0 و 1 داره راحت میتونی ازش استفاده کنی برای خونه هم فقط از همین غیر التراسونیک استفاده کنی بهتره بردش زیاد تره
    امروز یک نمونه دیدم که ساخت کامل بود و اصطلاحا چشمی می گفتن.با یک پوشش پلاستیکی مثل چشمی دزدگیرهایی که در آزمایشگاههای مدارس بود :smile:فکرکنم منظورتون همونه (قیمت:8تومان) فقط نمیدونم چه ولتاژی میخوان و.. بهرحال ممنون.
    خداوند زمین را مدوّر آفرید تا به انسان بگوید
    همان لحظه ای که تصوّر می کنی به آخر دنیا رسیده ای؛
    درست در نقطه ی آغاز هستی.

دیدگاه

همه دتکتورهای دزدگیرهای اماکن ولتاژ کاری 12 ولت دارن.خروجی ها به صورت NC هستن که در صورت عمل کردن دتکتور به حالت NO میرن.(این نوع اتصال باعث میشه حتی در صورت بریده شدن سیم های دتکتور، دستگاه مرکزی اعلام خطر کنه)
      یه خروجی دیگه به اسم tamper هم هست که در صورتی که درپوش دتکتور باز بشه عمل میآ‌کنه و یه جور آشکار ساز خرابکاری! هست.

دیدگاه

سلام
        این سنسور هایی که من در عکس دیدم فقط اولتراسونیک هستند و دما تاثیری در اونا نداره
        این سنسورها با 40 کیلوهرتز کار میکنند و میتونین فاصله یک جسم رو با اونا اندازه گیری کنین
        حالا اگر مداری درست کنین که با تغییر در فاصله یک پالس خروجی بده میتونین این خروجی رو به ورودی سنسور ضریه گیر دزدگیر وصل کننین
        نمونه تجاری این سنسور سه تا سیم داره
        1 - 12 ولت
        2- خروجی که با حرکت دست جلوی سنسور خروجی زمین ( 0 ) بهتون میده
        3- زمین یا صفر یا همون بدنه ماشین
        لینک عکسش هم اینه
        http://iran-tejarat.com/Ads1214/105126.html
        تشکر هم چیز بدی نیست , به امتحانش می ارزه

دیدگاه

:agree: :read:
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
            همه دتکتورهای دزدگیرهای اماکن ولتاژ کاری 12 ولت دارن.خروجی ها به صورت NC هستن که در صورت عمل کردن دتکتور به حالت NO میرن.(این نوع اتصال باعث میشه حتی در صورت بریده شدن سیم های دتکتور، دستگاه مرکزی اعلام خطر کنه)
            یه خروجی دیگه به اسم tamper هم هست که در صورتی که درپوش دتکتور باز بشه عمل میآ‌کنه و یه جور آشکار ساز خرابکاری! هست.
            سلام شما اطلاعی از دزدگیرهای آماده دارید؟نوعی که اصطلاحا چشمی میگن(اصطلاح صاحب مغازه)6 تا پایه داره و بترتیب روش نوشته شده:tamp/n.c/+vin/gnd/rly/n.c
            ولتاژ +و_که معلومه
            من میخوام با این ماژول مدارمو چک کنم که باید یک خروجی بعنوان تشخیص دزد که اصولا باید 0 و 5 ولت باشه ازش بگیرم

میخوام بدونم کدوم پایه اینکارو میکنه فروشنده گفته نهایتا 2 خروجی داره!!
            ممکنه اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید و اگربا این ماژول آشنا هستید جواب بدید؟
            ممنون
            خداوند زمین را مدوّر آفرید تا به انسان بگوید
            همان لحظه ای که تصوّر می کنی به آخر دنیا رسیده ای؛
            درست در نقطه ی آغاز هستی.

دیدگاه

با اجازتون قبلا دزدگیر نصب میآ‌کردم!
              همون طور که قبلا عرض شد خروجی چشمی ها به صورت ولتاژ نیست بلکه اتصال باز و بسته هست.(مثل رله)
              شما کافیه به + و - ولتاژ 12 ولت بدی و از پایه های detect خروجی بگیری
              به نظر میاد که دتکتور شما هر دو حالت NO و NC رو داره
              پس خروجی تون میشه پایه RLY و یکی از پایه های NC یا NO (اگه NC باشه بعد از دتکت کردن اتصال باز میشه و اگه NO باشه برعکس)

دیدگاه

بابا چرا اینقد خودتو اذیت میکنی ؟ برو همونطور که دوستمون گفت یکی PIR بگیر ، اصلا هم به دما حساس نیست ، من خودم چند جا استفاده کرم و عالی هم جواب داده ، تازه قیمت ماژولش هم فقط 6500 هستش و جهان کیت هم داره ...
                برو یکی از اینا بگیر ،آ‌ خیلی خیلی راحت جواب میده و حساسیتش هم تقریبا خوبه .
                بازم اگه سوالی بود از طریق پیام خصوصی در خدمتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X