اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کسی با استرین گیج کار کرده؟راهنمایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کسی با استرین گیج کار کرده؟راهنمایی

با سلام
    دوستان من اطلاعاتی راجع به اسرین گیج میخواستم از دوستان کسی عملا کار کرده؟
    میخوام بدونم اندازه این اسرین گیج ها چقدره؟قیمتشون چقدره ؟ oo:طرز استفادشون چطوریه؟
    تو سرچم یه چیزایی رو فهمیدم ولی نفهمیدم چطوری باید به یه جسم انعطاف پذیر
    مثل خط کش فولادی وصل کرد تا میزان فشاررو فهمید منظورم نهوه چسبوندنشه چسب خاصی داره؟
    ممنون میشم جواب سوالاتمو بفرمایید :nerd:
    معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

پاسخ : کسی با استرین گیج کار کرده؟راهنمایی

به نام سلام
    استرین گیج سنسوری است که در اثر خمش و کشش،خروجی اش که اهم است تغییر می کند.این سنسور در ابعاد مختلف تو بازار(جمهوری) یافت می شود.به طور مثال عارف الکترونیک نمونه آلمانی اش رو داره و جهان کیت هم چند نمونه اش رو داره که قیمت هاشون در حدود 10هزار تومان هست(کمی بالا یا پایین تر).من یه بار که قصد استفاده از این سنسور را داشتم،یه شرکت خارجی رو پیدا کردم که گفته بود از چه چسبی میشه استفاده کرد،یادم نیست اسم اون شرکت چی بود.تو اینترنت سرچ کنی(به زبان لاتین) پیدا میکنی.
    موفق باشید
    زیبا باش و بخند بر هرآنچه زشتی است،چرا که تنهاترین شان تو ،زیبایی است.

دیدگاه

من دیده بودم که بچه های هوا فضا از اون چسبا و استرنگیج استفاده می کنند ، یکیشونو پیدا کن و ازش بپرس :smile:

دیدگاه

سلام
        نوشته اصلی توسط mahdi210
        دوستان من اطلاعاتی راجع به اسرین گیج میخواستم از دوستان کسی عملا کار کرده؟
        لطفا به این لینکها نگاه کنید:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=38229.0
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55009.0
        نوشته اصلی توسط mahdi210
        میخوام بدونم اندازه این اسرین گیج ها چقدره؟قیمتشون چقدره ؟
        اگر منظور از اندازه، اندازه کل کرنش سنج باشه از چند میلیمتر هست تا چند ده سانتیمتر
        اگر منظور از اندازه، طول شبکه حساس مقاومتی باشه اونوقت از چند دهم میلیمتر هست تا چند ده سانتیمتر
        قیمت یک مدل معمولی با شبکه اندازه گیری حدود 6 میلیمتر مخصوص نصب روی فلز حدود 8000 تومانه(شرکت ژاپنی TML)
        نوشته اصلی توسط mahdi210
        تو سرچم یه چیزایی رو فهمیدم ولی نفهمیدم چطوری باید به یه جسم انعطاف پذیر
        مثل خط کش فولادی وصل کرد تا میزان فشاررو فهمید منظورم نهوه چسبوندنشه چسب خاصی داره؟
        چسبهای مختلفی وجود داره اما ساده ترین و بهترین آنها چسب های سیانواکریلیت هستند که خود شرکتهای سازنده هم نمونه هایی از اون رو دارند.
        نصب کرنش سنج هم نکاتی دارد که باید رعایت شود. این نکات در برگه اطللاعات چسب موجود است. برای مثال باید سطح را کاملا از هر اکسید و چربی پاک کنید و ...
        من جعبه چسبهای فوری رازی رو خوانده ام و دیدم عبارت سیانواکریلیت رو هم در اون قید کرده. بنابراین به نظرم میتوان از همان چسب هم استفاده کرد مگر اینکه کار شما بسیار دقیق و حساس باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X