اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور دمای چسبی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور دمای چسبی

سلام به نظر دوستان سنسور دمایی داریم که بچسبه روی اون چیزی که میخوایم دماشو اندازه بگیریم
    آخه با این lm35 که نمیشه کاری کرد
    هر کاری هم کنی بازم یا فاصله پیدا می کنه یا قیافش صنعتی نیست
    من چند وقت پیش توی تبلیغ یه دستگاهی دیده بودم سنسور چسبی استفاده کرده بود ضخامتش هم به اندازه 5 یا 6 ورق کاغذ بود می چسبید روی اون سطحی که قرار بود دماش رو بخونه
    حالا از دوستان کسی میدونه توی ایران یا خارج از ایران از این سنسور ها وجود داره یا اسمشون چیه ؟
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

پاسخ : سنسور دمای چسبی

منم بهش نیاز دارم
    از اون دستگاه ، چیزی نمیشه فهمید ؟

دیدگاه

من یکبار این کار رو با سر سیمهای شماره 3 یا 4 انجام دادم و جالب شد.
      کافیه یک سر سیم مناسب که سنسور بتونه جای سیم اندازه بشه انتخاب کنید و با دقت اونو با دم باریک یا انبردست پرس کنید (باید با احتیاط عمل کنید تا به سنسور آسیبی نرسه)
      بعداز پرس میتونین سیم هارو با وارنیش بپوشونین و روی سنسور و سرسیم مقداری چسب سیلیکون بزنین و برای زیبایی بیشتر روی همه اجزاء (بجز محل فلزی اتصال) وارنیش بکشید.
      برای اینکه نخواد دوباره مجموعه رو کالیبره کنید، پیشنهاد میکنم از سرسیم های مسی استفاده کنید.
      موفق باشید.
      Xmega + IAR + Labview = New Life

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خواجه
        من یکبار این کار رو با سر سیمهای شماره 3 یا 4 انجام دادم و جالب شد.
        کافیه یک سر سیم مناسب که سنسور بتونه جای سیم اندازه بشه انتخاب کنید و با دقت اونو با دم باریک یا انبردست پرس کنید (باید با احتیاط عمل کنید تا به سنسور آسیبی نرسه)
        بعداز پرس میتونین سیم هارو با وارنیش بپوشونین و روی سنسور و سرسیم مقداری چسب سیلیکون بزنین و برای زیبایی بیشتر روی همه اجزاء (بجز محل فلزی اتصال) وارنیش بکشید.
        برای اینکه نخواد دوباره مجموعه رو کالیبره کنید، پیشنهاد میکنم از سرسیم های مسی استفاده کنید.
        موفق باشید.
        عالی بوی مرسی
        عکسی از کارتون ندارید ؟
        معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (به یاد استاد آقازاده)john lock
          عالی بوی مرسی
          عکسی از کارتون ندارید ؟
          خدمت شما:
          Xmega + IAR + Labview = New Life

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X