اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد سنسور لودسل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد سنسور لودسل

کمک
    برای پروژه ای نیاز دارم به یک لودسل تا وقتی وزن قوطی به 100 گرم رسید سنسور لودسل خروجی داشته باشه تا از پر شدن بیشتر قوطی جلو گیری بشه
    یعنی تا قبل از رسیدن به وزن دلخاه هیچ تعییری ایجاد نشه
    و آیا برای همچین سنسوری نیاز به استفاده از ad 7730 هست یا نه؟ :sad:

پاسخ : کمک در مورد سنسور لودسل

سلام
    مبدل ad 7730 فقط یه مبدل 24 بیتی هست که شما با اتصال به لود سل می تونین خروجی آنالوگ رو به دیجیتال تبدیل کنین اگر میکرو تا اودات دیگرتون مثل PLC که اکثرا دقت 12 بیتی دارن داشته باشن دیگه نیازی به این مبدل نیست(البته من فرض کردم که مثل لود سلهایی که خودم کار کردم نهایتا کمتر از 3000 حالت بیشتر نداشتن که شما بتونین با دقت 4069 تمامی حالت ها رو بخونین)

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sun_my
      کمک
      برای پروژه ای نیاز دارم به یک لودسل تا وقتی وزن قوطی به 100 گرم رسید سنسور لودسل خروجی داشته باشه تا از پر شدن بیشتر قوطی جلو گیری بشه
      با سلام

نکات:

1- سرعت پر شدن قوطی، و نوع شیر یا دریچه ، و سرعت و دقت A2D ، مقدار دقت کار را مشخص خواهد نمود.
      2- با فرض اینکه طی 2 ثانیه پر می شود،( 0.5 گرم در هر 10 میلی ثانیه ) و شما به دقت بهتر از 5% نیاز دارید( یعنی 5 گرم ) ، باید سرعت A2D بهتر از 50 میلی ثانیه باشد.( سریعتر از 20 نمونه در ثانیه )
      3- شیر باید از نوع کشویی باشد و مثل گیوتین افقی، مسیر عبور مواد را قیچی کند.(اگر شیر از نوع پیستون مخروطی باشد ، به هنگام بستن مسیر ، مقدار مواد را به صورت توده پرتاب می کند )
      4- مبدل A2D شما می تواند 10 و 12 و 14 و 16 و بیتی باشد، لیکن سرعت کافی مورد نیاز است.

با سپاس

پ.ن:
      انتخاب لود سل:
      ( وزن قوطی + وزن بار + وزن صفحه + وزن شاسی/سازه ) * 2 = ظرفیت لودسل
      سازه و شاسی و صفحه باید به نحوی ساخته شوند که جمع وزنشان از 20 برابر بار ( 20 * 100 گرم = 2000 گرم ) بیشتر نباشد.
      لذا حد اکثر ظرفیت لودسل انتخاب شده باید از 5 کیلو گرم بیشتر نباشد. ( به دلیل دقت مورد نیاز و امکان استفاده از a2d 10 بیتی )
      لذا لود سل 3 تا 5 کیلویی مورد نیاز شماست.

گشتی در لاله زار
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

تشکر و باز هم سوال

با سلام تشکر از هر دو عزیز بزرگوارbaby_1 مرسی Solsal مرسی
        فقط اگر میشه بفرمایید که حالا باید از چه مدل لودسلی استفاده کنم و برای تهیش مشگل دارم؟

دیدگاه

هر کاری کردم وظیفه بوده
          من چندین نمونه سراغ دارم اما مثلا قیمت یه 5 کیلوییش قبلی که دلار قیمتش این همه بالا بره 45 هزار تومان چینیش بود تا 190 هزار تومان الان هم دیگه قیمت ها رو ندارم
          این سایت رو ببینن تماس بگیرین با بخش فروشش
          http://www.baskool.com
          اگر تو تهرانین که بهتر تو بازار بگردین بهترین و ارزونترینشو پیدا کنین
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sun_my
            کمک
            شما به یک پمپ ساده در مد مقایسه کننده نیاز داری

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

آقا برو یه ترازوی دیجیتال چینی بخر 15-16 هزار تومن توش همه چی هست. دیگه اصلا نیازی به لودسل و ADCو... نیست خروجی تو میگیری و حالشو میبری

دیدگاه

لود سل ها داخلشون از استرین گیج ها استفاده میکنن اسم علمیش Strain Gauge و یا Pressure Transducer
                در حقیقت لود سل ها فشار را تقسیم میکنن ( عین یک پتانسیو متر که 220 ولت برق شهری را برای اندازه گیری با میکرو تقسیم میکنه ) تا در حد میکرو نیوتن باشه تا بشه با یک استرین کیج پلاستیکی یک تریلی را را وزن کرد

این شکل آخری هم که اساس کار یک لود سل را نشان میده

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X