پاسخ : مشکل در پیدا کردن سنسور مغناطیس
ببینید یک فلزیاب دو بخش داره
یکی یک موج الکترو مغناطیس تولید میکنه و میفرسته و بخش دوم سیگنالی که فلز انعکاس داده رو میگیره و آشکارسازی میکنه
حالا این دو بخش میتونن جفتشون از یک سیمپیچ درست شده باشن یا دوتا
اگر یکی باشه اول موج رو میفرسته و توی یک بازه ی زمانی مشخص منتظر میشه تا انعکاس بیاد که موج بعدی رو بفرسته (اگر انعکاسی نیومد هم بعدی رو به هر حال میفرسته)
ولی در حرفه ای ها این دو تا وظیفه جدا شده و دوتا سیمپیچ دارن
حالا شما اگر بخوای یک مغناطیس یا یک میدان الکترومغناطیس رو مشخص کنی فقط نیاز به گیرنده یا همون آشکارساز فلزیاب داری
اون مداری که من گفتم میتونه این کار رو انجام بده و طبق قوانین لنز و فارادی اصل کار یکی هست
ولی برد این مدار بدون تقویت کمه و نیاز شما رو بعید میدونم ارضا کنه
من و دوستم هم نیاز نداشتیم زیاد باشه و تا 75 سانتی متری که جواب داد برامون کافی بود :agree:
در مورد سیمپیچ هم شکل گذاشتم
:

ارتفاع این سیمپیچ هم هرچقدر کمتر باشه بهتره
بعد شما برد 3 متر کمه برای کارتون ؟! :eek:
3 متر تقریبا فلزیاب نیمه حرفه ای محسوب میشه !!
oo:
نوشته اصلی توسط mmh1
یکی یک موج الکترو مغناطیس تولید میکنه و میفرسته و بخش دوم سیگنالی که فلز انعکاس داده رو میگیره و آشکارسازی میکنه
حالا این دو بخش میتونن جفتشون از یک سیمپیچ درست شده باشن یا دوتا
اگر یکی باشه اول موج رو میفرسته و توی یک بازه ی زمانی مشخص منتظر میشه تا انعکاس بیاد که موج بعدی رو بفرسته (اگر انعکاسی نیومد هم بعدی رو به هر حال میفرسته)
ولی در حرفه ای ها این دو تا وظیفه جدا شده و دوتا سیمپیچ دارن
حالا شما اگر بخوای یک مغناطیس یا یک میدان الکترومغناطیس رو مشخص کنی فقط نیاز به گیرنده یا همون آشکارساز فلزیاب داری
اون مداری که من گفتم میتونه این کار رو انجام بده و طبق قوانین لنز و فارادی اصل کار یکی هست
ولی برد این مدار بدون تقویت کمه و نیاز شما رو بعید میدونم ارضا کنه
من و دوستم هم نیاز نداشتیم زیاد باشه و تا 75 سانتی متری که جواب داد برامون کافی بود :agree:
در مورد سیمپیچ هم شکل گذاشتم

ارتفاع این سیمپیچ هم هرچقدر کمتر باشه بهتره
بعد شما برد 3 متر کمه برای کارتون ؟! :eek:
3 متر تقریبا فلزیاب نیمه حرفه ای محسوب میشه !!

دیدگاه