اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور برای ایمنی یک دستگاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور برای ایمنی یک دستگاه

با سلام.
    من می خواستم روی دستگاه سنسوری نصب کنم که در صورت وارد شدن فشار فیزیکی توسط دست کاربر ،برق دستگاه را قطع کنه. بعد در صورت رفع مانع و فعال کردن مجدد دستگاه بتونه دوباره دستگاه روشن شه. چه راه هایی برای انجامش دارم.

پاسخ : سنسور برای ایمنی یک دستگاه

بخوای در صورت وارد شدن فشار به هر جای دستگاه اینکار رو بکنی که خیلی کارت سخت میشه
    ولی یه روش دیگه اینه که مقاومت بدنه دستگاه با ارت رو بسنجی ...
    با سپاس

دیدگاه

فشار به یک نقطه معین وارد میشه. در واقع اگر وارد بشه معنیش اینه که دست کاربر در معرض خطر قرار گرفته و باید سیستم ، منجر به قطع برق دستگاه بشه.

دیدگاه

همون مقاومت بین دستگاه و ارت (اگه بدنه به ارت متصل نباشه)فکر کنم جواب بده

دیدگاه

با درود . . .
          در دستگاه های پرس هیدرولیک و یا گیوتین (دروازه ای و ساده) از سیستمهای پدالی و یا نوری و یا دو دستگیره استفاده میشه.
          نمیدونم برای همین کار میخواهید یا نه اما چون طبق استاندارد محیطی صنایع کارگر باید دستکش داشته باشه روش مقاومتی جوابگو نیست.
          شما باید اول مشخص کنید دستگاه چی هست و موقعیت مکانی اپراتور در چه قسمتیه؟
          سیستم پدالی رو دیگه ندیدم استفاده بشه. اما در سیستم های نوری با استفاده از اینفرارد و قرار دادن سنسورها به شکلی که کاربر بینشون قرار بگیره موضوع حل میشه. سیستم دو دستگیره هم به این شکله که حتما کاربر باید دو سوئیچ در طرفین خودش رو فشار بده تا سیستم عمل کنه و همین کار باعث میشه دستها از محل خطر دور باشند

موفق باشید
          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

می خواهم روی دستگاهی که با برق 220 ولت کار می کند جلوی قسمتی که ممکن است کاربر دستش را بر اثر حواسپرتش بیش از حد وارد کند ، یک قطعه پلاستیک بذارم که زیرش پوش باتن باشه. به محض وارد شدن فشار به اون ، دستگاه خاموش بشه. حالا یه فیوز خودکار گرفتم که بتونم با استفاده از اون برق دستگاه را قطع کنم. حالا سوالم اینه که چه طور فرمان قطع شدن به فیوز بدم که موقع عمل کردن جرقه نزنه. اگر اتصال کوتاه با استفاده از پوش باتن درست کنم عمل می کنه ولی جرقه می زنه و برای دستگاهی که با انسان در ارتباط هست خوشایند نیس. می تونید کمکی در این رابطه کنید؟

دیدگاه

سلام
              همون مدار stop / start با کنتاکتور یا رله رو ببندی . با این توضیحاتی که داده کارت راه میوفته
              همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

بلد نیستم. میشه برام توضیح بدید چطور اینکار را انجام بدم؟

دیدگاه

یه ایده به ذهنم رسید. :wow: می خوام به صورتی که در عکس می بینید سنسور هایی در جلوی یک دستگاه قرار داده بشه و فرستنده هاش هم دقیقا مقابلش. این سنسور ها دائم باید نبود مانع را تایید کنند. در صورتی که مانعی جلوی 4 تا از این سنسور ها قرار بگیره برق دستگاه قطع بشه. می خواستم دوستان ببینید راهنمایی کنید که این ایده به چه صورت و با چه قطعاتی و چه نوع مداری قابل اجراست.

O
                  O O
                  O O O
                  O O O
                  O O
                  O

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X