کسی میتونه به من سنسوری معرفی کنه که بتونه سیم حامل جریان رو تشخیص بده . برای روبات تعقیب خط مغناطیسی می خوام.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سنسور برای تعقیب خط مغناطیسی
Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X
-
پاسخ : سنسور برای تعقیب خط مغناطیسی
اگر برای ربات تعقیب خط مغناطیسی می خوایید باید بگم که با این سنسورهای معمولی که توی بازار هست نمی تونید جواب درست حسابی بگیرید ...
یه جورایی خودتون باید سنسور رو طراحی کنید ...
شما خاصیت مغناطیسی که اطراف سیم بوجود امده را مبنای کار خودتون قرار بدین و با یکی از ابزار ها و سنسور های تشخیص میدان مغناطیسی استفاده کنید و با فیلتر و تقویت کننده ها مرحله به مرحله کالیبره کنید و ازش خروجی بگیرین ...
از اپ امپ می تونید برای تقویت کننده استفاده کنید
اطلاعات بیشتر از این نداشتم که راهنماییتون کنم ...
موفق باشید¸.•`¯`•.¸¸. S.A.E.I.D .¸¸.•`¯`•.¸
~~ ~~> M~S~K <~~ ~~
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hafez2007سلام
بهترین گزینه استفاده از رید رله های مغناطیسی می باشد که در تمام فروشگاه های لوازم الکترونیکی به وفور یافت میشود :job:
موفق باشید و ممنون از پیشنهادتون ولی فکر نکنم با رید سوئیچ ..............
اگه کسی به نتیجه رسید ما رو هم در جریان بزاره :applause: :nice:¸.•`¯`•.¸¸. S.A.E.I.D .¸¸.•`¯`•.¸
~~ ~~> M~S~K <~~ ~~
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mahdi khaliliاینجا سری بزن :applause:
http://aks2aks.parsiblog.comoo:
¸.•`¯`•.¸¸. S.A.E.I.D .¸¸.•`¯`•.¸
~~ ~~> M~S~K <~~ ~~
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ahp_onlineبه نظر من اگه شما باید سیم حامل جریان تو از داخل یک سیم پیچ با هسته فریت عبور بدی بعد به پ امپ تقویتش کنی بعد به سنسور اثر هال بدی.
بعدشم مگه نمیگین سیم پیچ با هسته ؟؟؟؟ سیمو باید از کجای یه سیم پیچ با هسته عبور بدی ؟؟؟؟
بعدم که با پ امپ تقویت شد ... میتونی بدیش به میکرو ... کار اثر هال این وسط چیه ؟؟
طرحتون رو میشه کاملتر توضیح بدین ؟؟¸.•`¯`•.¸¸. S.A.E.I.D .¸¸.•`¯`•.¸
~~ ~~> M~S~K <~~ ~~
دیدگاه
-
سلام دوستان
سنسور هال با خروجی آنالوگ جواب میده فقط تقویت
میخواد و حذف نویزخواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآنکرده چیز خوبی است
چرچیل
تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
ژان پل سارتر
[color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآکردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآای پوچ است. رابرت آنسون هاینآلاین
دیدگاه
دیدگاه