اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در انتخاب سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در انتخاب سنسور

با سلام
    برای اینکه بتونم وجود سایه و آفتاب رو تشخیص بدم از چه سنسوری باید استفاده کنم ؟ این هم بگم که دمای سایه و آفتاب برای من مهم نیست.
    چون ممکنه سایه باشه ولی دمای هوا زیاد باشه..... آیا سنسور های دما میتونه به من کمک کنه؟؟

پاسخ : کمک در انتخاب سنسور

میتونید از مقاومت های نوری استفاده کنید
    مدت هاست نیستم

دیدگاه

میتونید از فتوسل یا همون مقاومت نوری که جناب abbasalifix فرمودن استفاده کنید
      ولی این نکته رو در نطر داشته باشید که این سنسور ها خیلی حساس هستن و مقداری که توی خروجی میدن خیلی وابسته به زاویه ای هست که قرار گرفتن
      مثلا اگر کج باشه ممکنه که سایه تعبیر بشه !
      برای حل این مشکل میتونید از گیرنده های مادون قرمز 2 پایه در کنار اون یا حتی به تنهایی(فقط گیرنده ی مادون قرمز) استفاده کنید.
      میتونید هم با قرار دادن یک لنز نیم دایره روی فتوسل و بدون سنسور مادون قرمز اثر زاویه رو از بین ببرید.
      مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
      [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

سنسور مادون قرمز که فرمودین چی را تشخیص میده ؟ اشعه های خورشید ؟ یعنی اگر نور مستقیم بهش نخوره باز هم تشخیص میده ؟
        همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
        کانت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh
          سنسور مادون قرمز که فرمودین چی را تشخیص میده ؟ اشعه های خورشید ؟ یعنی اگر نور مستقیم بهش نخوره باز هم تشخیص میده ؟
          نور مادون قرمز خورشید رو تشخیص میده که مقدارش توی تابش مستقیم با سایه خیلی متفاوته
          مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
          [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X