اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در راه اندازی I2C

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در راه اندازی I2C

نوشته اصلی توسط مسعود.
    آره مطمئنم .
    یه سورس هس که مربوط به بورد آردویونو که باهاش تا هالا تونستم سه محور ژیروسکوپو بگیریم ولی شتاب :cry2:
    اون سورس آردویونو 2 ریال نمی ارزه .... تو شرکت ما دارین یه هواپیمای بدون سرنشین میسازیم ... همین ماژول قراره کار مهمی رو انجام بده ....

دیدگاه

بله . منم به این نتیجه رسیدم که 2 ریال نمی ارزه .
      در حالت معمولی شتاب وشتاب زاویه ای میده که من اشتباه فک میکردم فقط جایرو رو میده .
      حالا داستان داریم با تبدیل شتاب به زاویه و تبدیل شتاب با آفستش به مکان تو x y z .
      شما مرجعی واسه این تبدیلا داری مهندس microprocesor_2002
      عشق بزرگترین پادزهر ترس و تردید است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسعود.
        بله . منم به این نتیجه رسیدم که 2 ریال نمی ارزه .
        در حالت معمولی شتاب وشتاب زاویه ای میده که من اشتباه فک میکردم فقط جایرو رو میده .
        حالا داستان داریم با تبدیل شتاب به زاویه و تبدیل شتاب با آفستش به مکان تو x y z .
        شما مرجعی واسه این تبدیلا داری مهندس microprocesor_2002
        ببین دوست عزیز این ای سی 3 محوره هستش ... هم برای ژیروسکوپ و هم برای شتاب ....
        یه سوال اینکه چرا می خوای رجیستر (0x1C) یا اینکه ACCELL CONFIG رو بخونی ؟

دیدگاه

سلام دوستان!

می خواستم بدونم آدرس ریجسترها رو از کجا پیدا می کنین؟ oo:

در ضمن اگه امکانش باشه یه برنامه برا راه اندازی MPU6050 بزارید.

خیلی ممنون میشم

دیدگاه

سلام به همه دوستان

بنده پارسال این سنسور رو راه انداختم برای کوادم.سنسور خیلی خوبیه.اینم بگم راه اندازی dmp کار هر کسی نیست.زمان زیادی میبره.من اولش از dmp استفاده کردم برای ترکیب 6 محور سنسور.

اما dmp سرعت خیلی پایینی داره.به خاطر همین دستی دیتا ی ژایرو و شتاب سنج و ترکیب کردم (fusion) با سری32 pic و دقت بالایی هم داره تو شوک های مکانیکی موتورا.اینم بگم که mpu6050 دیگه منسوخه.الان mpu9150 اومده که 3 محور compass هم داره.

یا علی

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان عزیز من این سنسور رو راه اندازی کردم اما دیتای ژیروسکوپ خیلی نویز داره وقتی هیچ حرکتی هم در کار نیست کسی راه حلی براش داره؟
              The truth is not true!!!! the Truth is your own if U think Its TRUTH and The TRUTH is written in blood because its Ur own & Ur dream is the Truth if U see A thing if U feel A thing U build it like a building(!!!) and there is no thing.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad Shirazi
                سلام خدمت همه دوستان عزیز من این سنسور رو راه اندازی کردم اما دیتای ژیروسکوپ خیلی نویز داره وقتی هیچ حرکتی هم در کار نیست کسی راه حلی براش داره؟
                این دریفت خود سنسوره توی سنسور های mems این دریفت وجود داره و شما باید با اندازه گیری میان گین این دریفت و کم کردن مقدار اون از خروجی سنسور مشکلتون رو حل کنید
                AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                  این دریفت خود سنسوره توی سنسور های mems این دریفت وجود داره و شما باید با اندازه گیری میان گین این دریفت و کم کردن مقدار اون از خروجی سنسور مشکلتون رو حل کنید
                  مشکل اینجاست که اصلا مقدار کمی نیست این دریفت و اینکه وقتی از DMP استفاده میشه این دریفت وجود نداره ولی مشکلش اینه که 50 هرتزه و خیلی کمه من یه فیلتر پایین گذر هم گذاشتم و تا حددی بهتر شده اما فک کنم راهی بهتر از میان گین گیری و حذف دریفت باشه چون دریفت ها تو شرایط مختلف یکی نیستن!!
                  The truth is not true!!!! the Truth is your own if U think Its TRUTH and The TRUTH is written in blood because its Ur own & Ur dream is the Truth if U see A thing if U feel A thing U build it like a building(!!!) and there is no thing.

دیدگاه

مشکل اینجاست که اصلا مقدار کمی نیست این دریفت و اینکه وقتی از DMP استفاده میشه این دریفت وجود نداره ولی مشکلش اینه که 50 هرتزه و خیلی کمه من یه فیلتر پایین گذر هم گذاشتم و تا حددی بهتر شده اما فک کنم راهی بهتر از میان گین گیری و حذف دریفت باشه چون دریفت ها تو شرایط مختلف یکی نیستن!!
                    بله این خاصیت دریفته که مقدارش دائم در حال تغییر هستش
                    و یکی از دلایلی هم که ژایرو رو با کامپس و شتابسنج ترکیب میکنند
                    این DMP چی هست؟ مال این نوع سنسوره
                    من با l3g4200 کار کردم
                    AYRIC

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک در راه اندازی I2C

نوشته اصلی توسط roboreza
                      بله این خاصیت دریفته که مقدارش دائم در حال تغییر هستش
                      و یکی از دلایلی هم که ژایرو رو با کامپس و شتابسنج ترکیب میکنند
                      این DMP چی هست؟ مال این نوع سنسوره
                      من با l3g4200 کار کردم

من با 2-3 تا فیلتر تا حد خوبی رفع کردم این مشکل دریفت رو
                      DMP=digital motion processor که توی خود mpu هست و 6 و 9 axis سنسور فیوژن داره

شما با چه کامپس هایی کار کردید من چون زیاد با کامپس کار نکردم اگه ممکنه راهنمایی کنید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک در راه اندازی I2C

شما با چه کامپس هایی کار کردید من چون زیاد با کامپس کار نکردم اگه ممکنه راهنمایی کنید
                        فعلا در مراحل ترکیب L3G4200 و ADXL345 هستیم هنوز اصلا کامپس رو وارد غذیه نکردیم.
                        کامپس بدرد بهبود در وضعیت خروجی Z ژایرو و بدست آوردن صفر توسط خود دستگاه میخوره ولی ما هنوز با خود سنسورش کار نکردیم. فقط یه بار روی یه روبات ماژول CMPS09 رو استفاده کردیم اما خروجی جالبی نداشت و به شدت تحت تاثیر محیط قرار میگرفت
                        AYRIC

دیدگاه

سلام جناب شیرازی ،
                          دقتی که شما از DMP گرفتی چه مقدار بود ؟ و اینکه از 50 هرتز مطمئنید ؟ چون این سنسور در حالت dmp میتونه تا 200 هرتز خروجی بده .

دیدگاه

با تشکر

دیدگاه

سلام خسته نباشید دوستان
                              چرا شماتیک مدار رو نمیذارید تو تاپیک
                              از ابتدا یه توضیحی در مورد چگونگی دریافت x,y,z بدید ممنون میشم
                              و نحوه نصب پایه ها
                              :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdiravanbod
                                سلام دوستان - لطفا یکی یک برنامه برای راه اندازی mpu6050 با میکرو avr ,pic بذاره
                                با تشکر از همه دوستان
                                برنامه و کتابخانه ی مفصلی برای mpu6050 آماده شده که برای کسب اطلاع از اون می تونید به تایپیک زیر مراجعه کنید:
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=88421.msg545834#msg545834
                                همواره یادمان باشد:
                                1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                                2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                                3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X