اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور مورد استفاده در درب آسانسور ها؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور مورد استفاده در درب آسانسور ها؟؟؟؟

داداش اون مداری که گفتی رو چک کرد فقط به جای اون ترانزیستور c557b بذارم جواب میده؟؟
    وقتی دیگران به تو حسادت میکنند چه مفهومی دارد؟

خیلی ساده! یعنی این که تو دو قدم از آنها جلوتری پس به راهت ادامه بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2500
      داداش اون مداری که گفتی رو چک کرد فقط به جای اون ترانزیستور c557b بذارم جواب میده؟؟
      نه جواب نمیده
      چون bc557 ترانزیستور PNP هست.
      شما نیاز به NPN دارید.
      ترانزیستور های BC 337 , BC 549 , BC 548 و یا هر ترانزیستور NPN دیگه قابل استفاده هست.
      مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
      [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

فک کنم دیگه از این مدار بهتر نباشه! :nerd:
        حالا یه چک کن شمام ببین

دیدگاه

این ظاهرا با لیزره و خب اینم خوبه چون تکنولوژِی ای هست که از مدتها پیش استفاده میشده
          بهترین بودن تعاریفش متفاوته
          اگر از جهت سادگی بخواید همون که من دادم
          اگر هم بخوای شما میکرو استفاده کنی که زیاد مهم نیست که دنبال بهترین باشید !
          اگر بدون میکرو میخواید میشه با یک مقایسه کننده ی آنالوگ انجام داد
          به همون که من دادم میشه قابلیت hold (یا تایمر) هم اضافه کرد
          خلاصه که نیاز مهمه بیشتر نه مدار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
            این ظاهرا با لیزره و خب اینم خوبه چون تکنولوژِی ای هست که از مدتها پیش استفاده میشده
            بهترین بودن تعاریفش متفاوته
            اگر از جهت سادگی بخواید همون که من دادم
            اگر هم بخوای شما میکرو استفاده کنی که زیاد مهم نیست که دنبال بهترین باشید !
            اگر بدون میکرو میخواید میشه با یک مقایسه کننده ی آنالوگ انجام داد
            به همون که من دادم میشه قابلیت hold (یا تایمر) هم اضافه کرد
            خلاصه که نیاز مهمه بیشتر نه مدار
            اونجوری که بله....
            اما یه چیزای می خواستم بپرسم یادم رفته بود اون مدار اولیه ه که هست ساختم واسه چک کردن زدم به جنتا دیود
            اما یه مشکل داشت قطع وصل نمیکرد کم و زیاد می کرد!!
            یعنی نور دیود ها وصل بود این نور رو زیاد و کم می کرد
            بعد پتانس و که یکم زیاد کردم دیود ها خاموش بود دستم رو که میبردم یکم روشن میشد
            خوب الان اینجوری مشکل نداره ولی اینجوری خیلی از جریان حیف میشه....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2500
              اونجوری که بله....
              اما یه چیزای می خواستم بپرسم یادم رفته بود اون مدار اولیه ه که هست ساختم واسه چک کردن زدم به جنتا دیود
              اما یه مشکل داشت قطع وصل نمیکرد کم و زیاد می کرد!!
              یعنی نور دیود ها وصل بود این نور رو زیاد و کم می کرد
              بعد پتانس و که یکم زیاد کردم دیود ها خاموش بود دستم رو که میبردم یکم روشن میشد
              خوب الان اینجوری مشکل نداره ولی اینجوری خیلی از جریان حیف میشه....
              اون که من گفتم هم ساختید ؟
              اونو من ساختم(همون که پیشنهاد دادم) و کار هم میکنه
              یه چیزی توی مایه های همینی که شما میگی هست ولی با تنظیم اون مقاومت شنت میشه جوری کرد که فقط زمان گیر موتور دیود روشن بشه
              البته به هر حال خروجیش آنالوگه و میشه تنظیمش کرد که مثلا خیلی حساسیتش کم بشه و فقط زمان گیر کامل موتور خروجی Low بشه
              شما خروجی مدار رو به یک ولت متر وصل کنید , پتانسیومتر رو روی بیشترین مقدار بزارید و مثلا با یک موتور 5 ولت کوچیک تست کنید و مقاومنت شنت رو ببرید بالا
              جایی که تغییرات روی ولت متر در زمان گیر موتور و حرکتش بیشترین مقدار تفاوت رو داشت مناسبتربن مقاومته
              یه راه دیگه هم بالا بردن مقدار پتانسیومتر هست (مثلا 10k ) :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
                اون که من گفتم هم ساختید ؟
                اونو من ساختم(همون که پیشنهاد دادم) و کار هم میکنه
                یه چیزی توی مایه های همینی که شما میگی هست ولی با تنظیم اون مقاومت شنت میشه جوری کرد که فقط زمان گیر موتور دیود روشن بشه
                البته به هر حال خروجیش آنالوگه و میشه تنظیمش کرد که مثلا خیلی حساسیتش کم بشه و فقط زمان گیر کامل موتور خروجی Low بشه
                شما خروجی مدار رو به یک ولت متر وصل کنید , پتانسیومتر رو روی بیشترین مقدار بزارید و مثلا با یک موتور 5 ولت کوچیک تست کنید و مقاومنت شنت رو ببرید بالا
                جایی که تغییرات روی ولت متر در زمان گیر موتور و حرکتش بیشترین مقدار تفاوت رو داشت مناسبتربن مقاومته
                یه راه دیگه هم بالا بردن مقدار پتانسیومتر هست (مثلا 10k ) :smile:
                راستش برای شما رو ساختم داشتم ترانزیستور میزاشتم که فهمیدم ترانزیستورم درست نیس!حالا شنبه میرم ترانزیستور میخرم درستش میکنم باز

اینی که شما گفتین ،چک کردین on/offمیکنه یا کم و زیاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2500
                  راستش برای شما رو ساختم داشتم ترانزیستور میزاشتم که فهمیدم ترانزیستورم درست نیس!حالا شنبه میرم ترانزیستور میخرم درستش میکنم باز

اینی که شما گفتین ،چک کردین on/offمیکنه یا کم و زیاد؟
                  اینم کم و زیاد میکنه ولی بازه ی تغییراتشو میشه با تنظیم(همونطوری که اشاره کردم) خیلی کم کرد که تقریبا نزدیک به on/off بشه
                  البته اگه بخواید از میکرو استفاده کنید که میشه بازه داد برای فهمیدن گیر کردن موتور
                  ولی اگر بدون میکرو میخواید بسازید میشه با یه مدار تایمر 555 ساخت که مثلا 10 ثانیه موتور رو خاموش کنه اگه گیر کرده بود و بعد دوباره روشن کنه

دیدگاه

خسته نباشید میشه توضیحاتی راجب اون مداری که ازش عملا جواب گرفتین بدید (مبتدی هستم)
                    معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi210
                      خسته نباشید میشه توضیحاتی راجب اون مداری که ازش عملا جواب گرفتین بدید (مبتدی هستم)
                      با سلام
                      توضیح خاصی نداره دوست عزیز
                      در حالت نرمال جریانی که موتور مصرف میکنه رو با پتانسیومتر مدار تنظیم میکنیم که به حدی برسه که قادر به تحریک بیس ترانزیستور نباشه
                      زمانی که موتور گیر میکنه اتصال دو سر موتور تقریبا شبیه به اتصال کوتاه میشه و در نتیجه مقدار جریان زیادی به بیس ترانزیستور اعمال میشه و ترانزیستور روشن شده , خروجی مدار Low میشه
                      این خروجی رو میتونید مستقیم به adc بدید و یا این که با یه واسطه مثل 555 ازش اینتراپت بگیرید که دیگه میکرو درگیر محاسبه هم نشه.
                      اگر توی بخش خاصی سوال دارید بفرمایید. :agree:

دیدگاه

ممنون از توضیحتون :applause:
                        ببخشید مدار مادون قرمز چطوری عمل میکنه؟؟؟آیا مدار عملی دارید که خودتون ازش جواب گرفته باشید برای فاصله یک منر با عملکرد دقیق لحظه ای
                        بازم از راهنماییتون ممنونم
                        معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi210
                          ممنون از توضیحتون :applause:
                          ببخشید مدار مادون قرمز چطوری عمل میکنه؟؟؟آیا مدار عملی دارید که خودتون ازش جواب گرفته باشید برای فاصله یک منر با عملکرد دقیق لحظه ای
                          بازم از راهنماییتون ممنونم
                          خواهش میکنم
                          بستگی داره که با چی بخواید کار کنید
                          اگر با میکرو میخواید بسازید توی help بسکام شماتیک هست
                          هم برای فرستنده و هم گیرنده
                          فقط باید RC5 رو سرچ کنید
                          نمونه ی برنامه هم داره
                          اگر با آی سی های انکدر و دیکدر میخواید بسازید آیسی PT2248 یک انکدر هست که میتونید باهاش ارسال کنید و برای دیکد هم میتونید از PT2249 یا PT2250 استفاده کنید.
                          با این آی سی ها میتونید یک فرستنده و گیرنده ی مادون قرمز 18 کاناله بسازید.
                          شماتیک مدارشون هم توی دیتاشیتشون هست.
                          اینم دیتا شیت ها :
                          PT2248 :
                          http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/35111/PTC/PT2248.html
                          PT2249 :
                          http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=PT2249
                          PT2250 :
                          http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=PT2250

دیدگاه

آقای jervis من میخوام یه مانع رو تشخیص بدم
                            معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi210
                              آقای jervis من میخوام یه مانع رو تشخیص بدم
                              از 2 سنسور روبروی هم میتونید استفاده کنید یا الزاما فرستنده و گیرنده باید کنار هم باشن ؟

دیدگاه

باید کنار هم باشن مثلا با حس یه جسمی یه کاری انجام بده
                                معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X