پاسخ : سوال در مورد سنسور امونیاک MQ137 مورد استفاده در مرغداری ها
اونجا رو نگاه کردم . اونها هم بحثشون به سرانجام خاصی نرسیده بود . ولی روی صحبت این بنده خدا که خودش هم سنسور MQ 137 رو خریده بود دقت کن که گفته بود :
این یعنی همون مشکلی که قبلا بهت گفتم . ولی در کل من این سنسورهای سری MQ رو با مدار زیر درایو می کنم :

البته خروجی این مدار (خروجی CA3130) صفر یا یک هست (البته می تونید از 741 هم استفاده کنید) ولی می تونید از قسمت Vout یک سیم بدید به ADC میکرو و مقدار رو بدست بیارید . مقدار دقیق هم با توجه به مقدار RL سنسور و نمودار داده شده در صفحه آخر دیتاشیت بدست میاد . برای اطلاعات بیشتر سمت چپ صفحه اول و اول صفحه دودیتاشیت زیر رو بخونید همه چیز میاد دستتون . اگه سوالی داشتید بگید تا بیشتر توضیح بدم .
Download Datasheet
نوشته اصلی توسط اقای دکتر
It's really difficult for me to work with MQ137 because i don't have any experimental envirnoment so i think it's better to work with ME3-NH3 because there is a linaer relashionship between concentration(ppm) and output current(uA) and i don't need to test the sensor in a chamber to find the alarm point
این یعنی همون مشکلی که قبلا بهت گفتم . ولی در کل من این سنسورهای سری MQ رو با مدار زیر درایو می کنم :

البته خروجی این مدار (خروجی CA3130) صفر یا یک هست (البته می تونید از 741 هم استفاده کنید) ولی می تونید از قسمت Vout یک سیم بدید به ADC میکرو و مقدار رو بدست بیارید . مقدار دقیق هم با توجه به مقدار RL سنسور و نمودار داده شده در صفحه آخر دیتاشیت بدست میاد . برای اطلاعات بیشتر سمت چپ صفحه اول و اول صفحه دودیتاشیت زیر رو بخونید همه چیز میاد دستتون . اگه سوالی داشتید بگید تا بیشتر توضیح بدم .
Download Datasheet
دیدگاه