اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی درباره پروژه فرستنده و گیرنده لیزر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی درباره پروژه فرستنده و گیرنده لیزر

با سلام.
    من پروژه ای به صورت زیر دارم:
    یک فرستنده و گیرنده لیزر یا مادون قرمز که به کامپیوتر وصل شده. وقتی دستمون رو جلوی فرستنده میگیریم کامپیوتر با پخش یک بوق یا آهنگ کوتاه به ما آلارم میده. برنامه نویسی این پروژه باید با زبان #C باشه. من با الکترونیک آشنایی ندارم. ممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنید.

پاسخ : راهنمایی درباره پروژه فرستنده و گیرنده لیزر

برا گیرنده میتونی از LDR (بضیام بهش میگن فوتوسل) استفاده کنی. این سنسورا مقاومتشون نسبت به شدت نور تغییر میکنه.

یه میکروکنترلر مثه AVR هم لازم داری که با یه ADC شدت بخونه و مثلا اگه شدت نور از یه حدی کمتر شد یه کاراکتری رو با یه پورت مثل سریال یا usb دیتا رو برا کامپیوتر بفرسته. برنامه ی C# که شامل خوندن پورت و play کردن یه آهنگ که خیلی راحته.

سورس کد برا AVR فم کنم راحت گیر بیاری . نبود بوگو تا بگم برات
    پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

به نام یزدان دادار

درود
      خوبی ؟

داداشی فکر کنم این به دردت بخوره :
      http://uplod.ir/grpn1lew14eb/laser.docx.htm

البته یخورده تغیر نیاز داره .

بدون میکرو هم می تونی بسازی .

موفق باشی
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
        برا گیرنده میتونی از LDR (بضیام بهش میگن فوتوسل) استفاده کنی. این سنسورا مقاومتشون نسبت به شدت نور تغییر میکنه.

یه میکروکنترلر مثه AVR هم لازم داری که با یه ADC شدت بخونه و مثلا اگه شدت نور از یه حدی کمتر شد یه کاراکتری رو با یه پورت مثل سریال یا usb دیتا رو برا کامپیوتر بفرسته. برنامه ی C# که شامل خوندن پورت و play کردن یه آهنگ که خیلی راحته.

سورس کد برا AVR فم کنم راحت گیر بیاری . نبود بوگو تا بگم برات
        ممنون. یک سوال دیگه:
        فرستنده و گیرنده IR چیه؟ آیا میشه از اون استفاده کرد؟

نوشته اصلی توسط کیان
        به نام یزدان دادار

درود
        خوبی ؟

داداشی فکر کنم این به دردت بخوره :
        http://uplod.ir/grpn1lew14eb/laser.docx.htm

البته یخورده تغیر نیاز داره .

بدون میکرو هم می تونی بسازی .

موفق باشی
        دستتون درد نکنه...
        ولی این فایلی که گذاشتید باز نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط infinite
          ممنون. یک سوال دیگه:
          فرستنده و گیرنده IR چیه؟ آیا میشه از اون استفاده کرد؟
          از اونم میشه استفاده کرد فقط IR مشکلش اینه که پخش میشه و از در و دیوار بازتاب میکنه و خودشو بالاخره به گیرنده میرسونه1
          البته من ازش استفاده کردم. باید فرستنده و گیرنده رو محدود کنی طوری که فقط از یه جهت پالس برسه به گیرنده
          نمیدونم فاصله ی فرستنده و گیرنده چقده ولی برا گیرنده باید با پمپ یه تقویت کننده بذاری . و میتونی بعدش یه مقایسه گر بذاری که اگه ولتاژ از یه سطحی بالاتر رف خروجی 1 بشه.
          و اگه محدود کردن جواب نداد برا اینکه با باقیه پالسای محیط از نور خورشید و مهتابی و آفتابی گرفته تا ریموت تلویزیون روش تاثیر نذاره باید پالستو کد کنی و از گیرنده ی 3 پایه استفاده کنی (مثلا پروژه ی rc5 راه خوبیه- تو مجله ی نویز 8 با توضیح هست) که فک کنم یخورده برات سخت بشه ...

در کل فک میکنم یه لیزر 1 میلی وات و یه LDR به همراه یه مگا8 برات کم خرجتر و کم دردسر تر باشه

دیدگاه

من تست کردم لینک دانلود سالمه .

برای باز کردنش هم باید برنامه ی word ورژن 2007 به بالا داشته باشید .

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
              من تست کردم لینک دانلود سالمه .

برای باز کردنش هم باید برنامه ی word ورژن 2007 به بالا داشته باشید .

موفق باشید
              لینک مشکلی نداره. خود فایل مشکل داره. باز نمیشه :rolleyes:
              آفیس 2013 استفاده میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                از اونم میشه استفاده کرد فقط IR مشکلش اینه که پخش میشه و از در و دیوار بازتاب میکنه و خودشو بالاخره به گیرنده میرسونه1
                البته من ازش استفاده کردم. باید فرستنده و گیرنده رو محدود کنی طوری که فقط از یه جهت پالس برسه به گیرنده
                نمیدونم فاصله ی فرستنده و گیرنده چقده ولی برا گیرنده باید با پمپ یه تقویت کننده بذاری . و میتونی بعدش یه مقایسه گر بذاری که اگه ولتاژ از یه سطحی بالاتر رف خروجی 1 بشه.
                و اگه محدود کردن جواب نداد برا اینکه با باقیه پالسای محیط از نور خورشید و مهتابی و آفتابی گرفته تا ریموت تلویزیون روش تاثیر نذاره باید پالستو کد کنی و از گیرنده ی 3 پایه استفاده کنی (مثلا پروژه ی rc5 راه خوبیه- تو مجله ی نویز 8 با توضیح هست) که فک کنم یخورده برات سخت بشه ...

در کل فک میکنم یه لیزر 1 میلی وات و یه LDR به همراه یه مگا8 برات کم خرجتر و کم دردسر تر باشه
                اینهایی که گفتید برای درست کردنش کافیه؟ (البته به علاوه یک پورت سریال)

دیدگاه

برا کودوم؟ لیزر؟ اگه پرت سریال داری یه max232 (با 4 تا خازن 10 میکرو) اگه نه که یه مبدل usb to serial مثل ft232 میخوای

برا ir هم تو مجله نویز 8 میتونی قطعاتو ببینی.البته اون فرستنده وگیرندش 2 تا مدار داره که شما میتونی یکیش کنی...
                  برا پورت سریال همچنان اون داستانا برقراره ...

دیدگاه

والا نمیدونم مشکلت چیه .

اما این جا رو هم ببین :

http://dedaco.blogfa.com/post-3.aspx

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X