اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محلی برای کالیبره کردن یک دستگاه اندازه گیری با دستگاه مرجع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محلی برای کالیبره کردن یک دستگاه اندازه گیری با دستگاه مرجع

سلام

می خواستم بدونم جایی هست که بتونیم یک دستگاه اندازه گیری (مثلا اندازه گیری آمونیاک یا هر گاز دیگه ای یا .....) رو برای کالیبره کردن ببریم اونجا تست کنیم ببینیم مقداری که میده درسته یا نه ؟

ممنون
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

پاسخ : محلی برای کالیبره کردن یک دستگاه اندازه گیری با دستگاه مرجع

سلام
    بعضی شرکتها کارشون همینه تو نت سرچ کنید انجام کالیبراسون دستگاه های اندازه گیری .............اکثرشون خودشون هم تجهیزات مورد نیاز شما را نداشته باشند دستگاه را برای همکارشون می برند و انجام می دهند ......از اسکوپ گرفته تا مولتی متر و phمتر .........شرکتهای فروش تجهیزات اندازه گیری هم اکثرا خودشون کالیبراسیون هم انجام می دهند
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

ممنون

من سرچ زدم ولی متاسفانه اینقدر این سایت های تبلیغاتی رشد پیدا کردن که هرچی سرچ بزنی فقط همون سایتا میان بالا که فاقد اطلاعات هم هستن . من می خواستم ببینم دوستان اگه شرکت خاصی ( شد داخل مشهد نشد هر جای دیگه هم باشه مشکل نداره ) می شناسن معرفی کنن .

دیدگاه

مشهد فکر کنم بهروز تولز بتونه کمتون کنه نمایندگی اکستچ و یونیت داره خودشون هم انجام ندهند احتمالا راهنماییتون می کنه
        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
          مشهد فکر کنم بهروز تولز بتونه کمتون کنه نمایندگی اکستچ و یونیت داره خودشون هم انجام ندهند احتمالا راهنماییتون می کنه
          اتفاقا پست قبلی رو که گفتید اولین جایی که به ذهنم رسید همون جا بود :biggrin: از توی کاتالوگاش شمارش رو پیدا کردم تماس گرفتم جوابگو نبودن . احتمالا تعطیل کردن .یکدفعه رفتم اونجا . فکر کنم توی میدون صاحب الزمانه . حالا فردا باهاشون تماس می گیرم ببینم چی میشه .

راستی یکی دیگه هم یادم اومد . یک شرکتی بود زمانی که نیروگاه میرفتم برای کارآموزی توی کار نصب آنالایزرهای گاز خروجی اگزوزهای توریبن بود . ببینم اون رو هم می تونم پیدا کنم .

اضافه شده در تاریخ :
          جهت اطلاع :

کسایی که قصد کالیبره کردن سنسورهای گاز و یا دستگاه های سنجش میزان آلاینده های گازی رو دارن می تونن به شرکت مهرکاناز در تهران مراجعه کنن . (قصد تبلیغ نیست . فقط خواستم نتیجه کارم رو بذارم تا بقیه بتونن استفاده کنن .)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
            اتفاقا پست قبلی رو که گفتید اولین جایی که به ذهنم رسید همون جا بود :biggrin: از توی کاتالوگاش شمارش رو پیدا کردم تماس گرفتم جوابگو نبودن . احتمالا تعطیل کردن .یکدفعه رفتم اونجا . فکر کنم توی میدون صاحب الزمانه . حالا فردا باهاشون تماس می گیرم ببینم چی میشه .

راستی یکی دیگه هم یادم اومد . یک شرکتی بود زمانی که نیروگاه میرفتم برای کارآموزی توی کار نصب آنالایزرهای گاز خروجی اگزوزهای توریبن بود . ببینم اون رو هم می تونم پیدا کنم .

اضافه شده در تاریخ :
            جهت اطلاع :

کسایی که قصد کالیبره کردن سنسورهای گاز و یا دستگاه های سنجش میزان آلاینده های گازی رو دارن می تونن به شرکت مهرکاناز در تهران مراجعه کنن . (قصد تبلیغ نیست . فقط خواستم نتیجه کارم رو بذارم تا بقیه بتونن استفاده کنن .)
            سلام
            چقدر براتون هزینه شد و چه کار هایی انجام دادید؟
            با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              سلام
              چقدر براتون هزینه شد و چه کار هایی انجام دادید؟
              با سپاس
              سلام . متاسفانه این شرکت برای اون گازی که من می خواستم دستگاه اندازه گیری مرجعی نداشت و صرفا دستگاه های اندازه گیری شرکت های مختلف مثل testo رو داشت که فقط به عنوان آنالایزر جاهای مختلف نصب میشدن . با این حال با نمایندگی مشهدش که شرکت صباآفرینان شرق هست تماس گرفتم گفتن برای سایر گازها 100 هزار تومن می گیرن و کالیبره می کنن . ولی این 100 هزار تومن برای کالیبره کردن دستگا ههای وارداتی خودشون بود که کالیبره کردنشون زمان بر نبود . ولی من قصدم این بود که خروجی مدار اون سنسور خودم رو چک کنم که مشخصا با توجه به اینکه زمان بیشتری نسبت به کالیبره کردن دستگاه های خودشون می برد مبلغش هم بالاتر می رفت .

دیدگاه

قرار باشه 100تومن بدهید یدونه آمونیاک سنج چینی مگه چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟نهایت برید اتحادیه مرغ دارها یدونه شیشه آمونیاک هم ببرید درش را باز کنید بگذارید کنار دوتا دستگاه اعدادش را تنظیم کنید
                ولتر

دیدگاه

سلام
                  بعضی ادارات استاندارد در مراکز استان ها یا شهرهای بزرگ، یک سری دستگاه های اندازه گیری مرجع دارن. یادمه برای یک دستگاه لزجت سنج که یکی از آشناهام ساخته بود، رفته بود اداره استاندارد و دستگاهش رو کالیبره کرده بود.
                  حتی اگه هم خود ادارات استاندارد نداشته باشن، میتونن کمکتون کنن یا شرکتی رو معرفی کنن.
                  شماره تلفن اداره ی استاندارد رو از 118 بپرسین
                  اگه حضوری برین شاید جواب بهتری بگیرین.
                  موفق باشین
                  1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
                  2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
                  3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                    قرار باشه 100تومن بدهید یدونه آمونیاک سنج چینی مگه چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟نهایت برید اتحادیه مرغ دارها یدونه شیشه آمونیاک هم ببرید درش را باز کنید بگذارید کنار دوتا دستگاه اعدادش را تنظیم کنید
                    یک نمونه که ارزش وارد کردن نداره . تازه اونم چینیش . البته تا جایی که من سرچیدم این دستگاه وجود نداره (غیر از نمونه های صنعتیش که خیلی گرونه). اگه شما اطلاعاتی دارید درباره این دستگاه ممنون می شم بگید . چون حداقل توی ایران که نیست . توی خارج هم همه صنعتی هستن . با دقت بالا و مبلغ بالا . اتحادیه مرغ دارها این دستگاه رو دارن ؟

نوشته اصلی توسط محمدصادق رستمی
                    سلام
                    بعضی ادارات استاندارد در مراکز استان ها یا شهرهای بزرگ، یک سری دستگاه های اندازه گیری مرجع دارن. یادمه برای یک دستگاه لزجت سنج که یکی از آشناهام ساخته بود، رفته بود اداره استاندارد و دستگاهش رو کالیبره کرده بود.
                    حتی اگه هم خود ادارات استاندارد نداشته باشن، میتونن کمکتون کنن یا شرکتی رو معرفی کنن.
                    شماره تلفن اداره ی استاندارد رو از 118 بپرسین
                    اگه حضوری برین شاید جواب بهتری بگیرین.
                    موفق باشین
                    اونا کارشون با کالیبره کردن و تست دستگاه های مرجعی هست که در دست شرکت هاست . حالا بازم می پرسم ببینم چی به چیه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X