سلام من با لودسل کار کردم ولی خود اون رو فکر نکنم راحت بشه ساخت
مثلا من با لودسل زمیک کار کردم 5 کیلو ای
داخلش گفته که استرین گیج داره و اون داخل اون قالب آلومینیومی هست
شما برای چی آماده نمیخرید؟؟
لودسل های موجود توی بازار از لودسلی که به درد من میخوره خیلی بزرگتره. من یک لودسل نسبتاً کوچک میخوام.
با درود . . .
نوع فلز پایه جهت ساخت لودسل مهمه(با توجه به سطح ارتعاشی ، عدم حالت پذیری و میزان خمش خطی و...)
به همین دلیل نمیتونید هر نوع فلزی رو جهت ساخت لودسل خودتون به کار ببرید(البته نشدنی نیست ولی یک سری محاسبات در حیطه مکانیک هم به نظرم نیاز باشه. شنیدم روی پایه سیلوها هم جهت اندازه گیری وزن خود استرین گیج رو قرار میدن نه لودسل)
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
یکی از این لودسل هایی که توی رنج 100 و 200 و .. گرمی توی بازار موجود هستند بگیر و بازش کن و قسمت سنسورش رو استفاده کن از نظر قیمت هم بصرفه میشه.
برای راه اندازی اون هم باید از مدار پ امپی که به instrument amplifier معروف هست استفاده کنی که شامل سه پ امپ بوده و برای اینگونه کاربردهایی مناسب است.
مهم نیست چه مدرکى دارید
مهم این است که چه درکى دارید . . .
یکی از این لودسل هایی که توی رنج 100 و 200 و .. گرمی توی بازار موجود هستند بگیر و بازش کن و قسمت سنسورش رو استفاده کن از نظر قیمت هم بصرفه میشه.
برای راه اندازی اون هم باید از مدار پ امپی که به instrument amplifier معروف هست استفاده کنی که شامل سه پ امپ بوده و برای اینگونه کاربردهایی مناسب است.
حدود قیمت دارین
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
با سلام
شما ابتدا باید Strain Gage های مناسب برای باری را که میخواهید اندازه گیری کنید تهیه نمایید و سپس آنرا در یک مدار پل مقایسه کنند قرار دهید و در نهایت و با تقویت ولتاژ اختلاف و اعمال ضریب مناسب آنرا به بار اندازه گیری تبدیل نمایید مشکل اساسی در این ساخت لود سل خطی بودن آن برای یک رنج وسیع از بار اندازه گیری شده و نیز کالیبره کردن آن است .
دیدگاه