سلام بر دوستان و مهندسین بزرگوار من نیاز به یک سنسور اندازه گیری باد لاستیک دارم که بتونه باد لاستیکو اندازه بگیره و بصورت وایرلس بتونم اونو بگیرم. کسی می تونه کمکم کنه؟ یا سنسوری مد نظرش هست که بتونه باد لاستیکارو اندازه بگیره؟ ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سنسور باد تایر(لاستیک) ماشین
Collapse
X
-
پاسخ : سنسور باد تایر(لاستیک) ماشین
ببینید دوستان من می خوام حین حرکت باد تایر ماشینو بگیرم و توی ماشین به صورت مانیتورینگ نشون بدم. اگه میگم وایرلس چون سیم پیچی روی تایر کار استانداردی نیس . معمولا یه ماژول کوچیک روی سنسور می زارن که دیتارو میفرسته واسه ما . حالا اگه مهندسین راهی دارن که بشه به صورت وایر لس اینکارو کرد که ممنون می شم اگه نه که یه سنسور خوب و دقیق واسه اینکار معرفی کنید ممنون می شمبیاموز و بی آموز
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط boosterببینید دوستان من می خوام حین حرکت باد تایر ماشینو بگیرم و توی ماشین به صورت مانیتورینگ نشون بدم. اگه میگم وایرلس چون سیم پیچی روی تایر کار استانداردی نیس . معمولا یه ماژول کوچیک روی سنسور می زارن که دیتارو میفرسته واسه ما . حالا اگه مهندسین راهی دارن که بشه به صورت وایر لس اینکارو کرد که ممنون می شم اگه نه که یه سنسور خوب و دقیق واسه اینکار معرفی کنید ممنون می شم
این ساختش کار منو شما نیست و این که اصلا به صرفه و اونچیزی که میخوای در نمیاد
آمادش هست میتونی بخری و بذاری رو ماشینت
اما مدل و چیزای دیگشو نمیدونم ولی بگردی پیدا میشه
یه همچین چیزیه و یه مانیتور که توی ماشین قرار میگیره
درایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
دیدگاه
-
بله تقریبا همینیه که دوستمون گذاشت واسمو نمیدونی اینا تو بازار پیدا میشن یا نه؟ به چه اسمی معروفا؟ جایی میشناسی اینارو بفروشه؟
اما در جواب اون دوستمون که گفت اینارو واسه چی میخوای ببینید گاهی وقتا در حین حرکت باد تایر ماشین ناگهانی شروع به کاش میکنه و ما فقط با ترکیدن لاستیک متوجه میشیم. به همین خاطر ما به دنبال یه سنسور هستیم که به صورت وایرلس به همین شکلی که دوستمون عکسشو گذاشت بفهمیم باد لاستیکا تو چه وضعیتی هستن حالا اگه کسی میدونه اسم این سنسورا چیه ممنون میشم بهم بگنبیاموز و بی آموز
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط boosterبله تقریبا همینیه که دوستمون گذاشت واسمو نمیدونی اینا تو بازار پیدا میشن یا نه؟ به چه اسمی معروفا؟ جایی میشناسی اینارو بفروشه؟
اما در جواب اون دوستمون که گفت اینارو واسه چی میخوای ببینید گاهی وقتا در حین حرکت باد تایر ماشین ناگهانی شروع به کاش میکنه و ما فقط با ترکیدن لاستیک متوجه میشیم. به همین خاطر ما به دنبال یه سنسور هستیم که به صورت وایرلس به همین شکلی که دوستمون عکسشو گذاشت بفهمیم باد لاستیکا تو چه وضعیتی هستن حالا اگه کسی میدونه اسم این سنسورا چیه ممنون میشم بهم بگن
باید بگردی اسمشم سنسور باد لاستیکه
لوازم خودرویی ها باید داشته باشن باید سوال کنیدرایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
دیدگاه
دیدگاه