اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا کسی درباره KMA200 داره؟ تو ایران پیدا میشه؟ (KMZ41, UZZ9001)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا کسی درباره KMA200 داره؟ تو ایران پیدا میشه؟ (KMZ41, UZZ9001)

آیا کسی درباره KMA200 داره؟ تو ایران پیدا میشه؟
    آیا kmz41 , uzz9001 توانایی تشخیص میدان زمین و دادن موقعیت زاویه ای نسبت به زمین رو داره؟

پاسخ : آیا کسی درباره KMA200 داره؟ تو ایران پیدا میشه؟ (KMZ41, UZZ9001)

سلام دوست من
    جواب سوال اولت رو نمی دونم.
    اما در مورد دومی:ببین KMZ41 و KMZ43 دو سنسور زاویه مگنتیک هستند که یکی 180 درجه و دومی 360 درجه هست.ببین این سنسور ها کارشون اینه که زاویه چرخش یک آهنربا که روشون قرار میگیره رو دارن.خروجی این سنسور ها کسینوس فی هست و Detect مشکلی داره بخاطر همین از UZZ9000 و UZZ9001 استفاده میکنن.
    این سنسور یه این IC متصل میشه و این IC خروجی کسینوس فی رو در کیشون به خروجی SPI و در یکی دیگه به ولتاژ خطی تبدیل میکنه.
    اونی که شما میخوای KMZ51 و KMZ52 هست که این سنسور مختص قطب نما ساخته شده ودقیقا اون چیزی هست که شما میخوای و باز هم خروجیش کسینوس فی هست اما برای کنترلش از UZZ ها نمی تونی استفاده کنی.ولی تو دیتا شیتش که در زیر گزاشتم کاملا برات توضیح داده چیکار کنی.این سنسور تو بازار ایران هست

http://www.nxp.com/acrobat_download/...22_COMPASS.pdf

موفق باشی دوست من
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

آیا KMZ41 نمی تواند با مرجع گرفتن میدان کره زمین، زاویه را بدهد؟

دیدگاه

نه نه اصلا.اون فقط برای مگنتی هست که روش قرار میگیره
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

OK! :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X