اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور آلتراسونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور آلتراسونیک

سلام.دوستان قصد نوشتن برنامه ی فاصله سنج با استفاده از سنسور آلتراسونیک رو دارم.
    درمورد این سنسور زیاد سرچ کردم.حالا دوستان نمونه برنامه منو نگاه کنن مشکلاتشو بگن
    باید یه فرکانس40کیلو بسازیم و بدیم به فرستنده.همزمان با ارسال فرستنده یه تایمر فعال کنیم که زمان رو شمارش کنه
    گیرنده آلتراسونیک را به وقفه وصل میکنیم همزمان با فعال شدن وقفه
    ارسال فرکانس 40کیلو به گیرنده وتایمر را غیرفعال میکنیم.زمان تایمر را تقسیم بر2میکنیم ودر سرعت امواج ضرب میکنیم دوستانی که با آلتراسونیک کارکردن مشکلای اینجور برنامه نوشتنو بگن.شدیدا نیاز به این پروژه دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید :cry: :cry: :cry: :cry:

پاسخ : سنسور آلتراسونیک

یعنی توی این انجمن کسی با آلتراسونیک کار نکرده؟ :angry: :angry: :angry:دوستان خواهشا کمک کنید درسته موضوع پیش پا افتاده ای هست برا شما ها اما کمک کنید خواهش میکنم

دیدگاه

من یه سری تحقیق توی سایت های خارجی کردم
      برنامه اش همونطوریه که گفتی. در مورد چگونگی درایو فرستنده و گیرنده هم چند تا نقشه گرفتم که 2 تاش خیلی خوب بود و نوشته بودند که توی فاصله های خیلی خوبی ازش جواب گرفتند یکیش اینه
      http://uplod.ir/i8dnie6t0rb1/ultrasonic_main.jpg.htm
      اون یکی هم عین همینه ولی بجای tc4428 خودش پل H بسته بود که معلوم بود توی ولتاژهای بالا پل اچش خوب جواب نمیده. چون من یه مدت زیاد روی پل H کار کردم :nerd:

یکی نقشه دیگه هم بود که اینه
      http://uplod.ir/todwpbvdsz5e/pic-sonar.pdf.htm
      اما این یکی فرستنده رو معمولی درایو کرده و مطمعن نیستم بشه حداکثر کارایی سنسور رو از این مدار گرفت .
      حالا یکم دیگه روش تحقیق میکنم اما فکر کنم از همون شماتیک اولی استفاده کنم.
      AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
        من یه سری تحقیق توی سایت های خارجی کردم
        برنامه اش همونطوریه که گفتی. در مورد چگونگی درایو فرستنده و گیرنده هم چند تا نقشه گرفتم که 2 تاش خیلی خوب بود و نوشته بودند که توی فاصله های خیلی خوبی ازش جواب گرفتند یکیش اینه
        http://uplod.ir/i8dnie6t0rb1/ultrasonic_main.jpg.htm
        اون یکی هم عین همینه ولی بجای tc4428 خودش پل H بسته بود که معلوم بود توی ولتاژهای بالا پل اچش خوب جواب نمیده. چون من یه مدت زیاد روی پل H کار کردم :nerd:

یکی نقشه دیگه هم بود که اینه
        http://uplod.ir/todwpbvdsz5e/pic-sonar.pdf.htm
        اما این یکی فرستنده رو معمولی درایو کرده و مطمعن نیستم بشه حداکثر کارایی سنسور رو از این مدار گرفت .
        حالا یکم دیگه روش تحقیق میکنم اما فکر کنم از همون شماتیک اولی استفاده کنم.
        این مدت زمانی که برای تایمرش بسازم چند باشه خوبه؟خودم یه مدارگیر آوردم مربوط به پروژه های تکمیل شده بود

دیدگاه

خب شما هم مدار رو بذار تا ببینیم
          این سوال که پرسیدی یعنی چی ؟ شما که مدت زمانن رو تعیین نمیکنی
          AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
            خب شما هم مدار رو بذار تا ببینیم
            این سوال که پرسیدی یعنی چی ؟ شما که مدت زمانن رو تعیین نمیکنی
            اینم مدارش
            http://uplod.ir/zllvysj1w1q2/ultra.jpg.htm
            منظورم اینه که اون تایمر که فعال میکنیم با چه فرکانسی فعال بشه بهتره؟

دیدگاه

شما تایمر را با تحریک کننده داخلی یعنی کریستال فعال مینی حالا هر چقدر سرعت کرستالت بالاتر باشه بهتره چون تایم های کوچکتری رو میتونی اندازه گیری کنی و با دقت بالاتری میتونی فاصله رو تشخیص بدی
              مداری هم که گذاشته بودی جالب بود اصلا حواسم نبود با NOT هم میشه کار اون TC4428 رو انجام داد.ولی بجای اون 555 بهتره از PWM خود میکرو استفاده کنیم.
              اما قسمت گیرندش یکم شلوغ بود باید ببینیم این طبقه تقویت کننده ای که نسبت به مدار من گذاشته فایده ای داره یا نه
              AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                شما تایمر را با تحریک کننده داخلی یعنی کریستال فعال مینی حالا هر چقدر سرعت کرستالت بالاتر باشه بهتره چون تایم های کوچکتری رو میتونی اندازه گیری کنی و با دقت بالاتری میتونی فاصله رو تشخیص بدی
                مداری هم که گذاشته بودی جالب بود اصلا حواسم نبود با NOT هم میشه کار اون TC4428 رو انجام داد.ولی بجای اون 555 بهتره از PWM خود میکرو استفاده کنیم.
                اما قسمت گیرندش یکم شلوغ بود باید ببینیم این طبقه تقویت کننده ای که نسبت به مدار من گذاشته فایده ای داره یا نه
                من با مد مقایسه نوشتم 40کیلو نمیشه.محاسباتم برا40کیلو هستش؟اما39کیلو میشه
                من درمورد کار اونtc4428واین notمتوجه نشدم

دیدگاه

شما با avr کار میکنی؟ اگه آره که من بلد نیستم با avr کار کنم :mrgreen: من با pic کار میکنم و راحت میشه pwm رو روی 40khz تنظیم کرد. توی avr مگه نمیشه همینکارو کرد؟
                  اون tc4428 دوتا نیم پل داخل خودش داره که با هم میشه یه پل H کامل حالا وقتی فرستنده رو توی پل H ببندی ولتاژ DC به AC تبدیل میشه و فرستنده با حداکثر توان خودش کار میکنه. توی نقشه شما اومده با NOT پل H درست کرده و به جای TC4428 ازش استفاده کرده. برای این کار میشه حتی با ترانزیستور یا ماسفت یه پل H درست کرد.
                  الان داشتم روی همین فکر میکردم که فهمیدم نمیشه از NOT توی ولتاژ بالا استفاده کرد و توی اون مداری که من گذاشته بودم به فرستنده 18 ولت داده بود تا توان بالاتری از اون بگیره برای همین از TC4428 استفاده کرده
                  AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                    شما با avr کار میکنی؟ اگه آره که من بلد نیستم با avr کار کنم :mrgreen: من با pic کار میکنم و راحت میشه pwm رو روی 40khz تنظیم کرد. توی avr مگه نمیشه همینکارو کرد؟
                    اون tc4428 دوتا نیم پل داخل خودش داره که با هم میشه یه پل H کامل حالا وقتی فرستنده رو توی پل H ببندی ولتاژ DC به AC تبدیل میشه و فرستنده با حداکثر توان خودش کار میکنه. توی نقشه شما اومده با NOT پل H درست کرده و به جای TC4428 ازش استفاده کرده. برای این کار میشه حتی با ترانزیستور یا ماسفت یه پل H درست کرد.
                    الان داشتم روی همین فکر میکردم که فهمیدم نمیشه از NOT توی ولتاژ بالا استفاده کرد و توی اون مداری که من گذاشته بودم به فرستنده 18 ولت داده بود تا توان بالاتری از اون بگیره برای همین از TC4428 استفاده کرده
                    فکر نکنم.از avrباشه.یعنی ممکنه؟از دوستان کسی اینو نمیدونه؟من محاسباتم 40کیلو رو نشون میده توپروتئوس چک میکنم میشه39.2K

دیدگاه

توی پروتئوس فرکانس رو با چی اندازه میگیری؟ oo: من کلی دنبال فرکانس متر توی پروتئوس گشتم پیداش نکردم
                      AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                        توی پروتئوس فرکانس رو با چی اندازه میگیری؟ oo: من کلی دنبال فرکانس متر توی پروتئوس گشتم پیداش نکردم
                        فرکانس متر ندیدم.والا اسکپ میزنم بعد از رو اسکپ میخونم فرکانسشو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X