سنسور های زیر برای اندازه گیری دما به کار می روند؛
LM35 : analog
LM335 : analog
LM34 : analog
SMT 160 : pwm
DS1820 هم از طریق پروتکل یک سیمه اطلاعات رو ارسال میکنه و امکان اتصال چند تاش روی یه باس وجود داره که یه کم کار میبره!
راستی مهندس جان در رابطه با این محصولتون ؛
http://www.kavoshandishan.com/ProductShow.aspx?ID=67
از چه آی سی برای RTC استفاده کردید؟
چون من گدایی بی نشان مشکل شود یاری چنان
سلطان کجا عیش نهان با رند بازاری کند...
[حافظ]
سنسور های زیر برای اندازه گیری دما به کار می روند؛
LM35 : analog
LM335 : analog
LM34 : analog
SMT 160 : pwm
DS1820 هم از طریق پروتکل یک سیمه اطلاعات رو ارسال میکنه و امکان اتصال چند تاش روی یه باس وجود داره که یه کم کار میبره!
راستی مهندس جان در رابطه با این محصولتون ؛
http://www.kavoshandishan.com/ProductShow.aspx?ID=67
از چه آی سی برای RTC استفاده کردید؟
من میخام یک دماسنج پرتابل بسازم و تو یک محیط حرکت کنم و آنی تغییرات رو ببینم
نمیخام چند ثانیه طول بکشه تا سنسور سنس کنه
اینقدر حساس باشه
.از آیسی آماده ساعت استفاده میشه in7100n دوست عزیز
شما توسط سنسورهایی مانند LM35 و یا انواع دقیقتر مانند SMT160 نمیتونید بصورت سریع تغییرات دمایی را اندازه بگیرید.
در انواع RTD و ترموکوپل هم که در محیطهای صنعتی استفاده میشه همین کندی تغییرات دمایی وجود داره ولی روشهای نوری خیلی سریعتر عمل میکنند
چون از اصول متفاوتی استفاده میکنند مانند سنسورهای مادون قرمز دما.
مهم نیست چه مدرکى دارید
مهم این است که چه درکى دارید . . .
شما توسط سنسورهایی مانند LM35 و یا انواع دقیقتر مانند SMT160 نمیتونید بصورت سریع تغییرات دمایی را اندازه بگیرید.
در انواع RTD و ترموکوپل هم که در محیطهای صنعتی استفاده میشه همین کندی تغییرات دمایی وجود داره ولی روشهای نوری خیلی سریعتر عمل میکنند
چون از اصول متفاوتی استفاده میکنند مانند سنسورهای مادون قرمز دما.
بله مثلا من با mlx90614 که سنسور دما با مادون قرمزه کار کردم تغییرات دما خیلی سریع توی خروجی ظاهر میشه
البته اون دمای سطح رو اندازه میگیره
ممنون لطفا بیشتر در مورد نحوه کارش نوضیح بدید
البته من شنیدم که خطای این نوع سنسور بالایست
اتفاقا بسیار دقیق هستش
این سنسور بر اساس مادون قرمزی که در اثر گرما از سطح اجسام ساطع میشه گرمای جسم رو مشخص میکنه
ارتباطش هم i2c هستش کد c هم براش توی نت موجوده ما از کدی که توی سایتardoinu برای این سنسور بود استفاده کردیم
البته قیمت این سنسور حدود 90 هزار تومنه
اتفاقا بسیار دقیق هستش
این سنسور بر اساس مادون قرمزی که در اثر گرما از سطح اجسام ساطع میشه گرمای جسم رو مشخص میکنه
ارتباطش هم i2c هستش کد c هم براش توی نت موجوده ما از کدی که توی سایتardoinu برای این سنسور بود استفاده کردیم
البته قیمت این سنسور حدود 90 هزار تومنه
قیمتش بسیار بالاست البته اگر دقتش خوبه برای کارهای دقیق ارزش داره
ولی من دنبال قیمت پایین تر هستم
هرچند خیلی دوست دارم با این سنسور هم کار کنم
من باهاش کار نکردم ولی فک کنم مثل lm35 باشه
شما کارکردید باهاش؟؟؟
نه من برای یه کاری میخواستم بعد کلا از انجامش منصرف شدم
ارتباطش i2c هست و 3 تا پایه هم برای آدرس دهی داره رجیسترهای زیادی نداره و کار باهاش به نظر راحت میاد حتی یه پایه داره که توی دمای تعریف شده شما مثلا 50درجه یک میشه و دما که اومد پایین صفر میشه یعنی اگه برای آلارم بخواید میتونید یه با رتوی رجیسترش دمای مورد نظرتون رو بنویسید و از اون به بعد بدون میکرو باهاش کار کنید.میتونید هم با میکرو هر لحظه دما رو ازش بخونید.
نه من برای یه کاری میخواستم بعد کلا از انجامش منصرف شدم
ارتباطش i2c هست و 3 تا پایه هم برای آدرس دهی داره رجیسترهای زیادی نداره و کار باهاش به نظر راحت میاد حتی یه پایه داره که توی دمای تعریف شده شما مثلا 50درجه یک میشه و دما که اومد پایین صفر میشه یعنی اگه برای آلارم بخواید میتونید یه با رتوی رجیسترش دمای مورد نظرتون رو بنویسید و از اون به بعد بدون میکرو باهاش کار کنید.میتونید هم با میکرو هر لحظه دما رو ازش بخونید.
قیمتش که حدود 4 تومنه ظاهرا حالا باید باهاش کار کنیم والبته گزینه های دیگه رو بررسی کنم ببینم چی میشه
دیدگاه